Bombskallstudie: MRNA -Vaksine Kan Forårsake ‘Tragiske Og Til Og Med Katastrofale’ Bivirkninger. SE BANNED VIDEO!

SOMMER11. August 2021

En fagfellevurdert amerikansk studie fant at den eksperimentelle COVID-vaksinen som rulles ut over hele verden, utgjør flere alvorlige bivirkninger.

mrna -vaksine kan forårsake 'tragiske og til og med katastrofale' bivirkninger

Studien fra mai 2021, kalt ” Verre enn sykdommen? Gjennomgang av noen mulige utilsiktede konsekvenser av mRNA Vaccines Against COVID-19 ”publisert i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research , ble utført av seniorforsker Dr. Stephanie Seneff ved MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory og Naturopathic oncology spesialist Dr. Greg Nigh.

Studien analyserer grundig de mulige veiene der de eksperimentelle mRNA -vaksinene fra Pfizer og Moderna kan forårsake alvorlige bivirkninger hos vaksinerte individer.

internasjonalt tidsskrift for vaksineteori

https://banned.video/watch?id=6112cb5f792e05428be4fe69

“Begge leveres gjennom muskelinjeksjon, og begge krever fryselagring for å hindre at RNA brytes ned,” uttalte Seneff og Nigh.

“Dette er fordi enstrenget RNA-produkter, i motsetning til dobbeltstrenget DNA som er veldig stabilt, er tilbøyelige til å bli skadet eller gjort maktesløse ved varme temperaturer og må holdes ekstremt kalde for å beholde sin potensielle effekt.”

“Denne formen for mRNA levert i vaksinen er aldri sett i naturen, og har derfor potensial for ukjente konsekvenser … manipulering av livskoden kan føre til helt uventede negative effekter, potensielt langsiktige eller til og med permanente.”

Studien forklarte hvordan en bemerkelsesverdig vaksine-bivirkning kalt antistoffavhengig forbedring (ADE) frembringes av piggproteinene som produseres i menneskekroppen via mRNA-injeksjonen .

“MRNA-vaksinene leverer til slutt det sterkt antigene piggproteinet til antigenpresenterende celler. Som sådan er monoklonale antistoffer mot piggproteinet det forventede utfallet av de nå implementerte mRNA -vaksinene, ”skrev Seneff og Nigh.

“Det ble funnet at monoklonale antistoffer fra menneskelige pigger produserer høye nivåer av kryssreaktive antistoffer mot endogene humane proteiner. Gitt bevis som bare er delvis gjennomgått her, er det tilstrekkelig grunn til å mistenke at antistoffer mot piggproteinet vil bidra til ADE provosert av tidligere SARS-CoV-2-infeksjon eller vaksinasjon, som kan manifestere seg som enten akutte eller kroniske autoimmune og inflammatoriske tilstander.

Studien ga også bevis på vaksineutslipp, prion og nevrodegenerative sykdommer og koronavirusvarianter forårsaket av vaksinering av et mindretall av publikum.

Studien avsluttet med å foreslå at folkehelseinstitusjoner bruker en mer forsiktig tilnærming til å lansere nye eksperimentelle teknologier for publikum i stedet for å skynde seg å få alle stappet når langsiktige data ennå ikke er samlet.

“Offentlig politikk rundt massevaksinasjon har generelt gått ut fra antagelsen om at risiko/nytte -forholdet for de nye mRNA -vaksinene er en” slam dunk. ” Med den massive vaksinasjonskampanjen godt i gang som svar på den erklærte internasjonale nødssituasjonen for COVID-19, har vi skyndte oss inn i vaksineeksperimenter på verdensbasis, »skrev Seneff og Nigh.

“I det minste bør vi dra nytte av dataene som er tilgjengelige fra disse eksperimentene for å lære mer om denne nye og tidligere uprøvde teknologien. Og i fremtiden oppfordrer vi regjeringene til å gå mer forsiktig i møte med nye bioteknologier. ”

Les IJVTPR -studien:

CORONAVIRUSVAKSINER

Bombskallstudie: MRNA -Vaksine Kan Forårsake ‘Tragiske Og Til Og Med Katastrofale’ Bivirkninger

SOMMER11. August 2021

En fagfellevurdert amerikansk studie fant at den eksperimentelle COVID-vaksinen som rulles ut over hele verden, utgjør flere alvorlige bivirkninger.

mrna -vaksine kan forårsake 'tragiske og til og med katastrofale' bivirkninger

Studien fra mai 2021, kalt ” Verre enn sykdommen? Gjennomgang av noen mulige utilsiktede konsekvenser av mRNA Vaccines Against COVID-19 ”publisert i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research , ble utført av seniorforsker Dr. Stephanie Seneff ved MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory og Naturopathic oncology spesialist Dr. Greg Nigh.

