DEW – Directed Energy Weapons

Elana Freeland – Ja, dette er EXACTITUDE OF DESTRUCTION som tilbys av AI (kunstig intelligens) – løp rettede energivåpeneangrep avhengig av vår ioniserte, elektrifiserte atmosfære: strukturer borte, trær intakte. For det militære sinnet er det virkelig imponerende. Alle nano-aluminiumspartikler i bygningene og jorda etter år med tørke, år med kjemiske stier overhead, for ikke å snakke om plasmaskydekket som ble lagt 3 dager i forkant av denne debakten. . . Dette er ansiktet til moderne taktisk krigføring i tjeneste mot katastrofekapitalisme og globalistiske fete katter. Var konger bedre enn administrerende direktører og sammenslåtte konsernstyrer? I det minste elsket flertallet av kongene landet sitt og stolte over folket sitt.

DRONE-OPPTAK AV BRANNSKADER I SANTA ROSA | LOS ANGELES TIMES | BYGNINGER OG BILER ØDELAGT – TRÆR OG PLASTGJENSTANDER URØRT

Forhåpentligvis vil du lese den andre boken min om denne teknologien når den kommer ut i januar 2018 https://www.amazon.com/Under-Ionized-Sky-Chemt…/…/1627310533 slik at du vil forstå hvordan Space Fence lockdown fungerer.Det er vanskelig å tro at planeten vår er blitt våpnet foran øynene våre, men det er akkurat det som har skjedd. Først ble vi forført av bekvemmeligheten av en trådløs verden; Da konverterte atmosfærisk væreksperiment i form av karbon “klimaendring” luften vi puster til en antenne. Nå blir geoteknikken vi har blitt utsatt for i to tiår normalisert etter hvert som “Star Wars” Space Fence stiger rundt og i oss. Er dette romalderen vi ble lovet?====aplanetruth.info DEW – Directed Energy Weapons – Selv sjefen for Cal Fire for staten sa på CNN at han ikke hadde noen anelse om hva som startet de over 60 streikene som kom ingensteds midt på natten uten forvarsel. Plutselige, uforklarlige vinder sparket opp til 60-70 mph, blå blitz og gnister ble sett ovenfor av mange, inkludert meg . Biler ble faklet, men trær uberørt . Hjemmene ble redusert til ugjenkjennelig steinsprut….

Legg igjen en kommentar