CDC: 12.791 DEAD Og 682.873 Skader Etter COVID-19 Eksperimentelle Skudd

SOMMER18. August 2021

I følge den siste statistikken som ble utgitt av CDC sist lørdag, 14. august 2021, har deres Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nå registrert mer enn dobbelt så mange dødsfall etter de ikke-FDA-godkjente eksperimentelle COVID-19-skuddene under siste 8 og en halv måned, enn dødsfall registrert etter ALLE FDA -godkjente vaksiner de siste 30 årene.

cdc 12.791 døde og 682.873 skader etter covid 19 eksperimentelle skudd

Dette må være den mest sensurerte informasjonen i USA akkurat nå, selv om denne statistikken kommer direkte fra CDC.

De har nå registrert 12.791 dødsfall, 16.044 varig funksjonshemming, 70.667 legevaktbesøk, 51.242 sykehusinnleggelser, 13.139 livstruende hendelser, blant 682.873 rapporterte skader fra 571.831 tilfeller.vaers 8.6.21

Kilde .

CDCs offisielle svar på denne statistikken er at de i utgangspunktet er tilfeldigheter, og ikke er relatert til de eksperimentelle COVID-19-skuddene.

Rapporter om bivirkninger til VAERS etter vaksinasjon, inkludert dødsfall, betyr ikke nødvendigvis at en vaksine forårsaket et helseproblem. En gjennomgang av tilgjengelig klinisk informasjon, inkludert dødsattester, obduksjon og medisinske journaler, har ikke funnet en årsakssammenheng til COVID-19-vaksiner. ( Kilde. )

Å stole på CDC for sikkerhetsinformasjon om COVID-19 er ganske åpenbart dødelig. Fordi det er allment kjent at denne statistikken de innrømmer bare er en brøkdel av faktiske tilfeller, ettersom svært få medisinske fagfolk er villige til å klassifisere en skade eller død som forårsaket av COVID-19-injeksjoner.

Derimot er dødsfallene etter alle FDA-godkjente vaksiner de 30 årene før nødhjelpstillatelsene for COVID-19-skudd totalt 6 068 over 30 år ifølge CDC.30 år dødsfall

Kilde .

Det som IKKE er inkludert i disse 12 791 dødsfallene CDC rapporterer etter COVID-19-skudd, er antall fosterdødsfall etter COVID-19-injeksjoner til gravide, som nå utgjør 1360 dødsfall ifølge CDC.abort 8,6 vaers

Kilde .

FDA Og CDC Serve Big Pharma – Ikke Publikum

Big Pharma -kartellet har nå full kontroll over omtrent alle aspekter av våre liv. De eier bedriftsmediene som ikke rapporterer noen av disse statistikkene fra VAERS, og de kontrollerer helseinstansene som NIH, CDC og FDA.

De skynder seg nå å fjerne nødhjelpstillatelsen på disse COVID-19-skuddene, og gi dem full godkjenning, slik at de lovlig kan få mandat, og Pentagon har allerede uttalt at de vil gi dem mandat for det amerikanske militæret i september .

The FDA har også nylig godkjent en tredje booster COVID-19 shot  “for de som er immunkompromitterte.”

Los Angeles County begynte å tilby disse tredje Pfizer COVID-19-skuddene i helgen som gikk.

Anthony Fauci gjennomførte en talkshow -tur på søndag i går, og uttalte at amerikanerne må overgi sine friheter (ja, det sa han faktisk) fordi vi alle kjemper mot en felles fiende, “viruset.”

I tillegg har Department of Homeland Security nå utgitt en bulletin som erklærer at alle som stiller spørsmål ved COVID-19-tiltak som masker og “vaksiner” er potensielle “innenlandske terrorister.”

De bruker et falskt COVID-19 “utbrudd” kalt “Delta-varianten”, og CDC har allerede blitt tatt for å lyve om hvem som faktisk er innlagt på sykehus akkurat nå, og feilaktig uttalt at de “uvaksinerte” fyller sykehus, når nesten det stikk motsatte skjer rundt om i verden.

Den virkelige tragedien som skjer på sykehusene i nasjonen vår er at de er økonomisk motivert til å behandle så mange COVID-pasienter som mulig, og dette har resultert, spesielt blant vår eldre befolkning, i flere dødsfall på grunn av COVID-19-injeksjoner enn til faktiske tilfeller av COVID.

Dette er vår mest leste historie og mest sett video for de siste sju dagene, og med god grunn, fordi den UTSTILLER ALT!

Folk dør NØDVENDIG fordi de blir tvunget til å bli behandlet som COVID -pasienter på sykehus, og dette er virkelig en forbrytelse mot menneskeheten.

Se denne artikkelen hvis du ikke har lest den ennå, og les kommentarene nederst for å forstå hva familier går gjennom i dag når et familiemedlem legges inn på et sykehus og ender DØDT .

Hva skal du gjøre Amerika? Menneskeheten henger bokstavelig talt i balansen.

Kilde: HealthImpactNews.comAustralia: Byggingen Av Mickleham Quarantine Camp StarterForrige InnleggKommunistisk Biden -Regime Ønsker Å Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

kommunistisk biden -regime ønsker å kriminalisere kryssing av statsgrenser mens det er 'uvaksinert'

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Kommunistisk Biden -Regime Ønsker Å Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’

SOMMER18. August 2021

byggingen av det nye karanteneanlegget i mickleham har begynt

CORONAVIRUSTYRANNI

Australia: Byggingen Av Mickleham Quarantine Camp Starter

SOMMER17. August 2021

Hele landet i New Zealand satt under lockdown etter bare ett covid -tilfelle

CORONAVIRUSTYRANNI

New Zealand Tyranny: Hele Landet Under Lockdown Etter Bare Ett Enkelt COVID -Tilfelle

SOMMER17. August 2021

gravid kvinne magen natur glad

BIG PHARMACORONAVIRUS

Hvilken Vitenskap? CDC -Direktør Nekter Å Innrømme At Bare Kvinner Kan Bli Gravide

SOMMER17. August 2021

Legg igjen en kommentar