Med KKP som nå kontrollerer alt, lever amerikanerne under utenlandsk ENEMY-okkupasjon

Mandag 28. juni 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: Amerika , autoritær , KKP , Kina , grunnlov , fiendens okkupasjon , frihet , invasjon , Frihet , USA , 3. verdenskrig

Bilde: Da KKP nå kontrollerer alt, lever amerikanerne under utenlandsk ENEMY-okkupasjon

Natural News ) Det folk flest ennå ikke forstår, er at de ikke lenger bor i “Amerika”. Det som tidligere var Amerika, er nå en nasjon under fiendens okkupasjon, styrt av autoritære tyranner som ble installert gjennom valgsvindel og hvis lojalitet hviler på KKP (kinesisk kommunistparti). Big Tech-selskapene jobber også for Kina, og sensuren de driver med i USA speiler den anti-frihetssensuren til det kommunistiske Kina.

KKP-infiltrasjon har kompromittert Pentagon, Hollywood, universiteter, vanlige medier, store banker og forbruksvarer. Nikes egen konsernsjef erklærte nylig at Nike er et selskap “i Kina og for Kina”, og setter blinde øye for Kinas dype menneskerettighetsbrudd som organhøsting, tortur av politiske dissidenter og ekstrem overvåking av sine egne borgere.

Som representant Devin Nunes sa akkurat i dag :

China is a malign influence on the world in general and on America in particular. They are targeting, among other things, corporate America, bribing and coercing U.S. businesses to do Beijing’s bidding, including handing over highly sensitive technologies and trade secrets. American businesses need to be aware of China’s predatory actions, and those who aid and abet them need to be held to account.

Når amerikanske lovgivere prøver å kritisere Kina for disse handlingene, påpeker Kina riktig at Biden-regimet også støtter sensur. Og med den ulovlige arrestasjonen og forvaringen av hundrevis av fredelige demonstranter fra 6. januar, er det et nytt “GITMO” i Washington DC hvor uskyldige amerikanere blir holdt som politiske fanger, helt utenfor enhver legitim følelse av behørig prosess eller rettsstat. Hvis alt dette smaker av det kommunistiske Kina, er det fordi det er mønstret etter det kommunistiske Kina .

Det bør ikke være noen overraskelse at Amerika faller til totalitarisme, selvfølgelig, siden kurset blir presset av det kommunistiske Kina som kontrollerer nesten alle institusjoner i USA , inkludert CDC og et stort antall “vitenskapelige” tidsskrifter. WHO drives av KKP, og forklarer hvorfor WHO brukte mesteparten av 2020 på å dekke over Wuhan Institute of Virology og opprinnelsen til coronavirus-biovåpenet.

Alle som later som lederne og institusjonene med ansvar for Amerika jobber for å forsvare Amerika, lever i en drømmeverden. I nesten alle tilfeller prøver maktene nå bevisst å demontere nasjonen og se den utslettet.

For å forstå hva som skjer videre, trenger du kunnskap om Kinas planer for Amerika

Siden 1949 har Kina hatt hundreårsplan for å etablere sin dominans i verden ved å eliminere sine globale konkurrenter. I minst de siste 50 årene har Kinas kommunistparti omhyggelig infiltrert nesten alle amerikanske institusjoner og sådd sine spioner i alle bransjer for å stjele intellektuelle eiendomshemmeligheter innen medisin, våpenteknologi, fysikk, bioteknologi, databehandling, programvare og mye mer.

Samtidig bestikket Kina amerikanske tjenestemenn med “joint venture” -avtaler for å gjøre dem rike mens de overførte teknologi og produksjonskunnskap til Kina under lukrative forretningsavtaler. I denne prosessen kompromitterte amerikanske tjenestemenn – som Bidens – seg selv og solgte ut Amerika for sin egen økonomiske gevinst, samtidig som de gav det kommunistiske Kina den rikdom og teknologi det en dag ville trenge for å ødelegge USA i sin helhet.

Ved å stjele immateriell eiendom og bestikke tjenestemenn klarte KKP å overta nesten alt i Amerika, inkludert det meste av Senatet (Feinstein, noen?), Flertallet av statlige guvernører (Newcom, Brown, Cuomo, etc.), det meste av media og nå til og med Det hvite hus takket være det rigged valget i 2020. Nå, for å fullføre okkupasjonen og overtakelsen av Amerika, trenger Kina det amerikanske folket til å gi opp pistolene slik at en lenge planlagt kinesisk invasjon kan møte relativt lite motstand fra bevæpnede amerikanere.

