CDC Covid -Leirer Har Ingen Planer Om Å La Friske Mennesker Dra

SOMMER19. August 2021

Det er et veldig klart mønster som begynner å danne seg med den amerikanske regjeringens Wuhan coronavirus (Covid-19) agenda . Vi har sett dette mønsteret før, kanskje sist med andre verdenskrig og de beryktede konsentrasjonsleirene der de “urene” ble sendt for å bli “sanert”.cdc covid -leirer har ingen planer om å la friske mennesker dra

Nazi-arbeidsleir Auschwitz-Birkenau

Denne gangen er et skummelt virus fra Kina (eller Fort Detrick?) Unnskyldningen for å hale det “farlige” til interneringsfasiliteter der de kan “renses” for viruset og slippes tilbake til samfunnet – eller vil de?

De amerikanske sentrene for sykdomskontroll og -forebygging (CDC) har introdusert en “Green Zone” -plan som innebærer å “beskytte” visse mennesker i “humanitære omgivelser” for å beskytte mot kinesisk virusinfeksjon. Å lese mellom linjene avslører imidlertid at det absolutt ikke er noe humanitært om det.

Den “midlertidige” planen fra CDC, som vi rapporterte , innebærer å flytte og isolere individer for angivelig å “stoppe spredningen” av Fauci -influensa. Dette høres skummelt ut som den nazistiske propagandaen på 1930 -tallet.

“Dette er bare kick-offen da vi ennå ikke har sett sluttplanen-eller har vi det?” spør Monkey Werx -bloggen.

CDCs plan, legger den til, “begynner med isolasjon hjemme, går deretter raskt til nabolaget og deretter inn i leirer.”

Vi har allerede sett isolasjonsfasen hjemme, snart etterfulgt av fasen på nabolaget, som må innebære en slags ekstern politiarbeid og håndhevelse. Det må også finnes ruter for å sende mat og forsyninger uten bevegelse inn eller ut av de “grønne sonene” uten tillatelse.

“Akkurat som Dachau,” forklarer Monkey Werx og henviser til en av dødsleirene under andre verdenskrig, “de vil ha ett inngangspunkt som vil bli brukt til å bytte mat og forsyninger og bringe inn de smittede, og det vil ikke være bevegelse inne eller utenfor den grønne sonen. ”

“I henhold til planen, i nabolaget og leirene, vil de skille barn og kjønn. En ting som mangler påfallende i denne planen er utgangen til friske mennesker; det er ikke engang nevnt. ”

For Å “Redde Liv” Må Mange Dø

Måten CDC vil vite hvem de skal fange og ta med til en av de “grønne sonene” er ved å bruke apper for kontaktsporing, som allerede er installert på plattformene på folks “smarte” telefoner.

Regjeringen vil avgjøre hvem som er “ren” og hvem som er “uren” og handle deretter. Med dette kommer den beryktede ” Great Reset ” som planlagt av World Economic Forum (WEF) -formann Klaus Schwab .

Tenk enverdenes valuta, enverdenes regjering og enverdsreligion, akkurat som Bibelen forutsier ville skje. Det vil være som andre verdenskrig på steroider, og målene er ikke bare jøder, men hele menneskeheten – et globalt folkemord som bruker all teknologien som ble utviklet etter krigen.

Verden er allerede på randen av kollaps, så timingen er perfekt for tredje verdenskrig, nesten som den var planlagt på denne måten hele tiden.

Etter hvert som dominoene fortsetter å falle i rask rekkefølge, vil det bli enda tydeligere hvor alvorlig alt dette er – men på det tidspunktet vil det allerede være for sent å gjøre noe med det.

“Husk folkens, dette har absolutt ingenting å gjøre med en vaksine ,” advarer Monkey Werx. “Dette handler om å innlede deres nye verdensorden, som til slutt vil være dyresystemet som beskrevet i Åpenbaringen 13. Det er derfor ingenting av dette gir mening når det gjelder å få vaksinen.”

“Mellom Klaus ‘ store tilbakestilling , utrullingen av CDC Green Zone-planen, den koordinerte virussporingen og verdensledere som alle sier at vi trenger en enverdenlig løsning, ser det ut til at vi er på vei nedover en veldig glatt skråning av ikke bare å gjenta historie, men gjentar den på en enestående skala. ”

Kilde og referanse: NaturalNews.com ; MonkeyWerxus.comDitt Liv Er På Spill Ved Å Følge FlokkenForrige Innlegg6 Spørsmål Vi Trenger Å Stille Om AfghanistanNeste Innlegg

Relaterte Artikler

livet ditt står på spill ved å følge flokken

KONTROLLCORONAVIRUSTANKEKONTROLL

Ditt Liv Er På Spill Ved Å Følge Flokken

SOMMER19. August 2021

150 uvaksinerte sykepleiere og sykehusarbeidere sparket - nå kommer massiv sykepleiermangel til Houston

CORONAVIRUSTYRANNI

150 Uvaksinerte Sykepleiere Og Sykehusarbeidere Sparket – Nå Treffer Massiv Sykepleier Mangel På Houston

SOMMER18. August 2021

nobelprisvinneren oppfordrer publikum til å avvise jabs -vaksiner som letter utvikling av dødeligere covid -varianter

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSVAKSINER

Nobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -Varianter

SOMMER18. August 2021

kommunistisk biden -regime ønsker å kriminalisere kryssing av statsgrenser mens det er 'uvaksinert'

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Kommunistisk Biden -Regime Vil Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’

SOMMER18. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.