Disse 13 Familiene Styrer Verden: Skyggekreftene Bak NWO

AvatarAlexander Light25. Oktober 2014

Skyggekreftene bak den nye verdensordenen  (NWO) følger en sakte agenda med total kontroll over menneskeheten og planetens ressurser. David Icke laget den ” totalitære tip-toe “, fordi ” de ” tar veldig små skritt mot vår komplette og endelige slaveri.

Som et resultat forblir massene relativt uvitende om at deres friheter gradvis blir tatt bort, mens kraften til NWO-blekkspruten vokser jevnt og trutt.

Skyggekreftene bak NWO-agendaen

Et sted nær toppen av pyramiden ,  orkestrerer en ekstremt elitistisk organisasjon kjent som  Rådet for de 13 familiene alle de store verdensbegivenhetene. Som navnet antyder, består rådet av de 13 mest innflytelsesrike familiene på jorden.

Stadig flere mennesker blir klar over at 99% av jordens befolkning styres av en “elite” 1%, men Rådet for de 13 familiene består av mindre enn 1% av 1% “elite” og ingen på jorden kan søke om medlemskap.

Etter deres mening har de rett til å herske over oss andre fordi de er de direkte etterkommerne til de gamle gudene  og anser seg kongelige. Disse familiene er:

 1. Rothschild (Bauer eller Bower)
 2. Bruce   
 3. Cavendish (Kennedy)    
 4. De Medici    
 5. Hannover    
 6. Hapsburg    
 7. Krupp    
 8. Plantagenet    
 9. Rockefeller    
 10. Romanov    
 11. Sinclair (St. Clair)   
 12. Warburg (del Banco)    
 13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Personlig mistenker jeg at dette kanskje ikke er den komplette listen, og noen veldig kraftige linjer er fortsatt ukjente for oss.

Rothschild-dynastiet er utvilsomt den kraftigste – synligste – blodlinjen på jorden, og deres estimerte formue er rundt $ 500 billioner !

De utøver sin makt gjennom verdensbankimperiet , som nesten eies helt av dem.

De viktigste institusjonene som jobber hardt for å etablere NWO og fullstendig slavefe våre arter, er:

 1. City of London (økonomi, kontrollert av Rothschilds) – IKKE en del av Storbritannia
 2. Den amerikanske sentralbanken (finans – privat bank, eid av Rothschilds) – IKKE en del av USA
 3. Vatikanstaten (indoktrinering, bedrag og skremmetaktikk) – IKKE en del av Italia
 4. Washington DC (militær, sinneprogrammering, hjernevask og avfolking) – IKKE en del av USA

Alle de ovennevnte institusjonene fungerer som individuelle stater, som opererer i henhold til sine egne lover, og det er derfor ingen domstol på jorden som noen gang kan tiltale dem.

Mangfoldet av hemmelige samfunn som eksisterer i dag, fungerer som filialer til et mega-selskap, som eies av Rådet for de 13 familiene.

Selv om de har blitt vakkert belønnet for sitt arbeid, er medlemmene av disse hemmelige samfunnene ikke medlemmer av “elite” blodlinjer, de vet ikke hvem deres mestere er, og de aner ikke hva den virkelige agendaen er.

Hjernevaskingen

Et annet masse-slaveri-verktøy som de bruker mot oss, er det såkalte utdanningssystemet . Skoler er ikke lenger det de pleide å være, og barn lærer å huske uten å tenke og adlyde uten å stille spørsmål .

Faktisk er dette etablerte utdanningssystemet ekstremt dyrt å holde operativt og foreldet i internettalderen.

“Hvorfor foreldet?” spør du kanskje. Fordi internett gir oss  gratis tilgang til nesten uendelige mengder informasjon.

Så hvorfor betaler vi fortsatt store mengder penger for statlig utdanning? Fordi verdens “elite” krever at barna våre lærer samsvar og tenkning .

Hva kan vi gjøre med det?

Menneskehetens tro henger i vekten akkurat nå, når kontrollen over NWO blekkspruten sprer seg. På den ene siden er vi veldig nær vår fullstendige slaveri, mens vi på den andre siden lett kan smuldre til bakken deres maktpyramide ved ganske enkelt å forene oss mot deres bedrag i en fredelig revolusjon av sinn, hjerter og sjeler.

Jeg har spurt meg selv i årevis hva som er deres største våpen for slaveri. Er det dårlig utdannelse kombinert med konstant indoktrinering? Er det frykten generert av religion? Er det frykten for å bli straffet (fengslet eller drept) av systemet, eller er det den usynlige slaveriet av det monetære systemet?