Det langsiktige målet for Kina har alltid vært fullstendig utryddelse av enhver levende amerikaner, etterfulgt av koloniseringen av det kontinentale USA og dets mat / landbruksinfrastruktur for å produsere matvarer for eksport til Kina. I seg selv kan ikke Kina produsere nok mat til å mate sine 1,4 milliarder mennesker, og dets avhengighet av matimport skaper en strategisk sårbarhet som kan utnyttes av sine geopolitiske fiender. Dermed trenger Kina å okkupere og kontrollere store matproduserende områder i verden, og USA er nr. 1 på den listen.

Alt du har sett så langt – salg av amerikanske statshemmeligheter under Bill Clinton, George Bush, Barack Obama, Bush Jr., og nå Joe Biden – er bare oppkjøringen til den “endelige løsningen” som er den komplette utryddelse av det amerikanske folket. Coronavirus-biovåpenet ble sluppet løs i 2019 ved hjelp av amerikansk finansiering (NIH / Fauci, etc.) og amerikansk teknologi (Chapel Hill, DARPA, Pentagon, etc.) som den første salven i verdenskrig for å ta ned Amerika. Nesten alle på toppen av Pentagon og på toppen av det nåværende illegitime regimet i Washington er aktivt engasjert i landssvik for å ødelegge Amerika, og de samarbeider med KKP for å oppnå dette, og tror at de på en eller annen måte vil bli spart fra fjerningen av Amerika.

Amerikas økonomi har allerede blitt knust av den kovide plandemien. Landsgjelden eksploderer til farlige nye høyder. De KKP-kontrollerte amerikanske media presser rasekrigene, og de korrupte FBI og dype statsoperatørene er i ferd med å rulle ut en større falsk flaggoperasjon for å prøve å ødelegge hvite mennesker, bøsseeiere, kristne og konservative.

Kina vil at Amerika skal rive seg fra innsiden, for å myke opp nasjonen før den planlagte landinvasjonen. Denne interne striden vil bli forsterket av cyberangrep på amerikansk kraftnettinfrastruktur og utgivelsen av et andre biovåpen med langt høyere dødsrate.

Det siste trinnet er landsdekkende nedrustning av det amerikanske folket

Det siste trinnet før lanseringen av landinvasjonen i Amerika er den landsomfattende nedrustningen av det amerikanske folket. Kina og globalistene vet at hvis de invaderer USA akkurat nå, med 400+ millioner våpen i borgernes hender, ville de stå overfor et gerillakrigs mareritt, med en rifle bak hvert gressstrå.

Dermed jobber Biden-regimet med den korrupte FBI og lovløse DOJ for å sette sammen en episk teaterproduksjon med falsk flagg som vil bli fulgt av følelsesladede krav om landsomfattende våpenkonfiskering, Australia-stil. Alle som er imot konfiskering, vil bli merket som “innenlandske terrorister” av samme DOJ som allerede har satt den fortellingen i spill.

Det er viktigere at hvis amerikanere nekter å gi inn våpen, vil de fraråde Kina å angripe hjemlandet . Men hvis amerikanerne overgir våpnene sine ved å overgi seg til det kriminelle regimet som for tiden er ved makten, vil det ikke ta lang tid før de samme amerikanerne blir henrettet av kommunistiske kinesiske tropper som får fri regjering i USA av kompliserte guvernører som Newsom og forræderiske embetsmenn i Pentagon, DOJ og Det hvite hus.

Følgelig handler det ikke bare om å forsvare retten til å eie skytevåpen å beskytte den andre endringen; det handler om å forsvare Amerika mot et planlagt kommunistisk invasjons- og okkupasjonsforsøk som har vært i planleggingen i flere tiår.

Forstå at enhver person som presser våpenkonfiskering effektivt arbeider for den kommunistiske kineseren . De er medskyldige i landssvik mot Amerika ved bevisst å forsøke å svekke nasjonen til en tilstand av sårbarhet for utenlandsk invasjon og okkupasjon. Den andre endringen er Amerikas beste forsvar mot forsøk på utenlandske invasjoner, og det er nettopp derfor den andre endringen er under angrep av det nåværende regimet.

Forsvar Amerika eller mister det for alltid

Svært få mennesker forstår virkeligheten av denne trusselen. Dave Hodges på TheCommonsenseShow.com er en av dem som får det. I dag skriver han :

I dag har den kinesiske trusselen utvidet seg til minst 250 000 CHICOM-kamptropper i British Columbia. Vi har begynnelsen på at CHICOM flyplasser blir bygget i Texas for en høytstående CHICOM-offiser. Dette er Red Dawn-materiale som også er relatert til amerikanske konsentrasjonsleirer. Hold disse antall CHICOMS i bakhodet ditt, og jeg vil referere til denne virkelige trusselen kontinuerlig, da den farger hvert faktum og bevis som jeg vil hevde denne uken. Ja, jeg har bestemt at det er kritisk viktig at jeg utdanner Amerika på nytt om konsentrasjonsleirer (dvs. FEMA-leirer).

