Geoengineering Watch Global Alert News,7. august 2021, #313

7. august 2021

Er klima -kaos -apokalypsen endelig her? Rekordflammer er brennende regioner i USAs vest og andre deler av verden. De enestående røykfjernene forsyner klimateknikerene en konstant kilde til atmosfæriske partikler som brukes til å forsterke og forbedre klimaintervensjon. Det samme scenariet utspiller seg i mange andre deler av verden. I nærheten av mitt hjem i Nord -California, herrer det brann i 3 horisonter. Der det ikke er rekordblåser, oppstår dødelige overgrep. Klimaingeniørene forstyrrer og sporer helt den globale hydrologiske syklusen. Hvor mange agendaer utføres med den skjulte klimatekniske operasjonen? Hvilke andre skjulte kontrollmekanismer bruker maktstrukturer i forsøket på å sikre deres totale dominans? Det tomme er ikke vanskelig å fylle ut. Det er viktig å tenke på og huske at de globale kontrollerne for lengst har uttalt sitt mål om å redusere befolkningen på grunn av planetens sviktende livsstøttesystemer. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.Geoengineering Watch Global Alert News, 7. august 2021, #313
(Dane Wigington)
Alle er nødvendige i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøring kan gjøres fra din egen hjemmemaskin.Data fra Wigington
GeoengineeringWatch.orgMå se, THE DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary
(Geoengineering Watch)
Full artikkel: https: // www. geoengineeringwatch.org/ geoengineering-watch-global- alert-news-august-7-2021-313/

Legg igjen en kommentar