Portugals Barn Blir Plutselig Syke På En Gang..og slike saker overser de kriminelle i Oslo! Det er EU og FN som styrer dem!

1. August 2021

“Følelsen vi har er at barna plutselig blir syke samtidig”.

sykt barn med høy feber

Dette er ordene til barnelege Joana Martins, en av barnehelseeksperter som Expresso intervjuet for en artikkel om hvordan innesperring og tiltak for å forhindre pandemien har svekket immunsystemet, noe som har gjort oss (alle) mer sårbare for infeksjoner.

“Effektene er mest åpenbare hos barn” hvis immunsystem er under utvikling.

Barn må komme i kontakt med skitt (eller sagt mer vitenskapelig: bakterier, mikroorganismer, virus generelt) for å bygge immunsystem som vil bære dem gjennom resten av livet.

“Alle de sanitære tiltakene som er nødvendige for en pandemi” har betydd at denne svært nødvendige kontakten har blitt massivt redusert, forteller barnelege Mário Cordeiro til avisen, noe som førte til at babyer og småbarn ble spesielt farlig “sårbare”.

Ironisk nok er de yngste i samfunnet-den som er født under pandemien-nå utsatt for et respiratorisk virus (VSR) som potensielt er mye mer skadelig for dem enn SARS-CoV-2.

Selv om SARS-CoV-2- infeksjon sjelden vil utvikle seg hos barn til noen alvorlig form for Covid-19, kan VSR utløse akutte bronkiale infeksjoner som kan gjøre at de må legges inn på sykehus.

Og dette er det som allerede har begynt å skje.

Expresso sier i sine 40 år som barneleger Alberto Caldas Afonso “har aldri sett noe lignende i Centro Materno-Infantil do Norte: mange barn med luftveisinfeksjoner, i noen tilfeller svært alvorlige, blir innlagt på sykehus hver dag på høysommeren, en tid på året hvor tradisjonelle A & E -avdelinger er mye roligere.

“Den uvanlige velstanden de siste ukene har overrasket barneleger over hele landet, og dette skjer i hele Europa og i USA,” sier avisen. “Fenomenet er det som forskjellige spesialister allerede har kalt” svekket immunitet “, en tilstand med større skjørhet i kroppens forsvar indirekte forårsaket av pandemien”.

Folkehelseinstituttet dr. Ricardo Jorge har bekreftet “høyere enn normalt antall positive tilfeller av VSR” hos barn i år. Det er et virus som babyer vanligvis får i det første leveåret – men på grunn av låsing i fjor vinter, får mange småbarn det først nå.

“Hvis vi holder barn tilbake, forsinker vi kontakten med virus som er uunngåelige i konstruksjonen av deres” immunbibliotek ”. Dette er det som har skjedd, sier Joana Martins fra Lisboas barnesykehus Dona Estefânia til Expresso.

“Til slutt forsinket vi det uunngåelige med innesperring. Sannheten er at vi har en gruppe barn under to år nå som har en lang vei å gå når det gjelder nye infeksjoner. Og det ser ut til at de holder tritt med hverandre … ”

Mário Cordeiro ligner barns situasjoner som å være som ‘drivhusplanter’ (ikke like robuste som planter som har vokst naturlig).

Det kan være greit hvis eksponering for VSR og andre mikrober nå kan skjerpe landets yngste innbyggere umiddelbart, men leger er bekymret.

“Hvis de blir syke nå, i en tid hvor det er færre virus i omløp, frykter spesialister størrelsen på infeksjonsbølgen som kan komme om høsten/ vinteren” når mange flere virus er rundt og folk tilbringer mer tid i lukkede rom mellomrom som “letter smitte”.

I England er frykten akkurat nå frykt for at de kaldere månedene vil øke mellom 20% og 50% av barn med luftveissykdommer som trenger behandling på sykehus. Dette har sett at myndighetene har “doblet” antallet intensivsenger.

Land på den sørlige halvkule (hvor det er vinter nå) blir fulgt nøye. New Zealand har for eksempel sett “flere sykehus konvertere kirurgiske blokker til barneavdelinger for å svare på antall innleggelser”.

Spesialist i klinisk immunologi Mário Morais de Almeida sier situasjonen kortfattet:

“De to første, tre årene av livet er avgjørende for oppbyggingen av immunsystemet. Akkurat nå er det barn på to år som praktisk talt har levd hele livet i en pandemi. De har hatt svært liten kontakt med patogene midler enn det som ville ha skjedd før, og etter hvert som normaliteten kommer tilbake, kommer de til å fange alt og alt – i hvert fall til de kan gjenopprette forsinkelsen med å lage sine egne forsvar ”.

Eldre barn, tenåringer, unge voksne og voksne vil være like sårbare i vinter, ettersom immunsystemet deres også har fått lov til å bli “slappt” med alle beskyttelsestiltakene på plass, så de vil ha mindre kapasitet til å reagere når livet kommer tilbake til vanlig.

Mário Morais de Almeida ser på denne høsten/ vinteren som det øyeblikket da mange andre virus vil sirkulere, og folk må bruke sin intelligens.

Hvis de ‘forlater’ alle beskyttelsestiltak fra den ene dagen til den andre, kan det være et stort problem, spår han. Det blir litt som å forvente at sofapoteter plutselig reiser seg i massevis og (prøver) å løpe maraton.

Men for barna som har savnet så mye i denne maskerte og desinfiserte verden, håper barneleger ganske enkelt at vinteren 2021/22 vil være nok til å få deres tilbakestående immunsystem til å gå i fart.

Av Natasha Donn, PortugalResident.comIsrael: Halvparten Av Voksne Smittet I Det Siste Utbruddet Av COVID-19 Ble Fullstendig VaksinertForrige InnleggFIRE Presidenter Som Motsatte Seg Covid-Vaksiner Har Lett Dødd-Erstattet Av Pro-VaxxersNeste Innlegg

Relaterte Artikler

autoritære berusede på makten er det på tide å kalibrere regjeringen på nytt

CORONAVIRUSDEEP STATETYRANNI

Autoritærer Full Av Makt: Det Er På Tide Å Rekalibrere Regjeringen

SOMMER1. August 2021

fire presidenter som motsatte seg covid -vaksiner har lett dødd - erstattet av pro vaxxers

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSVAKSINER

FIRE Presidenter Som Motsatte Seg Covid-Vaksiner Har Lett Dødd-Erstattet Av Pro-Vaxxers

SOMMER1. August 2021

oss helsevirusvaksinasjon

CORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Israel: Halvparten Av Voksne Smittet I Det Siste Utbruddet Av COVID-19 Ble Fullstendig Vaksinert

SOMMER1. August 2021

mask gratis sverige null daglig covid dødsfall;  sjefepidemiolog advarer mot "vidtrekkende konklusjoner" om deltastamme

CORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Maskefritt Sverige: NULL Daglige Dødsfall I Covid; Sjefsepidemiolog Advarer Mot “Langtrekkende Konklusjoner” Om Deltastamme

SOMMER31. Juli 2021

Legg igjen en kommentar