Dr. Peter McCullough – COVID-Vaksiner Har Allerede Drept 50000 Amerikanere, Ifølge Varslere

20. Juni 2021

av Debra Heine

I et ekstraordinært intervju forrige uke, erklærte Dr. Peter McCullough, en amerikansk professor i medisin og visesjef for indremedisin ved Baylor University, at verden har blitt utsatt for en form for bioterrorisme, og at undertrykkelse av tidlige behandlinger for COVID- 19 – som hydroksyklorokin – “var tett knyttet til utviklingen av en vaksine.”

dr.  peter mccullough covid vaksiner har allerede drept 50000 amerikanere, ifølge varslere

Dr. McCullough kom med de eksplosive kommentarene under et webseminar 11. juni med  Dr. Reiner Fuellmich, en tysk rettsadvokat , som mener pandemien var planlagt, og er “en forbrytelse mot menneskeheten .”

Nürnberg-prøveversjon 2.0 er under forberedelse: HVEM og verdensledere må svare for ‘forbrytelser mot menneskeheten’ .

McCullough sa at han mener at bioterrorismen har kommet i to trinn – den første bølgen er utbyggingen av coronavirus, og den andre utrullingen av de farlige vaksinene, som han sa kanskje allerede er ansvarlig for dødsfallet på opptil 50.000 amerikanere.

Dr. McCullough praktiserer indremedisin og kardiologi, er redaktør for Reviews in Cardiovascular Medicine, seniorredaktør for American Journal of Cardiology , redaktør for lærebok Cardiorenal Medicine, og president for Cardiorenal Society.

“Den første bølgen av bioterrorisme er et luftveisvirus som spredte seg over hele verden, og påvirket relativt få mennesker – omtrent en prosent av mange befolkninger – men genererte stor frykt,” forklarte McCullough under Oval Media- webinaret med andre leger. Han bemerket at viruset var rettet mot “for det meste svake og eldre, men for ellers godt folk var det omtrent som å ha forkjølelse.”

Dr. McCullough utdypet senere at han har behandlet mange pasienter med sykdommen, skrevet papirer om den, hatt sykdommen selv, og har også sett et dødsfall i sin egen familie på grunn av COVID.

Legen sa at han mener at frykten for viruset ble brukt veldig raskt for å generere politikker som ville ha stor innvirkning på menneskelivet, som de drakoniske lockdowns.

“Hver eneste ting som ble gjort i folkehelsen som svar på pandemien gjorde det verre,” påpekte han.

McCullough forklarte at han tidlig som lege som behandlet COVID-pasienter, kom med et tidlig behandlingsregime for de som ble rammet av viruset, noe som reduserte sykehusopphold med rundt 85 prosent, og sa at han begynte å publisere papirer om det han hadde lært. Legen bemerket at han ble “møtt med motstand på alle nivåer” når det gjaldt å behandle pasienter og publisere papirene.

“Heldigvis hadde jeg nok publiseringsstyrke til å publisere de eneste to papirene i hele medisinsk litteratur som lærer leger hvordan man skal behandle pasienter med COVID-19 hjemme for å forhindre sykehusinnleggelse,” sa han.

“Det vi har oppdaget er at undertrykkelsen av tidlig behandling var tett knyttet til utviklingen av en vaksine, og hele programmet – og på en måte bioterrorisme fase en – ble rullet ut, [og] handlet egentlig om å holde befolkningen i frykt, og forbereder dem isolert på å akseptere vaksinen, som ser ut til å være fase to av en bioterrorismeoperasjon. ”

McCullough forklarte at både coronavirus og vaksiner leverer “til menneskekroppen, piggproteinet, [som er gevinsten for funksjonsmål for denne bioterrorismeforskningen.”

Han erkjente at han ikke kunne komme ut og si alt det på nasjonal TV fordi medisinsk institusjon har gjort en så grundig jobb med å propagandisere problemet.

