Inneholder covid-vaksiner nanopartikler som monteres selv for å bygge et biocircuitry “operativsystem” for å kontrollere humøret og tankene dine?

Tirsdag 22. juni 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: biologiske våpen , biovåpen , avfolking , utryddelse , magnetisk , tankekontroll , nanopartikler , vaksiner
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL https://www.naturalnews.com/2021-06-22-do-covid-vaccines-contain-nanoparticles-that-self-assemble-to-build-a-biocircuitry-operating-system.html#:~:text=https%3A//www.afinalwarning.com/529750.html

Bilde: Inneholder covid-vaksiner nanopartikler som monteres selv for å bygge et biocircuitry “operativsystem” for å kontrollere humør og tanker?

Natural News ) Dagens situasjonsoppdateringspodcast dekker mange nyheter om verdensbegivenheter, inkludert:

  • Kinas kornmangel og forsøk på å skjule sult
  • Spionasje – Kinesisk spion på høyt nivå slipper skitt på korrupte amerikanske tjenestemenn
  • NSA ser ut til å ha erklært FBI krig som en “borgerkrig” bryter ut inne i den dype statsmyren
  • 13 år gammel gutt dør tre dager etter å ha tatt det andre COVID-skuddet; massene begynner å våkne til vaksinefarer
  • American Airlines avlyser hundrevis av flyreiser om dagen ettersom 737-pilotmangel forverres … er det vaksinen?
  • Amerikanske leger lider under en transe av “massehypnose” advarer Dr. Peter McCullogh

I tillegg diskuterer den siste delen av podcasten muligheten for at “i det minste noen covid-vaksiner kan inneholde eksotisk teknologi som en gang injiseres i kroppen, aktiverer en selvmonteringsprosess for å bygge et grensesnitt for biokretsløp ved hjelp av elementer fra offerets eget blod.

Selv om dette høres ut som science fiction, ser vi ut til å leve i et dystopisk sci-fi-scenario med biologiske våpen, magnetisk nanopartikkel “magnetofection” -teknologi, orwellsk overvåking og allmenn politisk propaganda for å tvinge alle til å ta en injeksjon med spike-protein. (Så ikke fortell meg NOEN teori er “der ute.” Dette er 2021. Global utbygging av utbygging er i gang. Hele vår virkelighet er nå “der ute”.)

I tillegg beskriver Moderna-selskapet åpent deres vaksineinjeksjoner som å installere et “operativsystem”, som per definisjon betyr en plattform for å motta flere kommandoer eller instruksjoner for utførelse. Hvordan mottas disse kommandoene? Fra eksterne elektromagnetiske bølger?

Dr. Peter McCullogh har beskrevet legene som vaksinerer seg som en slags tankekontrollert transe. Hans eksakte ord fra et nylig intervju: (vektlegging lagt til)

Det vi har lært over tid er at vi ikke lenger kunne kommunisere med offentlige etater. Vi kunne faktisk ikke kommunisere med våre propagandiserte kolleger i store medisinske sentre, som alle ser ut til å være under trollformel , nesten som om de har blitt hypnotisert … Gode leger gjør utenkelige ting som å injisere biologisk aktiv messenger RNA som produserer dette patogene spike protein til gravide kvinner. Jeg tror når disse legene våkner fra sin transe , vil de bli sjokkert over å tenke hva de har gjort mot folk …

Her er videoen der han sier dette:

https://www.brighteon.com/embed/58437760-a8fa-4872-9ad9-0bbba33e5a95

Hva om det ikke er en trylleformular eller en transe, men snarere en selvmontert, innebygd biokrets som har tatt kontroll over nevrologien deres?

Hva om noen vaksiner er enkle spike-protein biovåpeninjeksjoner, men andre vaksiner er designet for å plassere mennesker i en slags “transe” der elementer i nevrologien deres styres gjennom eksterne signaler og kommandoer?

Glem aldri denne publiserte forskningen: Superparamagnetisk levering av nanopartikkel av DNA-vaksine . (PubMed-lenke). Det forklarer:

Effektiviteten ved levering av DNA-vaksiner er ofte relativt lav sammenlignet med proteinvaksiner. Bruken av superparamagnetiske jernoksid nanopartikler (SPIONer) for å levere gener via magnetofection viser løfte om å forbedre effektiviteten til genlevering både in vitro og in vivo.

Den samme studien avslører de eneste to elementene som er nødvendige for å lage “SPIONS” (magnetiske nanopartikler) er jern og oksygen, begge til stede i menneskelig blod:

Vi beskriver produksjonen av Fe3O4-baserte SPIONer med høye magnetiseringsverdier (70 emu / g) under 15 kOe av det påførte magnetfeltet ved romtemperatur … Polyetylenimin ble valgt for å modifisere overflaten av SPIONer for å hjelpe levering av plasmid-DNA til pattedyrceller på grunn av polymerens omfattende bufferkapasitet gjennom “protonsvamp” -effekten.

Selv om dette ikke er det samme som et selvmonterende nanoteknisk biokretssystem, antyder det eksistensen av eksotiske teknologier som utforsker slike tilnærminger for å kontrollere nevrologi via ytre påvirkninger (for eksempel elektromagnetiske felt).

Hvis slik teknologi eksisterer og blir utplassert akkurat nå, ville det forklare den tilsynelatende “hypnosen” eller “transen” som millioner av mennesker nå ser ut til å lide under når de fortsetter å kreve flere biovåpeninjeksjoner i barn og gravide. Kanskje det er en enklere forklaring. Kanskje dagens leger bare er hjernevaskede, godtroende feig som ikke bryr seg om de skader eller dreper milliarder av mennesker så lenge de ikke mister sine lukrative medisinske lønninger.

Vil folk noen gang våkne opp av denne transen og innse at de har blitt vaksinemordere? Ingen vet…

Lær mer i dagens bombe Situasjonsoppdateringspodcast:

Brighteon.com/41404368-f451-4c8a-b16b-7d158a81d317

https://www.brighteon.com/embed/41404368-f451-4c8a-b16b-7d158a81d317

Finn en ny podcast hver ukedag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:VANN KRIGER i ferd med å bli kinetisk i Amerika som bønder rettet mot “terrorist” statsregjeringer som bevisst kollapser sivilisasjonen

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.