Militær og sivil flytrafikk over UK 14.07 2021 kl. 12.50.

De røde flyene indikerer militære fly!

Dette bilde sier meg følgende:

RAF/USAF og NATO militære fly sitt oppdrag er nå å pøse på med sine giftstoffer(Flybrennstoffet JP8) som inneholder stoffer som vises i tabellen nedenfor.

Slik jeg leser dette så er det nå UK som skal “taes” siden det er Bårris som styrer (er NWO sin lakei) i Europa. Merkel og Macron er helt ute i denne prosessen. Det som gjøres i UK tar Erna etter her i Norge. Vi her i Norge har sett en markant økning de siste mndr med besøk av RAF/USAF og NATO sine store tankfly…men ikke på langt nær av hva som er observert i UK.

Mange synes det er så flott med disse fine fargene i skylaget. Det viser er et resultat av brennstoffet JP8 som ALLE fly inklusive alle flyselskaper. Dette er noe NATO for noen år tilbake påla ALLE flyselskaper å bruke..inkl de norske som tidligere benyttet JetA-1. Man kan se ut fra tabellen forskjellen i mengden og antall giftstoffer.

Disse fargene kommer av at det benyttes svovel(S) i brennstoffet når svovel S blandes med oksygen/luft/ får man Svoveldioksid (SO2). .Svoveldioksid er en fargeløs gass som dannes ved at svovel brenner. Svoveldioksid reagerer med oksygen, og er lett løselig i vann har en stram lukt og er farlig å puste inn. Eksempler på steder der slike utslipp kan forekomme er innen treindustrien som Borregaard….og DET hender.

Det man skal merke seg er at flyruter veldig ofte legges over vannområder med den hensikt å forsure vannet. Når svoveldioksid faller ned i vann blandes dette og man får da svovelsyre mao en kjent formel som H2SO4.

Tabellen over innholdet i de forskjellig brennstoffer for fly:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.