PÅSTAND 25.06 2021

JEG TILLATER MEG Å KOMME MED FØLGENDE PÅSTAND!

Den kriminelle gjengen åpner opp i sommer for å komme sterkere tilbake til høsten med enda sterkere reaksjoner.

Slik jeg ser det vil følgende skje:

De som har tatt vaksinen og spesielt de med svakt immunforsvar samt de som har tatt giftsprøyta for andre gang vil bli syke….og DET av vaksinen…men hva vil den kriminelle gjengen si? Jo det vil komme av 2 ting…enten en ny variant virus eller en hardere influensa. Det de ikke sier er at årsaken er vaksinen.

Det som følger med dette er at ALLE SKAL vaksineres(ha passet) for å bevege seg ute i samfunnet mao man MÅ ha pass for bla å kjøpe mat. De har allerede begynt med at det må forvises pass for å gå på konserter oa arrangementer. Dette har de sagt..at kommer det en ny bølge vil de sette i verk enda strengere tiltak.

De vurderer nå å vaksinere barn ned til 12 års alder. OG DET kommer…GARANTERT. Ut fra hva som skjer bla enkelte steder i USA så dør barn…og DET av vaksinen.

Som jeg tidligere har påstått: Lar foreldrene til barn vaksinere seg så er de medskyldig i drap av sine barn. Det kommer stadig vekk i disse dager dokumentasjoner på at så er tilfelle.

Media i Norge fortsetter sin propaganda styrt av den norske Deep State…og de er OG medskyldige i drap!

ER DU/DERE SOM LESER DETTE MOR/FAR…BESTEMOR/BESTEFAR ELLER EN NÆR SLEKTNING MED BARN OG SOM FORTSATT SITTER HER PÅ FB OG IKKE GJØR ANNET…JA DA ER OGSÅ DU/DERE MEDSKYLDIG. GJØR NOE!

NOEN I DETTE LANDET MÅ NÅ SETTE NED FOTEN Å FÅ STOPPET DE KRIMINELLE OG FÅ DE FJERNET…OM SÅ MED MAKT!

DET ER ALVOR NÅ FOLKENS. DETTE ER INGEN KONSPIRASJONSTEORI MEN VIL BLI VIRKELIG NÅ NÅR HØSTEN OG VINTEREN SETTER INN VIL DET BLI RIKTIG ILLE!

TIL DERE SOM LESER DETTE MÅ GJØRE DERE OPP EGNE MENINGER. DET JEG SKRIVER HER ER MIN MENING OG DERE FÅR TRO DET ELLER LA VÆRE!

Legg igjen en kommentar