Første Obduksjon Av COVID-Vaksinert Pasient Funnet Viralt RNA I Hvert Organ I Kroppen

25. Juni 2021

Den aller første mortemstudien av en pasient som er vaksinert mot COVID-19, har avslørt at viralt RNA ble funnet i alle organer i pasienten, noe som betyr at vaksinen enten er ineffektiv eller at coronavirus faktisk sprer seg raskere hos vaksinerte individer.

av Jamie White

første obduksjon av covid vaksinert pasient fant viral rna i hvert organ i kroppen

Den vitenskapelige rapporten fra Tyskland publisert av International Journal of Infectious Diseases i juni undersøkte obduksjon av en 86 år gammel mann som hadde fått en enkelt dose av SARS-CoV-2-vaksinen, men døde 4 uker senere etter å ha blitt smittet med viruset av en pasient i nærheten på et sykehus.

Fra ” Første tilfelle av postmortem-studie hos en pasient vaksinert mot SARS-CoV-2 “:

Vi rapporterer om en 86 år gammel mannlig beboer på aldershjem som fikk vaksine mot SARS-CoV-2. Tidligere medisinsk historie inkluderte systemisk arteriell hypertensjon, kronisk venøs insuffisiens, demens og prostatakarsinom. 9. januar 2021 mottok mannen lipidnanopartikkelformulert, nukleosidmodifisert RNA-vaksine BNT162b2 i en dose på 30 μg . Den dagen og i de påfølgende 2 ukene presenterte han ingen kliniske symptomer.

På dag 18 ble han innlagt på sykehus for forverret diaré. Siden han ikke hadde noen kliniske tegn på COVID-19, skjedde ikke isolasjon i en spesifikk setting. Laboratorietesting avdekket hypokrom anemi og økte kreatininnivåer i serum. Antigentest og polymerasekjedereaksjon (PCR) for SARS-CoV-2 var negativ .

Men studien bemerker at den vaksinerte pasienten på dag 25 hadde testet positivt for COVID-19, antagelig fra en nærliggende COVID-infisert pasient på sykehusrommet hans, og døde av nyre- og respirasjonssvikt dagen etter.

Høye virale RNA-belastninger var tilstede i nesten alle vaksinerte organer.

“Oppsummert bekrefter resultatene av vår obduksjonsstudie hos en pasient med mRNA-vaksine synspunktet om at den første dosen av vaksinasjon mot SARS-CoV-2 immunogenisitet allerede kan induseres, mens steril immunitet ikke er tilstrekkelig utviklet,” konkluderte studien. .

Med andre ord, selv om COVID-19-vaksinen utløste en immunrespons i kroppen, så det ikke ut til å stoppe spredningen av viruset i hele kroppen.

Dette er bare mer vitenskapelig bevis på bombe at COVID-19-vaksinen sannsynligvis gjør mer skade enn godt, og kan til og med akselerere spredningen av coronavirus.Amazon Show Plot: Fake Virus Og Global Vaccine Program To Sterilize World PopulationForrige InnleggDen Største Og Eldste Pyramiden På Planeten: Den Store Pyramiden I KinaNeste Innlegg

Relaterte Artikler

etter 300 millioner injeksjoner (og etter hvert som etterspørselen avtar), gir fda endelig advarsel på mrna covid 19 skudd for hjertesvikt

KORONAVIRUSVAKSINER

Etter 300 Millioner Injeksjoner (Og Etterspørselen Avtar), Utsteder FDA Endelig Advarsel Om MRNA COVID-19 Skudd For Hjertesvikt

HAFHAF25. Juni 2021

britisk regjering mhra 21. rapport

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Forbrytelser Mot Menneskeheten: Den Britiske Regjeringen Ga Ut 21. Rapport Om Bivirkninger Mot De Kovide Vaksinene

HAFHAF25. Juni 2021

boom!  google-finansiert virusforskning av wuhan lab knyttet forsker "en av de største skandaler i hundre år"

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

BOM! Google-Finansiert Virusforskning Av Wuhan Lab-Linked Scientist: ‘En Av De Største Skandaler I Hundre År’

HAFHAF25. Juni 2021

Amazon viser plott falske virus og globalt vaksineprogram for å sterilisere verdens befolkning

BIG TECHSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNING

Amazon Show Plot: Fake Virus Og Global Vaccine Program To Sterilize World Population

HAFHAF24. Juni 2021

Legg igjen en kommentar