BEVIS Om Gov’t Faked COVID-19 Dødsstatistikk: Lisboadomstolen Bestemmer Bare 0,9% Av ‘Bekreftede Saker’ Døde Av COVID, Nummerering 152, Ikke 17 000 Som Påstått

30. Juni 2021

I henhold til en avgjørelse fra Lissabon-domstolen døde bare 0,9% av ‘bekreftede saker’ av COVID, nummerert 152, og ikke 17.000, som regjeringen hevdet. Dommen har bevist at regjeringen falsker COVID-19 dødsstatistikker .

bevis på at regjeringen forfalsket covid 19 dødsstatistikker Lisboa domstolen bestemmer bare 0,9% av 'bekreftede saker' døde av covid, nummerering 152, ikke 17 000 som hevdet

Etter en statsborger ble en domstol i Lisboa tvunget til å gi bekreftede COVID-19 dødelighetsdata.

I følge kjennelsen (les full dom nedenfor) er antallet bekreftede dødsfall fra COVID-19 fra januar 2020 til april 2021 bare 152, ikke rundt 17 000 som hevdet av regjeringsdepartementene.

Alle de “andre” døde av forskjellige grunner, selv om deres PCR-test var positiv.

Dataene er fra Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (dødssertifikatinformasjonssystem – SICO ), det eneste systemet i Portugal.

Henvisningen til 152 dødssertifiserte utstedt ‘under justisdepartementets tilsyn’ er falsk, ettersom alle dødsattester utstedes i justisdepartementets regi, og er den eneste institusjonen som utsteder dem.

I fjor har en portugisisk lagmannsrett avgjort at PCR-tester er upålitelige, og at det er ulovlig å karantene bare basert på en PCR-test.

Retten uttalte at testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes og viral belastning. Siterer  Jaafar et al. 2020 konkluderer retten med at:

“Hvis noen blir testet av PCR som positive når en terskel på 35 sykluser eller høyere brukes (som er regelen i de fleste laboratorier i Europa og USA), er sannsynligheten for at personen blir smittet mindre enn 3%, og sannsynligheten at det nevnte resultatet er falskt positivt er 97%. ”

I Tyskland ble det avslørt ifølge omfattende e-postutvekslinger innhentet av en gruppe advokater i en juridisk tvist, at det  tyske innenriksdepartementet hyret inn forskere for å utvikle falske coronavirus-modeller for å rettferdiggjøre streng låsing .

Les dommen her .Senator Ron Johnson Hørsel: Mor Med Funksjonshemmet Datter Bryter Ned Gråtende Mens Hun Deler Hvordan COVID Vaksine Knuste Datterens LivForrige InnleggCDC: 4,115 Fullt Vaksinert Har Blitt Innlagt På Sykehus Eller Død Med Banebrytende COVID-InfeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

covid gjennombruddssaker cdc-funksjon

KORONAVIRUSVAKSINER

CDC: 4,115 Fullt Vaksinert Har Blitt Innlagt På Sykehus Eller Død Med Banebrytende COVID-Infeksjoner

HAFHAF30. Juni 2021

sen.  ron johnson hører mor med funksjonshemmet datter bryter sammen gråtende mens han deler hvordan covid vaksine knuste datterens liv

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Senator Ron Johnson Hørsel: Mor Med Funksjonshemmet Datter Bryter Ned Gråtende Mens Hun Deler Hvordan COVID Vaksine Knuste Datterens Liv

HAFHAF29. Juni 2021

dødeligheten fra delta-varianten omtrent åtte ganger høyere hos 'fullvaksinerte' individer

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Siste Data: Dødeligheten Fra Delta-Varianten Omtrent ÅTTE GANGER Høyere Blant ‘Fullvaksinerte’ Individer

HAFHAF29. Juni 2021

kommende øvelse nasjonal garde forbereder seg på en større nettangrep for å stenge verktøy over hele USA

SAMMENSVERGELSENETTANGREP

Øvelse: Nasjonalgarden Forbereder Seg På En Større Nettangrep For Å Slå Av Verktøy Over Hele USA

HAFHAF29. Juni 2021

Legg igjen en kommentar