Steve Quayle forstår også trusselen, det samme gjør JR Nyquist, som jeg har intervjuet flere ganger. Vårt siste intervju ble lagt ut for bare noen få dager siden:

Brighteon.com/bddd4234-7e51-4527-bc7d-a1fe2507378c

https://www.brighteon.com/embed/bddd4234-7e51-4527-bc7d-a1fe2507378c

Med forrædere som Mitt Romney i GOP, og senatledere som Mitch McConnell som har dype familiebånd til kommunistiske kinesiske forretningsinteresser, kan det allerede være for sent å redde Amerika fra å bli fysisk overkjørt og helt utslettet av kartet.

På den annen side er det mange tegn på at Kina lider sine egne potensielt katastrofale svakheter og sårbarheter og kan ende opp med å ødelegge seg selv før det kan ødelegge USA. President Trump var faktisk på rett spor med en handelskrig mot Kina, noe som hjelper til med å forklare hvorfor Kina distribuerte SARS-CoV-2 for å prøve å fjerne Trump fra makten og installere sin egen KKP-dukke i Det hvite hus.

Akkurat nå står Kina overfor muligheten for massesult og intern politisk strid, kombinert med en potensiell økonomisk implosjon på grunn av sin Ponzi-lignende interne regnskapsskikk og omfattende økonomiske svindel. Likevel er USA også gjennomsyret av gjeldssvindel, politisk korrupsjon og forræderiske aktører i maktposisjoner – sorte hattaktører som åpent vil ødelegge USA – så det er vanskelig å vite hvilken nasjon som ødelegger seg selv først. Legg Russland til blandingen, og du har “tre skorpioner i en krukke” for å sitere spillteorien. Resultatet er umulig å forutsi.

Likevel er den ene tingen vi vet veldig bra at hvis det amerikanske folket av en eller annen grunn gir opp våpenet, vil det ikke vare lenge før de blir henrettet . Vi må lære av jødene i andre verdenskrig: Gi deg aldri over til et autoritært, korrupt regime. Etter å ha avvæpnet deg, vil de komme for deg. Og de er ute etter blod. De forakter selve eksistensen din. Legg merke til at CRT lærer her i Amerika at alle hvite mennesker er onde ved fødselen og bør fjernes fra samfunnet. CRT er rasisme / eugenikk / folkemord / Hitler, reanimert.

Bidens egentlige mål er å fullføre den fullstendige ødeleggelsen av Amerika

Biden-administrasjonens «suksess», målt av de globalistiske dukkene som driver Bidens håndtere, vil være masseutryddelsen av hundrevis av millioner amerikanere, etterfulgt av den totale kollapsen av USA som nasjon. Det har vært Barack Obamas mål helt fra starten av sitt eget forræderiske presidentskap – nå i sin tredje periode – og som vi ser med Critical Race Theory, er det også målet for nesten hele den galne venstreorienterte basen i Amerika, befolket av forrædere. som krever kommunisme og marxisme, sammen med masseutryddelsen av hvite. Likevel hevder de på en eller annen måte å være “tolerante” og “inkluderende”. Gå figur.

For ordens skyld tilslutter vi oss ikke vold av noe slag. Vi oppfordrer folk til å forberede seg på at vold kommer til deg , og være klar til å overleve den forsøkte “endelige løsningen” for å ta ned Amerika. Dette vil kreve et forsvar av nasjonen vår mot fiendene.

Disse fiendene planlegger et stort folkemord. Og Kina opererer under såkalt ubegrenset krigføring, noe som betyr at alt går: Cyberkrig, biologisk krigføring, økonomisk krigføring, kulturkrig, mediepropagandakrig, EMP-våpen, fjerning av kraftnett, atomvåpen, skjult droner osv. Du heter det, de distribuerer det mot USA akkurat nå.

Lær mer i dagens Podcast for situasjonsoppdatering:

Brighteon.com/365153c7-3ea7-45e6-a968-5090dab6fe6c

https://www.brighteon.com/embed/365153c7-3ea7-45e6-a968-5090dab6fe6c

Finn en ny podcast for situasjonsoppdatering hver dag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:Viktige ukesintervjuer: Dr. Lee Merritt og JR Nyquist

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.