Studien analyserer grundig de mulige veiene der de eksperimentelle mRNA -vaksinene fra Pfizer og Moderna kan forårsake alvorlige bivirkninger hos vaksinerte individer.

internasjonalt tidsskrift for vaksineteori

“Begge leveres gjennom muskelinjeksjon, og begge krever fryselagring for å hindre at RNA brytes ned,” uttalte Seneff og Nigh.

“Dette er fordi enstrenget RNA-produkter, i motsetning til dobbeltstrenget DNA som er veldig stabilt, er tilbøyelige til å bli skadet eller gjort maktesløse ved varme temperaturer og må holdes ekstremt kalde for å beholde sin potensielle effekt.”

“Denne formen for mRNA levert i vaksinen er aldri sett i naturen, og har derfor potensial for ukjente konsekvenser … manipulering av livskoden kan føre til helt uventede negative effekter, potensielt langsiktige eller til og med permanente.”

Studien forklarte hvordan en bemerkelsesverdig vaksine-bivirkning kalt antistoffavhengig forbedring (ADE) frembringes av piggproteinene som produseres i menneskekroppen via mRNA-injeksjonen .

“MRNA-vaksinene leverer til slutt det sterkt antigene piggproteinet til antigenpresenterende celler. Som sådan er monoklonale antistoffer mot piggproteinet det forventede utfallet av de nå implementerte mRNA -vaksinene, ”skrev Seneff og Nigh.

“Det ble funnet at monoklonale antistoffer fra menneskelige pigger produserer høye nivåer av kryssreaktive antistoffer mot endogene humane proteiner. Gitt bevis som bare er delvis gjennomgått her, er det tilstrekkelig grunn til å mistenke at antistoffer mot piggproteinet vil bidra til ADE provosert av tidligere SARS-CoV-2-infeksjon eller vaksinasjon, som kan manifestere seg som enten akutte eller kroniske autoimmune og inflammatoriske tilstander.

Studien ga også bevis på vaksineutslipp, prion og nevrodegenerative sykdommer og koronavirusvarianter forårsaket av vaksinering av et mindretall av publikum.

Studien avsluttet med å foreslå at folkehelseinstitusjoner bruker en mer forsiktig tilnærming til å lansere nye eksperimentelle teknologier for publikum i stedet for å skynde seg å få alle stappet når langsiktige data ennå ikke er samlet.

“Offentlig politikk rundt massevaksinasjon har generelt gått ut fra antagelsen om at risiko/nytte -forholdet for de nye mRNA -vaksinene er en” slam dunk. ” Med den massive vaksinasjonskampanjen godt i gang som svar på den erklærte internasjonale nødssituasjonen for COVID-19, har vi skyndte oss inn i vaksineeksperimenter på verdensbasis, »skrev Seneff og Nigh.

“I det minste bør vi dra nytte av dataene som er tilgjengelige fra disse eksperimentene for å lære mer om denne nye og tidligere uprøvde teknologien. Og i fremtiden oppfordrer vi regjeringene til å gå mer forsiktig i møte med nye bioteknologier. ”

Les IJVTPR -studien:

https://www.scribd.com/embeds/519637770/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-IuOLE5TRas2wJaK4RACT

Dokument av Jamie Whitehttps://api.banned.video/embed/6112cb5f792e05428be4fe69

Kilder: InfoWars.com ; Utestengt. Video / referanse: Scribd.comSveitsisk Politi Truer Med Å Slutte Å Håndheve COVID-19-RegleneForrige InnleggForskere: Geologiske Bevis Viser At Sfinxen Kan Være 800 000 År GammelNeste Innlegg

Relaterte Artikler

studere de fleste høyt utdannede amerikanere er også de som er mest vaksinerende

CORONAVIRUSUTDANNINGVAKSINER

Studie: Amerikaner Med Høyest Utdannelse Er Også De Som Er Mest Vaksinerende

SOMMER12. August 2021

rand paul krever motstand mot covid -tyranni 'de kan ikke arrestere oss alle'

CORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNI

Rand Paul Ber Om Motstand Mot COVID -Tyranni: ‘De Kan Ikke Arrestere Oss Alle’

SOMMER11. August 2021

reuters halvparten av paris -kafeer og -barer som nekter å overholde vaksinepassordningen

CORONAVIRUSIMMUNITETSPASSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Reuters: HALV Av Paris Kafeer Og Barer Som Nekter Å Følge Vaksinepassordningen

SOMMER11. August 2021

Sveitsisk politi truer med å slutte å håndheve covid 19 -regler

CORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNI

Sveitsisk Politi Truer Med Å Slutte Å Håndheve COVID-19-Reglene

SOMMER10. August 2021

Legg igjen en kommentar