Etter min mening hadde alle de ovennevnte kombinert en enorm innvirkning på samfunnet vårt og måten vi tenker på, men deres største våpen er uten tvil det finansielle systemet!

Valutaslaver

Det finansielle systemet har skjult vår slaveri, og nå blir vi brukt som valutaslaver . Vi jobber fra 9 til 5 hver dag, i kjedelige og deprimerende omgivelser, ikke stimulert av noe kreativt eller konstruktivt.

I de fleste tilfeller er den eneste motivasjonen for å gå på jobb neste lønnsslipp – og uansett hvor hardt vi jobber, ser vi aldri ut til å ha nok penger.

Har du noen gang lurt på hvorfor mega-selskaper (høster $ milliarder dollar / år i fortjeneste) betaler dusinvis av millioner til sine administrerende direktører og så nær som mulig minimumslønnen til resten av de ansatte?

Dette er nøye designet, fordi en person som hele tiden er “på kanten”, aldri vil ha tid til egenopplæring, introspeksjon og – til slutt – åndelig oppvåkning.

Er ikke dette vårt hovedformål på jorden? Å bli åndelige vesener (og med åndelig mener jeg åpenbart ikke religiøs) og fullføre inkarnasjonssyklusen ?

“De” trenger ikke utdannede mennesker som er i stand til kritisk tenkning og har åndelige mål. Nei, denne typen mennesker er farlige for etableringen!

“De” vil ha lydige “roboter”, bare intelligente nok til å betjene maskinene og holde systemet i gang, men dumt nok til aldri å stille spørsmål.

Penger er “djevelens” øye

Alle verdens største problemer har sine røtter dypt innebygd i den økonomiske pesten: kriger er lønnsomme, sykdommer er lønnsomme, jordens plyndring er lønnsomme, menneskelig slaveri og umenneskelige arbeidsforhold er lønnsomme.

Våre ledere er blitt ødelagt av penger og menneskehetens kollektive oppdrag på jorden er blitt kapret av penger.

Så hvorfor trenger vi i utgangspunktet det økonomiske systemet? Egentlig trenger vi det ikke (i det minste ikke lenger). Planeten krever ikke et øre for å bruke naturressursene, og vi har teknologien til å utvinne dem uten å jobbe fysisk en dag.

Må-lese-relatert artikkel:  Toppen av pyramiden: Rothschilds, den britiske kronen og Vatikanet styrer verden

Løsningen

Mer til poenget, det er strålende sinn “der ute” som diskuterer konseptet med en ressursbasert økonomi i flere tiår . Et eksempel er herr Jacque Fresco , en strålende industridesigner og sosialingeniør, som tilbrakte mesteparten av livet med å utforme fremtiden.

Byene foreslått av Mr. Jacque Fresco vil bli bygget av autonome konstruksjonsroboter og vil være miljøvennlige og selvbærende, jordskjelv og brannsikre. Lær mer her .

Andre mennesker diskuterer allerede overgangsplanen mot fremtidens økonomi, der det ikke lenger kreves penger og alle individer vil bli tilbudt de beste forholdene for å nå sitt høyeste potensial – alt til fordel for vår art som helhet.

Så spørsmålet mitt er: er vi klare til å omfavne fremtiden og unnslippe kontrollen til “eliten” i en verden uten penger, eller skal vi la den nye verdensordenen skje?

Av Alexander Light, HumansAreFree.comVladimir Putin Avslører Den Nye Verdensordenen IGJEN!Forrige InnleggDeathbed Confession Of Area 51 Scientist & Lockheed Senior: UFOs, Anti-Gravity And AliensNeste Innlegg

Relaterte Artikler

rothschild stiftelsesformann skyver vaksiner mot barn

KORONAVIRUSROTHSCHILDVAKSINER

Fransk Ekspert Som Presser Vaksiner Mot Barn Er Styreleder I Rothschild Foundation

HAFHAF23. Juni 2021

unge george soros

KONTROLLGEORGE SOROS

Hvordan Britene Oppfant George Soros

HAFHAF19. Juni 2021

soros beleirer rådhuset

KONTROLLGEORGE SOROS

Hvordan George Soros La Beleiringen Til Rådhuset

HAFHAF17. Juni 2021

en 'klimastenging' er i horisonten

SAMMENSVERGELSEKONTROLLGLOBAL WARMING HOAXSTOR TILBAKESTILLING

En ‘Climate Lockdown’ Er I Horisonten – En Trussel Som Brukes Til Å Mobbe Publikum Til Å Akseptere ‘Great Reset’

HAFHAF12. Juni 2021

Legg igjen en kommentar