“Det vi har lært over tid er at vi ikke lenger kunne kommunisere med offentlige etater. Vi kunne faktisk ikke kommunisere med våre propagandiserte kolleger i store medisinske sentre, som alle ser ut til å være under trollformel, nesten som om de er blitt hypnotisert. “

“Gode leger gjør utenkelige ting som å injisere biologisk aktiv messenger-RNA som produserer dette patogene piggproteinet i gravide. Jeg tror at når disse legene våkner fra sin transe, vil de bli sjokkert over å tenke hva de har gjort mot mennesker, ”sa han og ekko ut hva han og Dr. Harvey Risch, professor ved Yale School of Public Health , sa Fox News-programleder Laura Ingraham under et intervju forrige måned. 

McCullough fortalte Fuellmich at han i fjor sommer startet et tidlig behandlingsinitiativ for å holde COVID-pasienter utenfor sykehuset, som involverte organisering av flere grupper med leger i USA og utlandet.

Legen bemerket at noen regjeringer prøvde å blokkere disse legene fra å tilby behandlingene, men med hjelp fra Association of Physicians and Surgeons klarte de å gi ut en pasientguide for hjemmet, og i USA organiserte de fire forskjellige telemedisinske tjenester, og femten regionale telemedisinske tjenester.

På denne måten var folk som ble rammet av COVID-19, i stand til å ringe inn til disse tjenestene og få medisinene de trengte foreskrevet til lokale apotek, eller distribusjonsapoteker via postordre, forklarte han.

“Uten at regjeringen virkelig forsto hva som skjedde, knuste vi USAs epidemikurve,” hevdet McCullough.

“Mot slutten av desember og januar tok vi i utgangspunktet av pandemien med rundt 500 leger og telemedisinstjenester, og den dag i dag behandler vi omtrent 25 prosent av den amerikanske COVID-19-befolkningen som faktisk har høy risiko, over alder 50 med medisinske problemer som har alvorlige symptomer. ”

Legen sa at hans tro på at undertrykkelse av tidlig behandling var ”tett knyttet” til vaksinene, var det som førte til at han fokuserte sin oppmerksomhet på å advare publikum om vaksinene.

“Vi vet at dette er fase to av bioterrorisme, vi vet ikke hvem som står bak, men vi vet at de vil ha en nål i hver arm for å injisere messenger-RNA, eller adenoviralt DNA i hvert menneske,” sa han. “De vil ha hvert menneske.”

Senere advarte legen om at de eksperimentelle vaksinene til slutt kunne føre til kreft, og sterilisere unge kvinner.

Dr. McCullough sa at målet hans er å skille ut en stor gruppe mennesker som systemet ikke kan komme til, som vil omfatte de som allerede har hatt viruset, de med immunitet, barn, gravide og barnefødte kvinner.

Kardiologen sa videre at fordi det ikke er noen klinisk fordel for unge mennesker overhodet å få vaksinen, er det til og med ett tilfelle av myokarditt eller perikarditt etter skuddene “for mange”, men selv om CDC er klar over hundrevis av alarmerende rapporter av tilfeller av hjertesvulsthet hos tenåringer og unge voksne, vil de bare revurdere saken senere i juni. Han beskyldte medisinsk virksomhet for å ha forsømt å gjøre noe for å redusere risikoen for vaksinene.

Som noen som har ledet over to dusin overvåkingsutvalg for vaksine for FDA, og National Institute for Health, hadde McCullough rom for å kritisere hvordan vaksinene ble rullet ut.

”Med dette programmet er det ingen kritisk hendelseskomité, det er ingen overvåkningskommisjon for datasikkerhet, og det er ingen menneskelig etisk komité. Disse strukturene er obligatoriske for alle store kliniske undersøkelser, og ordet som virkelig brukes om det som skjer, er misforståelse, det er forseelse fra autoritetspersoner, ”forklarte legen.

“Uten noen sikkerhetstiltak på plass, kan du se hva som skjer,” fortsatte han.

“I utgangspunktet er det den største anvendelsen av et biologisk produkt med den største mengden sykelighet og dødelighet i vårt lands historie.”

