‘ID2020 Alliance’ vil kombinere vaksinasjoner og implanterbare ID-mikrochips

Så nå vet du  hva Bill Gates og hans kone Melinda egentlig gjorde de siste 10 årene, da de reiste til tredje ordsland og ga “gratis vaksinasjoner” til de fattige, underkjørte innfødte. Disse ‘ gratis vaksinasjonene ‘ var forskning og et live testlaboratorium for å gjennomføre de nødvendige eksperimentene som kreves for å danne ID2020. Og som du vil se i dag, skjer denne uhellige hybrid av vaksinasjoner og implanterbare mikrochips  allerede  i Bangladesh, snart er det Boston. En side på Gates Foundation-nettstedet sier at Bill og Melinda  så langt har investert over 2,5 milliarder dollar  til dette prosjektet, uten noen ende i sikte. Les mer…

Carl Sanders var ingeniør på verdens første implanterbare mikrochip, og i ferd med å jobbe med denne utrolige sluttidenheten ble Carl reddet og tilbrakte resten av livet med å advare folk om hva som skulle komme. Det du vil høre i dette videoklippet er hentet fra et kassettbånd som ble sendt rundt kirker tilbake på 1990-tallet, jeg hadde en av disse kopiene.https://www.youtube.com/embed/VDF2bsNoARc?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent&wmode=transparent

Hjelp oss med å forsvare jorden: http://fb.me/5GEarthUnderAttack # 5GEarthUnderAttack #thishastostop # tell2people2tell2people

Legg igjen en kommentar