Kommunister/Satanister fornekter seg ikke!

Russland Arrangerte En Kommunistisk Plandemi Tilbake I 1979, I Likhet Med COVID

25. Juli 2021

Det var året 1979 da en mystisk lungebetennelsessykdom begynte å spre seg i den russiske byen Ukaterinburg i Ural, og innledet en lokal medisinsk politistat omtrent som den som nå fødes på global skala via Wuhan coronavirus (Covid-19) .

Russland arrangerte en kommunistisk plandemi i 1979, lik covid

Mange er uvitende om historien, men den leser som en generalprøve for alt vi ser foregår i dag som svar på Wuhan-viruset .

Regjeringen og media hevdet at den mystiske lungebetennelsessykdommen spredte seg gjennom luften: sjekk. Folk som ble syke og måtte innlagt på sykehus ble brukt til å autorisere bruk av hemmelig politi: sjekk.

Media ble bedt om å dekke over kilden til den virkelige kilden til sykdommen, som viste seg å være et deep state laboratorium: sjekk.

Nesten alle komponenter i 1979-jekaterinburg-lungebetennelsen samsvarer med Fauci-influensaens “pandemi ” i dag, helt ned til den falske fortellingen om at den tilfeldigvis hadde hoppet arter fra dyr til mennesker – det er til amerikanske spioner angivelig hentet signaler som pekte på en annen fortelling .

I dag er disse “spionene” hverdagslige sleuths med en hjerne, så vel som en håndfull av ødelagte leger og politikere som trosser den rådende fortellingen til fordel for faktiske bevis, noe som antyder at Wuhan-influensa stammer fra en laboratorium ved Wuhan Institute of Virology (WIV).

“Du tenker at dette er nok en koronavirushistorie – bare den er på en eller annen måte plantet 42 år tidligere, ikke sant? Ikke denne gangen, rapporterer Western Journal.

“Mens den sovjetiske miltbrannhendelsen så uhyggelig ut som om den kunne ha vært en øvelse for det kommunistiske Kinas tilsynelatende løslatelse av COVID-19, var de to ikke planlagt å være like. Men det var kanskje vårt første glimt i liten skala av hva som ville ta verden med storm fire tiår senere … og det gjentar at historien gjentar seg selv. “

Fortell Meg Løgner, Fortell Meg Søte Små Løgner

Interessant var det en byråsjef i New York Times i Moskva som nylig tok tak i Jekaterinburg-hendelsen i 1979, og fremhevet dens relevans i lys av dagens avsløringer om Wuhan-sykdommen.

Selv om det kan virke umulig for autoritære regjeringer å maskere sannheten gang på gang, vet vi nå at det har skjedd minst to ganger, som det fremgår av nyhetsrapporter publisert til og med år etter at de fortsatte å akseptere den sovjetiske fortellingen om at lungebetennelsen i 1979 skremme var bare en ulykke i stedet for et planlagt falsk flagg.

“Ville rykter sprer seg rundt alle epidemier,” skrev den nobelprisvinnende amerikanske biologen Joshua Lederberg i et notat til Times fra 1986. “Det er sannsynlig at den nåværende sovjetkontoen er sann.”

Herregud, hvordan ting ikke endrer seg. Hele fjor støttet de vanlige mediene Fauci-fortellingen om at Wuhan-influensa kom fra flaggermus på et vått marked, selv om det ikke var noe bevis for å støtte dette påstanden.

Først de siste dagene har media endelig begynt å komme rundt nå som det er et ubestridelig faktum at Wuhan-viruset ikke var en ulykke. Nei, Fauci-influensa ble klekket ut av Fauci og hans venner for å trekke en rask verden over mens de innledet den ” store tilbakestillingen “.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden .

Det er fremdeles mange i fornektelse, inkludert Fauci selv, som enten har overbevist seg om å tro løgnene de forteller eller bare er så vant til å fortelle dem at de aldri med fordel kunne fortelle sannheten selv om de prøvde.

“Det har gått 40 år – Berlinmuren har falt, Sovjetunionen har kollapset, vi har vært vitne til kommunismens løgner, korrupsjon og sammenbrudd gang på gang … likevel tror amerikanske forskere dem fremdeles,” advarer Western Journal.

“Amerikanske eliter lot dumt sovjetene spre en dødelig løgn i over et tiår. La oss sørge for at vi ikke gjør den samme feilen med Kina. ”

Kilde: NaturalNews.com ; / Referanse: WesternJournal.comYale Doctor Ber CDC For Å Begå Medisinsk Bedrageri I Stor Skala Og Skjule Kovide Tilfeller Blant De VaksinerteForrige Innlegg

Relaterte Artikler

yale-lege kaller cdc for å begå medisinsk bedrageri i stor skala og skjule kovide tilfeller blant de vaksinerte

KORONAVIRUSVAKSINER

Yale Doctor Ber CDC For Å Begå Medisinsk Bedrageri I Stor Skala Og Skjule Kovide Tilfeller Blant De Vaksinerte

HAFHAF25. Juli 2021

grafenoksid covid 19 mrna vaksine

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTANKEKONTROLLVAKSINER

Grafenoksid: Et Giftig Stoff I Hetteglasset Med COVID-19 MRNA-Vaksine

HAFHAF24. Juli 2021

new york times innrømmet at cdc er ødelagt uten reparasjon

KORONAVIRUSNYHETER

New York Times Innrømmet At CDC Er Broken Beyond Repair

HAFHAF24. Juli 2021

xi jinping maske

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNING

Mer Bevis Lekker Fra Kina På Den Kinesiske Militærens Bevisste Løslatelse Av COVID-19

HAFHAF24. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.