Maskefritt Sverige: NULL Daglige Dødsfall I Covid; Sjefsepidemiolog Advarer Mot “Langtrekkende Konklusjoner” Om Deltastamme og jeg vil påstå at han har hatt rett fra dag1.

31. Juli 2021

Siden CDC oppfordrer amerikanerne til å maskere seg mot Delta -varianten, har Sveriges sjefsepidemiolog hevdet at det er behov for flere data om belastningens smittsomhet. Hans maskefrie nasjon svever på null Covid-dødsfall per dag .mask gratis sverige null daglig covid dødsfall;  sjefepidemiolog advarer mot "vidtrekkende konklusjoner" om deltastamme

Folk sitter ved bord på en utendørs bar i Stockholm, Sverige, 1. juli 2021. © Stefan Jerrevang/ TT News Agency/ via REUTERS

Anders Tegnell sa fredag ​​at det var “mye vi ikke vet” om Delta og advarte mot å trekke “vidtrekkende konklusjoner” om koronavirusstammen.

Han bemerket at varianten hadde sirkulert i Sverige “ganske lenge” med liten effekt, spesielt i høyrisikomiljøer som sykehjem.

Kommentarene hans ble gitt som svar på nylig utgitte data fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som tyder på at Delta -stammen er mer overførbar og potensielt kan forårsake mer alvorlig sykdom.

New York Times og andre medier kjørte historier som rapporterte at CDC nå mener Delta -varianten er like smittsom som vannkopper – men denne sammenligningen syntes ikke å imponere Tegnell.

“Det er vanskelig å si hvor smittsom Delta er, [som] når det gjelder vannkopper, har vi vært i stand til å følge sykdommen i flere år. Smittsomheten [i Delta] ser ut til å være veldig ujevn – i noen tilfeller infiserer en person hundre mennesker, så har vi andre anledninger når en smittet person ikke smitter noen i det hele tatt, sier  han til Sveriges Aftonbladet.

I separate bemerkninger, han pekte på det faktum at en tredjedel av landets kommuner rapporterte null nye Covid tilfeller den siste uken. Samtidig var det en økning i sakene blant unge mennesker i Stockholm og andre store byer.

Og mens amerikanske helsemyndigheter presser amerikanerne i områder med høy overføring for å maskere seg, droppet Sverige sin siste gjenværende maskeanbefaling – relatert til offentlig transport – 1. juli. Mens Sveriges folkehelsebyrå har støttet tiltak som sosial distansering og fjernarbeid , den har ingen anbefalinger for bruk av ansiktsbelegg i offentlige rom.

Sviktet av media for å nekte å innføre harde lockdowns, ser det ut til at Sveriges mindre drakoniske tilnærming til helsekrisen lønner seg: Den skandinaviske nasjonen har registrert totalt åtte Covid-koblede dødsfall så langt denne måneden, i gjennomsnitt 0,25 dødsfall per dag . Selv om det er mulig at dette tallet vil øke på grunn av rapporteringsforsinkelser, har dødsfallene utvilsomt sunket de siste månedene. 4. juni rapporterte Sverige 13 dødsfall – mer enn hele juli måned.

Daglige sykehusinnleggelser har også svevet nær null i juli: På de fleste dager denne måneden så landet mellom 0-2 Covid-tilfeller som krever sykehusbehandling. Samtidig har daglige saker falt kraftig siden april.

Les også: Daglige COVID -dødsfall i Sverige treffer NULL, ettersom andre nasjoner forbereder seg på flere lockdowns .

Til tross for den lovende utviklingen advarte Tegnell mot å bli for komfortabel. Han understreket fredag ​​at Sverige fortsatt er i en pandemi og oppfordret sine landsmenn, spesielt de i yngre aldersgrupper, til å bli vaksinert.

Kilde: RT.comCDC -Utgivelsesstudie Som Viser 3/4 Deltatilfeller Er Blant De VaksinerteForrige InnleggDa Guder Styrte Jorden: Egypt Før FaraoeneNeste Innlegg

Relaterte Artikler

cdc utgivelser studie som viser 3: 4 deltatilfeller er blant de vaksinerte

CORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

CDC -Utgivelsesstudie Som Viser 3/4 Deltatilfeller Er Blant De Vaksinerte

SOMMER31. Juli 2021

gibraltar (99% av befolkningen vaksinert) og island (90 98% av befolkningen vaksinert) ser massive covid -pigg

CORONAVIRUSVAKSINER

Gibraltar (99% Av Befolkningen Vaksinert) Og Island (90-98% Av Befolkningen Vaksinert) Se MASSIV Covid-Topp

SOMMER31. Juli 2021

DMX skal ha mottatt Covid -vaksine dager før hjerteinfarkt - familien sier INGEN Narkotika!

CORONAVIRUSVAKSINER

DMX Skal Ha Mottatt Covid -Vaksine Dager Før Hjerteinfarkt – Familien Sier INGEN Medikamenter!

SOMMER31. Juli 2021

cdc -studie 74% av de som var smittet i massiv covid -utbrudd i Massachusetts, var fullstendig vaksinert

CORONAVIRUSVAKSINER

CDC -Studie: 74% Av Infiserte Mennesker I Massachusetts Covid -Utbrudd Ble Fullstendig Vaksinert

SOMMER31. Juli 2021

Legg igjen en kommentar