Lavt sort skylag kl. 01.30 indre Østfold natt til lørdag 10.07 2021.

Nettopp kommet inn etter luftetur med labbisen. Når jeg er ute så ser jeg alltid opp mot himmelen..og hva så jeg idag..for første gang. Et køla svart “skydekke” max 50m over bakken. Tilsvarende har jeg sett foto av men aldri tidligere sett ved selvsyn. Det var helt stille og ganske skummelt. Jeg har god utsikt sørover og det jeg så der varet område i skylaget som hadde en spesiell rødfarge med dis. Jeg regner med at tilsvarende kan sees over store deler av Østfold. Jeg vil anta at i det “skylaget” var det GRAFENOXID.

Dersom noen er oppe så ta en tur ut og man vil kanskje se det samme som meg. Jeg har i mange år nå fulgt med på “skylaget” men maken til dette har jeg aldri sett. Fikk man dette istedenfor lyn og torden…eller kommer uværet senere ut på dagen?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.