COVID Er Over I Norge, Erklærer Nasjonal Helsesjef…..dette ER ikke SANT!!

8. August 2021

Covid-19-pandemien er over i Norge, ifølge en av legene som leder responsen mot koronavirus i det rike skandinaviske landet.

covid er over i norge, erklærer nasjonal helsesjef

Preben Aavitsland, overlege i infeksjonskontrollavdelingen ved Folkehelseinstituttet, twitret søndag en graf som viser Norge med sitt laveste sykehusinnleggelsesnivå siden slutten av forrige sommer og skrev: “Det er pandemien over.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1401465455269888001&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F08%2Fcovid-is-over-in-norway-declares-national-health-chief.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Han la til avisen VG : «Her i Norge er pandemien så å si over. Vi kan begynne å forberede oss på korona som tar veldig lite plass i hverdagen vår. ”

– En brannsjef ville ha sagt: Skogbrannen er slukket, og faren for mennesker og bygninger er over, men det er litt oppklaring her og der, og vi må være årvåken, sier han til NRK.

Ifølge overlege National Institute of Public Health Preben Aavitsland, selv om Delta -belastningen blir dominerende, vil antallet sykehusinnleggelser og dødsfall ikke overstige antallet i fjor sommer. Han våget at viruset “ikke vil forsvinne” som sådan, men i stedet vil bli en “mindre trussel”.

Sykehusinnleggelser og dødsfall fra COVID-19-epidemien har falt i Norge i løpet av sommeren. I juli var det bare fem dødsfall, og det er nå 14 innlagte pasienter over hele landet, avisen Nettavisen rapportert .

Estimater fra Aavitsland indikerte at IFR (infeksjonsdødelighet), eller andelen som dør som følge av infeksjon, for COVID-19 var omtrent 0,05 prosent i perioden mai-juli i år.

– I mai, juni og juli hadde vi totalt 23 877 påviste tilfeller, hvorav 25 døde, sier Aavitsland til Nettavisen.

For sammenligningens skyld er IFR i løpet av en normal influensasesong omtrent 0,1, beregnet av pandemiforsker Svenn-Erik Mamelund ved Universitetet i Oslo. Med henvisning til usikkerhet på grunn av urapporterte tall, siterte Aavitsland i stedet en parentes mellom 0,05 og 0,2 prosent.

Aavitsland sa at det fortsatt vil ta flere år før pandemien kommer under kontroll globalt og la til at norske myndigheter i økende grad vil tilby sin ekspertise utenfor hjemlandet. “Det er ikke over før det er over for alle,” la han til.

Tidligere i juni hadde Norge kunngjort at du har  større risiko for å dø av AstraZeneca-vaksine  merket som Covishield i India enn av COVID-19.

Mens de ventet på den endelige avgjørelsen om den kontroversielle vaksinen, hadde Norge i mellomtiden besluttet å laste ned lageret av AstraZeneca til andre nordiske land som faktisk ønsker å bruke dem til tross for de tilknyttede risikoene.

Det var norsk overordnede etterforsker og lege Pal Andre Holme som først bekreftet at det faktisk var  AstraZeneca COVID-19-vaksinen som forårsaket de sjeldne blodproppene på grunn av uventet immunreaksjon .Senere oppfordret EU til et  toppmøte for nødvaksiner  etter at mer enn et dusin europeiske nasjoner bestemte seg for å  slutte å bruke AstraZeneca COVID-19-vaksinen på grunn av alvorlige blodproppshendelser  rapportert i mange land.

Kilde: GreatGameIndia.comIsraelsk Studie: Ivermectin Kan Behandle Covid-19 For Under $ 1/DagForrige InnleggHundrevis Av Tusen Protesterer Over Frankrike Over Macrons Covid-19 Helsepass Og Obligatorisk VaksinasjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

afrikanske trosledere oppfordrer den psykopatiske bill & melinda gates -stiftelsen til å droppe afrikansk grønn revolusjon

BILL GATESNYHETER

African Faith Leaders Oppfordrer Psychopathic Bill & Melinda Gates Foundation Til Å Droppe Afrikansk Grønn Revolusjon

SOMMER8. August 2021

ledende israelsk helseoffiser vaksinert står for 95% av alvorlige og 85 90% av nye covid sykehusinnleggelser

CORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Ledende Israelsk Helsepersonell: Vaksinert Står For 95% Av Alvorlige Og 85-90% Av Nye Covid-Sykehusinnleggelser

SOMMER8. August 2021

cdc -direktør forteller cnn at covid -vaksinene ikke kan forhindre overføring

CORONAVIRUSVAKSINER

BOOM! CDC -Direktør Forteller CNN At COVID -Vaksinene Ikke Kan Forhindre Overføring

SOMMER8. August 2021

hundretusener protesterer over hele Frankrike over macrons covid 19 helsepass og obligatorisk vaksinasjon

CORONAVIRUSIMMUNITETSPASSINSPIRASJONNYHETERVAKSINER

Hundrevis Av Tusen Protesterer Over Frankrike Over Macrons Covid-19 Helsepass Og Obligatorisk Vaksinasjon

8. August 2021

Legg igjen en kommentar