Kommunisme Og Avfolking I Amerika: 10 Trinn Til TOTAL TYRANNY

10. Juli 2021.

av SD Wells

Hvis du ikke har blitt vaksinert for Covid nå , vet du at vaksinen er mye farligere enn viruset. Faktisk, hvis du vet noe om noe de legger i vaksiner i dag, så vet du at Covid bare var en unnskyldning for å innlede kommunismen i Amerika, og en ordning for avfolkning som har 150 millioner mennesker satt opp som bowlingnåler, og gjør seg klar for “Stor knockdown.”

kommunisme og avfolking i Amerika 10 trinn til total tyranni

Det viktigste å innse, og det er ikke for sent for uvaksinerte, er at spredning av frykt for Covid var nødvendig for å etablere myndighetsmyndighet i utgangspunktet, på den måten kunne de ytterligere krenke våre konstitusjonelle rettigheter og beordre oss rundt – å bære masker hele dagen, sosial avstand, steng virksomhetene våre og kjøp bare produkter fra store selskaper som finansierer den falske krigen mot Covid-19 .

Det er en falsk krig, og “de” (demokrater, KKP og globalister som driver DC) vil ha din støtte.

Ser du, regjeringer foretrekker alle befolkningens støtte til en krig, enten det er en kinetisk krig, en falsk krig mot “terror”, eller en falsk krig mot et “drapevirus”. Det ironiske med det hele er at fienden denne gangen ikke er fremmed; faktisk er det alle amerikanere .

Det er alltid et deksel for den virkelige lumske agendaen. Det må være for alle å kjøpe inn. Selvfølgelig var 11. september dekning for Halliburtons underslag på 5 milliarder dollar og den grunnlovs-og-personvern-lammende patriotloven. Krigen i Afghanistan var dekning for den amerikanske overtakelsen av opiumhandelen for den heroinbaserte epidemien med svært vanedannende, helsedødvendende reseptbelagte smertestillende midler.

Nå er Covid-19 og Delta-varianten dekning for en kommunistisk overtakelse av Amerika og avfolking / steriliseringskampanjen som kan utslette minst 50 prosent av USAs befolkning med ett “booster” -skudd. Kall det “drepebryteren.”

10 Trinn Til Tyranni

  1. Lag en ny menneskelig sykdom (virus) som dreper de svake og immunkompromitterte (komplette).
  2. Spred Covid-19 rundt planeten (komplett).
  3. Lag “vaksiner” for det viruset som forårsaker blodpropp og livstruende myokarditt (komplett).
  4. Spre så mye frykt om Covid at minst 70 prosent av planeten (eller i det minste USA) blir inokulert (bare 50 prosent nå).
  5. Spre fryktmektig propaganda for en ny “variant” (kalt Delta) som er enda “mer dødelig” og “mer smittsom” enn det opprinnelige viruset (akkurat startet).
  6. Klandre alle vaksineskader og dødsfall på den nye “Delta Variant” (akkurat begynnelse).
  7. Krev at hver vaksinerte person får sin “Delta Variant” -inokulering, som enten instruerer mottakerens celler om å produsere milliarder giftige proteinprioner som gjør pasienten sinnssyk og forårsaker hjertesvikt, eller vaksinen inneholder den ultimate “nyttelasten” av virus som etterligner patogen proteiner som overdoser mottakernes immunsystem og dreper dem.
  8. En ny massebegivenhet “inntreffer” som lammer all kommunikasjon mellom befolkningen, og de kinesiske kommunistene begynner å “gjete” fra vår sørlige grense.
  9. En annen masseskyting hendelse “inntreffer” som er laget for å ligne en Trump-tilhenger som er “antivaksine” og høyreekstrem.
  10. Alle våpen blir konfiskert fra alle gjenværende, uvaksinerte amerikanere, og republikken er tapt.

Kommunisme Og Avfolking I Amerika  Kommer Under Dekke Av Å Være “Patriotiske” Og Akseptere Din Egen Voks-Avslutning Av Frykt For Covid-19 Og Dens Varianter.

Å bli vaksinert i hjel anses som “patriotisk” fordi landet drives av kommunister akkurat nå, som ønsker å eliminere minst 3/4 av amerikanerne som bruker innenlandsk bioterrorisme (dødelige vaksiner) og flytte en milliard kinesere hit fra Kina.

Akkurat som Hitler brukte propaganda for å selge sine motiver som nyttige for samfunnet og Tysklands økonomi, “selger” CDC og KKP alle på vaksiner, masker, sosial distansering og lockdowns, i et forsøk på å avslutte Amerika slik vi kjenner det. Derfor fortalte Joe Biden alle at amerikanere som blir vaksinert er det mest patriotiske du kan gjøre.Dusinvis Av Skoledistrikter Bruker Bok Som Hevder ‘Hvithet’ Er Djevelen Og At Hvite Barn Selger Sjelen For ‘Stjålet Land Og Stjålet Rikdom’Forrige InnleggStudie: Mennesker Som Kommer Seg Fra COVID-19 Med ‘Veldig Lav Risiko’ For ReinfeksjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Nürnberg-koden avslører forbrytelser fra porter og fauci

BILL GATESKORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Nürnberg-Koden Avslører Forbrytelser Mot Porter Og Fauci

HAFHAF12. Juli 2021

UK Research Group: Coronavirus Vaccine 'Usikker for mennesker' på grunn av uønskede hendelser

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

UK Research Group: Coronavirus Vaccine ‘Usikker For Mennesker’ På Grunn Av Uønskede Hendelser

HAFHAF12. Juli 2021

australias helseminister

KORONAVIRUSNWOTYRANNI

Forstyrrende! Australias Helseminister: ‘Vi Må Akseptere At Dette Er Den Nye Verdensordenen’, Som Hard COVID Lockdowns Pålagt

HAFHAF12. Juli 2021

abort covid 19

KORONAVIRUSVAKSINER

Offisielle Regjeringsdata: 5400% Økning I Kvinner Som Har Mistet Babyen Sin Som Et Resultat Av Å Ha Covid-19-Vaksinen

HAFHAF11. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.