Spraying Arktis 06.08 2021.

Dette bildet sier meg følgende:

At de arabiske flyselskapene Qatar og UAE sammen med det amerikanske “kjeltringflyselskapet”UAL øker sprayingen i arktis. De har i den senere tiden lagt om rutene til nærmere N polen. Disse flyene er spesialbygd for spraying der tanker erstatter seter. I tillegg har de instrumenter ombord som de kan styre hva slags mixture de skal ha i forhold til hva slags vær man ønsker.

Selvfølgelig går de nå for Arktis. De varmer opp Mexikogulfen med enorm spraying rundt Florida. Vi vet jo at Golfstrømmen går nordover og ut i Atlanteren og videre Norskehavet og Nordsjøen og videre inn i Arktis. Det er nå om å gjøre å varme opp vannet i Arktis samt å tine opp tundraen i hele nordområdet og da inklusive Sibir. Klarer de å tine tundraen vil det dukke opp gjenstander fra tider med div sykdommer som kan ta livet av altt liv på jorden. Dette har de på Agendaen …at de vil redusere jordens befolkning og da er dette med oppvarming i nord et verktøy.

Siden starten dvs da det norske storting v/ Jens Steklov Stoltenberg fikk godkjent spraying av kjemikalier over Norge der begrunnelsen var å demme for sola pga Global Oppvarming! ETT av mange bedrag denne kommunisten har stått for i norsk politikk. Nå er han en krigshisser som lissom skal være med på å forsvare Norge(pga Olje/gass/fisk/strøm osv som EU er i ferd med å overta).

Norge har i senere tid 3 kommunister å takke for at Norge som land ikke lenger er fritt i den forstand vi tenker…men nå fritt vilt for gale satanister i EU/WEF samt FN. Mao vi er en vasallstat på linje med Hellas der disse samme satanistene sammen med Verdensbanken har overtatt alt hva staten Hellas eide.

Noen her i Norge har etterhvert oppdaget at vi er medlem av EU UTEN talerett. Norge har 3 personer som sitter skolerett og hører på og med bakgrunn i den omskrevne EU.avtalen(som GHB og veskebærer Gahl Støre klarte å omskrive og nå kalles EØS.avtalen).

Når også Erna Solberg tar opp og viderefører GHB sin Stortingsmeld 74 av 1079 der ordet “bærekraft) først nevnt i norsk språk i slike fora. GHB var i sin start på den politiske veien tatt under vingene til “bærmen” i Shithole USA ved Rockefeller og fikk senere etter å ha fått “sparken” fra politikken i Norge direktørstilling i WHO. Hun skulle ALDRI hatt tilatelse til å gå blandt det norske folk. Med hennes CV vil den våkne borger se at dersom hun skulle vende tilbake og benytte seg av godene her hadde festningen vært et godt alternativ. MEN med fortsatt kommunisstyre i dette landet kan hun fortsatt tillate seg å gjøre hva som behager henne.

Vel…jeg dro han noe lenger enn sprayingen…men måtte få det ut!

Admin

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.