Hvordan Bill Gates Drepte Fattige Stammeindiske Jenter Gjennom PATH ‘Vaccine’ Initiative

23. Juni 2021.

av Ethan Huff

Det er en utallige historie om milliardær- eugeniker Bill Gates som verden sårt trenger å høre, spesielt i tiden med Wuhan coronavirus () “vaksinasjoner”.

hvordan billporter drepte fattige stammeindiske jenter gjennom "vaksine" -initiativet

Som for sent har du sannsynligvis lagt merke til at India har vært sentrum for oppmerksomhet i de vanlige media, som hevder at Fjernøsten-landet ser en økning i “saker” fra Wuhan fra alle de nye “variantene” som angivelig sprer seg. Etter hvert som historien går, må flere injisere for å stoppe “spredningen”.

De falske nyhetsmediene vil at vi alle skal tro at Wuhan-influensa er en av de verste tingene som noen gang har skjedd med India, når faktum er at Gates for bare 12 år siden sluppet løs en mye verre pandemi med vilje, og vi har aldri hørt et ord om det fra snakkehodene på trykk og på TV.

Det var året 2009 da en Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) -finansiert ikke-statlig organisasjon (NGO) gjennomførte uautoriserte studier av en eksperimentell “” på noen av de fattigste og mest sårbare barna i verden.

Ingen av disse stakkars stammebarna, mange av dem unge jenter, ble fortalt om risikoen, og foreldrene deres heller ikke.

Den Gates-finansierte operasjonen løy for både barna og foreldrene deres ved å hevde at sprøytene inneholdt spesiell magisk medisin, som til slutt drepte tusenvis av dem.

Gates og hans kone ble naturligvis rikere, og de indiske familiene som ble målrettet, så en dødsbølge som ødela dem fullstendig.

En parlamentarisk komité beskyldte senere NGO for “barnemishandling”, og skaffet seg en rekke bevis for å vise at det Gates-finansierte initiativet skapte utallige elendighet og død i samfunnet der det ble begått.

Bill & Melinda Gates Kjøpte Aksjer I Merck Rett Før Masseadministrering Av HPV-Injeksjonen Til Indiske Jenter

NGO, kjent som PATH (tidligere programmet for passende i helse), er basert i Seattle, hvor Gates eier et herskapshus med flere millioner dollar.

PATH mottar tonnevis med kontanter både fra BMGF og den føderale regjeringen – noe som betyr at amerikanske skattebetalere også støtter død og ødeleggelse i den tredje verden.

Mellom 1995 og i dag har PATH mottatt mer enn 2,5 milliarder dollar fra BMGF alene. Man lurer på hvor mange uskyldige barn som nå er , takket være alle pengene fra Gates.

Samme år som Gates og hans kone drepte de nevnte indiske barna, finansierte de også et annet lignende “vaksineprosjekt som involverte injeksjon for humant papillomavirus (HPV), som igjen ble gitt til noen av de fattigste barna i India, samt i Uganda, Peru og Vietnam.

Gavi, en annen Gates-finansiert skallorganisasjon, hadde opprinnelig blitt valgt til å lede dette eugenikkprogrammet, men PATH ble senere valgt i stedet. BMGF ga full finansiering for denne operasjonen, noe som resulterte i tusenvis til skadde og døde barn.

HPV-injeksjonen som ble gitt til disse barna kom fra Merck & Co., som Bill og Melinda Gates akkurat hadde skjedd å investere mye i før operasjonen ble lansert.

Gjennom BMGF kjøpte eugenikk-paret Merck-aksjer til en verdi av 205 millioner dollar, og økte mange øyenbryn på grunn av den åpenbare og flagrante interessekonflikten.

Senere samme år solgte BMGF aksjen de hadde kjøpt. Mye overskudd ble generert av denne såkalte “non-profit” mens tusenvis av liv ble ødelagt – som var i ørene til Bill og Melinda Gates.