“Vi er over 5000 dødsfall så langt, som du vet, og jeg tenker på 15 000 sykehusinnleggelser. I EU er det over 10.000 dødsfall. Vi jobber med Center for Medicaid (CMS) data, og vi har en ganske god ledelse av at det reelle tallet er tidoblet. ”

McCullough forklarte at fordi databasen Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bare utgjør omtrent 10 prosent av de dårlige reaksjonene på vaksinene, har teamet hans måttet gå til andre kilder for informasjon.

“Vi har nå en varsler i CMS, og vi har to varsler i CDC,” avslørte legen. “Vi tror vi har 50000 døde amerikanere. Femti tusen dødsfall. Så vi har faktisk flere dødsfall på grunn av vaksinen per dag enn absolutt virussykdommen. Det er i utgangspunktet propagandert bioterrorisme ved injeksjon. ”

Dr. McCullough sa at han har sett mennesker på kontoret sitt med tilfeller av portalvenetrombose, myokarditt og alvorlige hukommelsesproblemer etter vaksinasjonen. “Det er så bekymringsfullt,” sa han.

Han sa at han nylig ble voldsomt angrepet i media av en kvinne fra Singapore som er knyttet til Gates Foundation.

Dr. McCullough fortsatte med å uttrykke en avslappende teori om at vaksinene kunne ha blitt designet for å redusere verdens befolkning.

“Hvis du sa at dette alt er et Gates Foundation-program for å redusere befolkningen, passer det veldig bra med den hypotesen, ikke sant? Den første bølgen var å drepe de gamle ved åndedrettsinfeksjonen, den andre bølgen er å ta de overlevende og målrette ungdommene og sterilisere dem, ”sa han.

“Hvis du legger merke til meldingene i landet, i USA, er de ikke engang interessert i gamle mennesker nå. De vil ha barna. De vil ha barna, barna, barna, barna barna! De har et så stort fokus på barna, ”sa han og bemerket at de i Toronto, Canada, forrige måned, lokket barna med isløfter om å få stikk.

I følge en rapport oppfordret regjeringen i Ontario – som ikke krever foreldres samtykke for at barn skulle bli vaksinert – barna til å få Pfizer-vaksinen ved en popup-vaksinehendelse.

“De holdt foreldrene tilbake, og de vaksinerte barna,” spøkte legen. Han sa moren til den kanadiske kona ble tvangsvaksinert mot hennes vilje.

McCullough spådde at USA gir seg for å tvinge folk til å få injeksjonene.

“Vi må stoppe det, og vi må se hva som ligger bak,” konkluderte han.BREAKING: Canadas Føderale Domstol Bestemmer At Obligatoriske Karantenehoteller Er ‘Konstitusjonelle’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

å bryte Canadas føderale domstol bestemmer at obligatoriske karantenehoteller er "konstitusjonelle"

KORONAVIRUSTYRANNI

BREAKING: Canadas Føderale Domstol Bestemmer At Obligatoriske Karantenehoteller Er ‘Konstitusjonelle’

HAFHAF20. Juni 2021

uk permanente låseplaner lekket ut på 4 sider hemmelig tomt 01

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

UK Permanente Låseplaner Angivelig Lekket I 4-Siders Hemmelig Tomt

HAFHAF19. Juni 2021

British Airways bekrefter at fire vaksinerte piloter nylig har dødd

KORONAVIRUSVAKSINER

British Airways Bekrefter At 4 Vaksinerte Piloter Nylig Har Dødd

HAFHAF19. Juni 2021

kanadisk politiker derek sloan bruker parlamentet bakke for å gi stemmer til sensurerte leger og forskere som blåser i fløyten på folkemord 19 og forbrytelser mot menneskeheten

SENSURKORONAVIRUS

Kanadisk Politiker Derek Sloan Bruker Parliament Hill For Å Gi Stemmer Til Sensurerte Leger Og Forskere Som Blåser I Fløyten På COVID-19 Folkemord Og Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF19. Juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.