Smittevern??? Konsentrasjonsleir opprettet i fullt dagslys på Londons største flyplass! Dette r hva Erna kopierer. Forskjellen er at HUN “tilbyr” hotell. Det kommer da hun gjør som Bårris!

KOMMENTAR 0

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Under kan du se en amatørvideo som viser hva som nå skjer på Londons internasjonale lufthavn, Heathrow. Tilreisende blir satt i smittekarantene på sterkt overvåkede anstalter som mest av alt ligner på konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig. I følge en av de «innsatte», får de et par lufteturer utendørs hver dag under oppsyn av utplasserte vakter. Dette framgår i alle fall av amatørvideoen under. De «innsatte» nektes også å prate med andre som beviselig befinner seg på behørig avstand utenfor anstaltens gjerde. Og imens hygger herskerpakket seg uten å følge disse smittevernreglene — se segmentet på slutten av videoen, fra G7-møtet.

Hvorfor ikke bare lage et skilt med påskriften «Arbeit macht frei» også på Heathrow – slik som her, i konsentrasjonsleiren Auschwitz….

På toppen av dette er det de som settes i karantene som selv må betale for oppholdet, nærmere 21 000 norske kroner(!) Hva i h… Dette er jo trakassering.

Det er utrolig at vi skriver 2021, for dette virker som et gufs fra en eller annen svunnen mørk tidsalder. Historien gjentar seg selv sies det, og sannelig kan det ikke synes om om dette er i ferd med å skje nå…

Vi må grave hælene i bakken og sette en stopper for tyranniet som nå rulles ut i ekspressfart. Når vi først sitter i saksa med høyteknologisk overvåkning og alle rettigheter og frihet tatt fra oss, er det for seint. Så stå i mot! Nekt karantenehotell. Nekt å la deg teste. Nekt å gå med munnbind. Og så videre… La deg selv bli politianmeldt for nekt, og le høyt når du forlater som en fri mann/kvinne.

Sjekk følgende amatøropptak på to og et halvt minutt:https://www.bitchute.com/embed/sIIEiMvbswjL/?feature=oembed#?secret=VPkhA7dRKNFra en moderne konsentrasjonsleir på London Heathrow….

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 

SHARE THIS:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.