“Slike interessekonflikter har vært et kjennetegn på BMGF siden 2002,” rapporterer Great Game India.

Bill Og Melinda Gates Eier Delvis Pfizer, BioNTech Og CureVac

Som du kanskje forventer, skjedde det samme det siste året med Wuhan coronavirus (Covid-19), som Bill og Melinda Gates brukte til sin egen økonomiske gevinst.

Hele 2020 gjorde det nå skilt paret – fordi eiendeler muligens på linjen er lettere å beskytte når kriminelle ikke lenger er gift – gjorde rutinemessige opptredener på TV for å hauk behovet for Wuhan Virus-injeksjoner, og spesielt de som ble gjort av og BioNTech.

Hvorfor støttet de akkurat disse injeksjonene over andre, spør du kanskje? Svaret er selvfølgelig fordi de er deleiere av Pfizer, BioNTech og CureVac. Som vi har rapportert, så CureVac aksjen sveve 400 prosent rett etter at den ble offentliggjort i august i fjor.

Med andre ord ble Wuhan Flu-plandemien planlagt for en slik tid som dette, og oppnådde to mål: å gjøre Bill og Melinda Gates enda rikere enn de allerede er, og å drepe millioner med eksperimentelle mRNA (messenger RNA) injeksjoner.

Les også: Se Bill Gates innrømme at hans $ 10 milliarder investeringer i vaksiner førte ham 200 milliarder dollar (en avkastning på 20: 1)

Rett før Wuhan coronavirus (Covid-19) ble kunngjort, holdt Gates en plandemiøvelse kalt Event 201 som forutsa hva som skulle skje på global skala . Det hele ble planlagt på forhånd med vilje, med andre ord.

Gjennom alle årene har Gates lansert falsk skremme etter falsk skremme for å berike seg selv mens han dreper så mange mennesker som han kan komme unna. Det er det samme faren gjorde, og eplet falt absolutt ikke langt fra treet.

Dessverre tror mange amerikanere fortsatt feilaktig at Gates er en slags filantropisk helt når virkeligheten er at han elsker penger, hater mennesker og bare vet hvordan man lyver. Det er ikke noe bra med fyren og forhåpentligvis en gang vil historikkbøkene gjenspeile det.

“Vi alle, eller i det minste de som er bevisste, vet at det virkelige viruset er ,” skrev en kommentator i Great Game India.Vaksinerte Mennesker Funnet Å Være 600% Mer Sannsynlig Å Dø Av Covid ‘Varianter' Enn Uvaksinerte MenneskerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

vaksinerte mennesker fant seg å være 600% mer sannsynlige å dø av kovide 'varianter' enn uvaksinerte mennesker

KORONAVIRUSVAKSINER

Vaksinerte Mennesker Funnet Å Være 600% Mer Sannsynlig Å Dø Av Covid ‘Varianter' Enn Uvaksinerte Mennesker

HAFHAF23. Juni 2021

Verdens helseorganisasjon sier ikke gi barn eksperimentelle skudd mot koronavirusvaksine

KORONAVIRUSVAKSINER

Verdens Helseorganisasjon Sier Ikke Gi Barn Eksperimentelle Koronavirusvaksineskudd

HAFHAF23. Juni 2021

rothschild stiftelsesformann skyver vaksiner mot barn

KORONAVIRUSROTHSCHILDVAKSINER

Fransk Ekspert Som Presser Vaksiner Mot Barn Er Styreleder I Rothschild Foundation

HAFHAF23. Juni 2021

eus database med bivirkninger for covid 19 skudd 1,5 millioner skadde (50% alvorlige) og 15 472 døde

KORONAVIRUSVAKSINER

EUs Database Over Bivirkninger For COVID-19 Skudd: 1,5 Millioner Skadede (50% Alvorlige) Og 15 472 Døde

HAFHAF21. Juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.