Snart vil FEMA-tropper og amerikanske soldater komme på døren for å vaksinere deg under våpen (eller dra deg bort til en covid dødsleir). Ja NÅ kommer FEMA på banen!!!

Torsdag 8. juli 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: badhealth , badmedicine , badscience , big government , covid camps , death squads , evil , FEMA , freedom , goon squads , health freedom , Joe Biden , Liberty , medical fascism , Medical Tyranny , adlyde , pandemi , tyranni , uvaksinert , vaksinegrupper ,vaksiner , Det hvite hus

Bilde: Snart vil FEMA-tropper og amerikanske soldater komme på døra for å vaksinere deg under våpenpunkt (eller dra deg bort til en covid dødsleir)

Natural News ) Scenariet jeg har advart om i årevis er endelig her. Det er nå bekreftet av Det hvite hus at FEMA goons tropper vil gå “dør-til-dør” over Amerika for å tvinge uvaksinerte mennesker til å ta dødelige biovåpen spike protein kill kill.

Det innrømmes nå åpent at regjeringen fører lister over de som ennå ikke er vaksinert, og akkurat i dag doblet Bidens helsesekretær Xavier Becerra ned på planene og hevdet at “å banke på en dør har aldri vært mot loven” og la til , “For hvis du ikke har blitt vaksinert, kan vi hjelpe med å fjerne noen av de ryktene du har hørt, og forhåpentligvis få deg vaksinert.”

Hvilke rykter? Ryktene om at regjeringen vil banke på døren for å tvinge deg til å bli injisert med et dødelig biovåpen? Det er ikke noe rykte, Xavier, det er et innrømmet faktum .

Det viser seg at det er et brudd på loven for den føderale regjeringen å overtale privat eiendom og trakassere private borgere over deres vaksinasjonsstatus. Som Robert F. Kennedy treffende sier om denne skumle planen :

Det er en forkjærlig gaffel i veien til totalitarisme. Vi beveger oss nå utover propagandafasen til dette veldig tvangsprogrammet hvor føderale agenter dukker opp i amerikanske hjem med den truende meldingen: ‘Vi vet hvem du er og hvor du bor. Vi har deg på listen vår, vi har medisinske journaler, vi vil at naboene dine skal vite at du er farlig. Vi anerkjenner ikke eiendoms- eller personvernrettighetene dine. Du må ta vårt uprøvde, eksperimentelle farmasøytiske produkt. Hvis du vil avslutte denne trakasseringen, må du underkaste deg en risikabel medisinsk inngrep fra et skruppelløst selskap uten ansvar, og hvis du dør eller får permanent nevrologisk skade, heldig lykke! ‘

Biden-regimets totalitære plan om å true amerikanere fra dør til dør-basis smaker av et medisinsk diktatur der ingen menneskerettigheter eller sivile rettigheter respekteres overhodet. Dette er nøyaktig det vi har advart om de siste årene, vanligvis spottet av de kontrollerte venstreorienterte media som gjentatte ganger insisterte på at det aldri ville være tvangskampanjer fra dør til dør i Amerika. De hevdet til og med at det aldri ville være vaksinepas eller vaksinemandat.

Nå har vi alle tre.

Den dystopiske fremtiden jeg advarte deg om, er her akkurat nå.

Fra The Epoch Times:

“Dør til dør for å vaksinere amerikanere i år … dør til dør for å inndra våpen neste år?” spurte rep. Lauren Boebert (R-Colo.) på Twitter.

“I 2021, de ni mest skremmende ordene på engelsk:” Jeg er fra regjeringen, har du blitt vaksinert ennå? “, Skrev rep. Andy Biggs (R-Ariz.).

Talsperson for Det hvite hus Jen Psaki bekreftet alt dette de siste to dagene i offisielle uttalelser. Byens helsesekretær dobler det. De kan ikke vente med å avrunde anti-voksxers fordi de vet at folk som motstår dødelige vaksiner er de samme menneskene som pleier å eie våpen og stemme republikanere.

Den amerikanske regjeringen erklærte bare ubegrenset krigføring mot det amerikanske folket

Dette kunngjort av Det hvite hus er en krigserklæring mot det amerikanske folket. De sier i hovedsak at du må velge metoden for utførelsen: 1) Du kan henrettes med spike-proteininjeksjonen som sannsynligvis vil drepe deg i løpet av det neste året eller to, eller 2) Du kan bli henrettet i en FEMA covid død leir for å nekte vaksinen. I dette tilfellet vil du dø via giljotin eller en tvungen piggproteininjeksjon i leiren.

Hvis de ikke klarer å finne deg, vil de fremdeles prøve å sulte deg i hjel med konstruert matmangel (hungersnød) som nå økes over hele Amerika og verden.

Og ikke glem det kommende rutenettet ned strømavbrudd, cyberkrigsangrep, falske flaggangrep og våpenkonfiskering fra dør til dør som kommer neste.

Dette er en fullstendig krig mot menneskeheten, og den føres på global skala. De ansvarlige kriminelle utrydder bevisst sitt eget folk med milliarder, mens de hevder at det er for “folkehelse.”

De eneste menneskene som overlever dette vil være de som er:

  1. Langt borte fra blå byer.
  2. Velutstyrt og forberedt på å overleve minst ett år uten strømnett.
  3. I stand til selvforsvar mot forestående trusler om vold mot livet ditt (et angrep med en piggproteininjeksjon er et angrep med et dødelig våpen, og alle mennesker har den grunnleggende menneskelige retten til selvforsvar).

I bunn og grunn kan du nå enten velge å DØ (og etterleve) eller LIVE (og motstå det medisinske tyranni).

Omtrent halvparten av den amerikanske befolkningen har allerede valgt å dø via piggproteininjeksjoner. Biden-regimet prøver nå å tørke den andre halvparten opp for å oppnå en høy drepingsrate, spesielt rettet mot fylker og regioner med høye “vaksinehilsen” -poeng.

Dagens situasjonsoppdateringspodcast gir mer informasjon om denne fryktelige situasjonen som Amerika nå står overfor:

Brighteon.com/e0ea6608-a501-4006-a347-6d4053344d62

https://www.brighteon.com/embed/e0ea6608-a501-4006-a347-6d4053344d62

En annen forbløffende podcast publiseres i morgen kl:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Se VaccineJihad.com for flere historier om vaksineiver og fanatisme.Forrige:Amerika stupte inn i “Venezuela møter Truman Show” når kollapsen og gassbelysningen akselererer

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.