Ståa i Norge pr. 21.06 2021.

Som jeg har nevnt i flere av innleggene så er været styrt(DET har jeg dokumentasjoner på) Verstingene er militære…som benytter store tankfly som egentlig er til for å tanke opp jagerfly oa i luften. USAF har det siste året kjørt på med disse flyene over hele kloden men aktiviteten i Europa har vært stigende siste året. USAF og CIA bla er en kriminell bande som med støtte av khazarene og de de rikeste i verden og med den amerikanske kongressens velsignelse…akkurat som her i Norge. Og den som fikk dette igjennom i stortinget var Jens Stoltenberg og som ble belønnet med å bli sjef i NATO. Stoltenberg og Brundtland er direkte kriminelle som styrer det militære og denne plandemien gjennom FN (WHO)og NATO….for ikke å snakke om EU(Brundtland EØS/WHO) Norge har vært rævkjørt av kommunistene siden Stalin. 98 % og kanskje mer av Norges befolkning har ingen anelse om hva de har stelt istand. Når noen uttaler seg og som etter hvert vet om dette blir tatt av dage. Mange her i Norge trur at USA er til for å hjelpe Norge….det er som å tro på julenissen. USA kommer for å sikre seg landområder/baser i Norge for å stå klar til neste storkrig. Imens villeder politikerne folket ved å fokusere på plandemien som igjen er en del av Agendaen og for ikke å glemme Migrasjonsavtalen som Erna og Sylvi(Globalistene) holdt skjult og når det ble kjent løy Erna om at avtalen IKKE var bindende…men leser man avtalen står ADMIT som det første ordet i alle 24 pkt i avtalen. Den opprinnelige avtalen er IKKE kjent av folket og derved kan de fortsette med sine løgner. Som sagt jeg har dokumentasjoner på det jeg skriver her og å fortsette å spekulere i dette er bortkasta tid. For ikke å snakke om å diskutere i andre grupper med troll er direkte bortkasta tid. Jeg har helt siden jeg oppretta gruppa på FB mast om at folk i gruppa leser hva jeg legger ut…sette seg inn i dette samt å spre infoen videre…men det har vært nyttesløst. Så folk får bare fortsette å sitte i gruppene og diskutere helt til de sjøl blir syke av det som kommer ovenfra…for syke det blir folk etter hvert. Våre politikere er kriminelle så det holder …men det har enda ikke gått inn hos folk…og depopulasjonen går videre i rekordfart og folk lar det skje. Ta nå bare det spillet som det legges opp til videre ang vaksineringen. Nå slakker de på restriksjonene til over sommeren. Høsten og sommeren kommer endringer i vaksinepasset der det ender opp med at ALLE SKAL vaksineres…noe FHI har uttalt flere ganger. Og HVEM styrer FHI…jo ei Stoltenberg

Legg igjen en kommentar