NTB slår kontra: Det er ingen tvil! Menneskeskapte klimaendringer finnes ikke! Jeg blir kvalm av å lese om slike løgner som er konstruert av regjeringen!

De hjelpeløse, patetiske propagandistene i NTB har måttet gi seg, og innrømmer at menneskeskapte klimaendringer ikke finner sted.

Jeg våknet opp imorges og gikk og så på nyhetsoverskriftene på nettet til morgenkaffen. Det var noe rart ved dem, noe udefinerbart, noe annerledes.

Først så jeg overskriften om en mann som hadde sovet mens han fyllekjørte en Tesla. Interessant nok for en som forsker på autonome biler, om nå kjøringen var ulovlig eller ikke. Illustrasjonsbildet viste imidlertid ingen Tesla eller noen sovende bilfører. Det viste en liten gutt som lekte med en plast-lastebil i en sandkasse. Merkelig nok hadde gutten fått fjeset farget rødt.

Jeg fant ikke helt sammenhengen, så jeg så på neste overskrift: Olympisk rekord og gull! Også der fant jeg illustrasjonen noe underlig. Den viste ei jente som kjørte sparkesykkel på et fortau. Hun hadde fått sparkesykkelen farget lilla. Ikke noen dårlig farge det, all den tid fotografier av den norske bilparken ser ut til å være tatt med svart/hvitt-film, men det var nå merkelig nok likevel, siden jeg trodde alle sparkesykler var blanke. Og jeg trodde ikke de konkurrerte i OL heller?

Så var det 57 nye smittetilfeller i Bergen, ifølge en annen overskrift. Men bildet viste ikke Bergen, det viste et sted jeg kjente fra barnsben, nemlig myggsvermene på Finnmarksvidda. I tillegg så de ut som de var malt lysegule, men det var en ny farge siden sist. Merkelig.

Hva foregår, tenkte jeg? En kampstart mellom Manchester City og Barnsley viste et curlinglag i svenske drakter, med svetteperler tegnet som i en Donaldserie. En vinguide sa om ett eller annet at dette lignet champagne, men illustrasjonen viste en elv full av søppel i ett eller annet fjernt land i rosa nyanser. Tre smakfulle fiskemiddager ble illustrert av en tegning av De Tre Små Griser med fiolett bagrunn. Ekspertenes tips til lekre festbord var illustrert av en trelasthandel som var farget orange. 

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp!

Så våknet jeg opp. 

Jeg hadde drømt det hele, absurd som det var. Jeg gikk og kokte kaffe og slo på pc-en. Så slo jeg opp på Resett.no

Der så jeg en artikkel av NTB om klimaendringer hvor CO2-utslipp er så farlige at verden skal gå under, eksplodere i et ragnarokk verre enn en superheltfilm fra Hollywood. 

All tvil om klimaendringene er feid til side.”

Den var illustrert av et fotografi av kjøletårn ved et kraftverk i Kina, som slapp ut vanndamp. Vi vet at vanndamp har en ren, hvit farge. Her hadde hele bildet blitt farget brunt, som de hundreogfemti år gamle fotografiene vi av og til ser. 

C:\Users\Geir\Downloads\NTB_HIZSGG_X6M4-696x446.jpg

Men hva i all verden har dette med klimaendringer å gjøre?

Jeg ringte NTB. Etter en del frem og tilbake kom jeg frem til en ærlig sjel. Han ville være anonym, og det får vi respektere. Han kunne fortelle at det finnes ingen klimaendringer som forårsakes av menneskelige utslipp av CO2. Det er derfor også umulig å finne noe som kan illustrere en slik påstand på en ærlig måte. Alle illustrasjoner til klimaendringer må man bare finne på, selv om de ikke passer. ”Det finnes vel noen som er dumme nok til å tro at de brunfargede skyene som kommer ut av pipene er CO2 og skadelige for jorda”, sa han, ”og politikerne betaler oss for å bedrive propaganda slik at de kan skremme folk til å betale CO2-avgifter på alt mulig uten å protestere.”

”Men klimaendringer som er forårsaket av CO2, nei, det finnes ikke, og da må man bare ta det man har, og brunfarger skaper alltid en ekkel følelse i leseren. Når brunfargen i fjeset brenner, skatter og avgifter inn i statskassa renner!”

Hele greia skapte en ekkel følelse i meg også. Er det virkelig mulig at folk i Norge er så lett påvirkelige? 

”Ja, sa min NTB-kontakt! Det er slik propaganda virker. Lag en ekkel følelse, og voksne folk blir som barn, hvor frykt dominerer over fornuft og logikk. Det er som med eksperimentet med Pavlovs hund. Skap en assosiasjon mellom klimaendringer og fæl forurensning og folk vil bli ute av stand til å vurdere hverken påstander eller illustrasjoner nøkternt.”

”Nå er det straks lansering av en ny klimarapport, og den må selvsagt ikles alle de vanlige flosklene. ’Det har aldri vært så ille!’, ’Det går enda raskere enn før!’ ’Forskerne er enda sikrere enn før!’”

”Vi bruker alle knep vi har. Vi viser bilder av flom, skogbranner, gråtende barn og sigøynerkvinner og fiskere med pipe og sydvest. Vi holder på og pusser på Elg i solnedgang hvor solnedgangen er blitt mørkebrun.”

”Men det er for ille å innrømme det, men NRK var mer oppfinnsomme enn oss. De startet å vise blodrøde værkart bare temperaturen var over null. Det er utrolig hva farger gjør, og hvor mye morsomt vi kan ha det med skremslene, men den der hadde vi ikke sett komme! Utrolig oppfinnsomt av NRK!”

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp!

”Så tok vi med at ’FNs klimaforhandlinger har blitt kritisert for ikke å ha tydeliggjort faren rundt klimaendringer godt nok’. Det er flott med slike utsagn hvor folk selv kan legge hva de vil i dem. Det er jo klart at når det ikke er noen klimaendringer fra CO2 at det er – en smule – vanskelig å tydeliggjøre noe som helst.”

”Nei, oppdraget fra våre politikere er noe vanskelig. Vi har ikke noe bedre propagandabilde enn brunfarget vanndamp, og det er jo litt flaut, er det ikke?”

Legg igjen en kommentar