TVANGSVAKSINERING I FORSVARET?

Deler med deg: Det kreves at norske soldater fritas fra tvangsvaksinering i (lovdata- lov om verneplikt og tjeneste i forsvaret- forsvarsloven § 20). Det blir en medisinsk skandale, om det norske forsvaret blir liggende nede, ved evnt. alvorlige bivirkninger eller død,etter injeksjon av genmanipulerende koronavaksine. NRK meldte den 25.3.21 at det er meldt inn 479 alvorlige bivirkninger på alle . Del derfor dette med alle du kjenner. Vekk opp alle veteraner i dette land. Vi er en liten nasjon og vi trenger friske soldater som ikke blir utsatt for medisinske eksperimenter. Del også dette med ungdommer i millitær alder.Det haster.????https://www.facebook.com/photo?fbid=273946034479292&set=a.107922041081693

På oppfordring fra Eva Vistung har jeg i dag sent e-post til Brigaderen i Brigade Nord, med anmodning om stopp i vaksineringen av Forsvarets personell.

Brigader Pål Eirik Berglund
Brigade Nord
10.Juni.2021

STOPP VAKSINERINGEN STRAKS.

Det kommer nå daglig flere beviser for at ”vaksinene” ikke ER vaksiner men biologiske våpen, og verden over pågår der nå rettsaker der fagpersonell og borgere forlanger det hele stoppet.

Det er derav med dyp bekymring vi registrerer at man i Forsvaret har innført tvang med de følger det kan få for landets forsvarsevne som i forveien er svak.

Covid -19 er IKKE en ALMENFARLIG sykdom etter lov om smittevern, og Forsvarets personell er alle sammen i realiteten langt utenfor risiko gruppene for alvorlig sykdom og død om man først skulle rammes av Covid som har en IFR på linje med helt vanlig sesong influensa, mens vaksine døden og skadene overgår vår verste vaksine skandale fra 2009 utallige ganger. (svineinfluensa)

Tall fra Statens Serum institutt i Danmark viser at fra 27 desember til og med 4 mai, hele 4415 Danske statsborgere av vaksinen, men vi kjenner ikke omfanget av skadede for livet, men tallene fra Legemiddelverket i viser over 1100 ALVORLIG skadede pr 1 juni

Det er i Norge levert en rekke krav om midlertidig forføyning mot samtlige tiltak, vaksinene inkludert, og flere land er stevnet for den internasjonale forbryterdomstolen i den Haag i Nederland.

Som det vurderes fra verdens fremste eksperter på området, vil de ”vaksinerte” IKKE oppnå noen grad av beskyttelse, Legetidsskriftet The Lancet viser til beskjedne 0.9 til 1.9% sammenlignet med ingen vaksiner, og med den og skadeomfang vaksinene dokumenterbart har, anmoder jeg at Brigaderen tar grep og beordrer stans i vaksineringen av Forsvarets personell, da vi her står i fare for å rasere landets Forsvars evne, noe Covid på ingen måte har potensiale til.

Det står derav om rikets , og fordrer derav din oppmerksomhet straks.

Med de beste intensjoner og hensikter.
Lars Howard Fritzson Widding
(Tjenestegjorde som våpensmed ved BN1 1983-1984)

Se vedlagte links og annet på side 2 og 3 som dokumenterer hva jeg skriver

Link til The Lancet som viser at FAKTISK ”beskyttelse” fra vaksinene reelt sett ikke er tilstede.
https://www.thelancet.com/…/PIIS2666-5247…/fulltext…

Legemiddelverkets ukerapporter for vaksine døde og skadede. (oppdateres i dag den 10.6)
https://legemiddelverket.no/…/meldte-mistenkte…

Link til sak sendt ICC i den Haag med dato 8 mai med hensyn til Norge (saksnr. 168/21 hos ICC)
https://howardsopinion.wordpress.com/before-the…/

Ett utvalg av tidligere vaksine saker med bruk av vernepliktige som medisinal industriens forsøkskaniner bør være velkjente, og personellet selv ønsker ikke dette.

https://www.bt.no/…/soldater-deltok-i-vaksineforsoek…

https://www.nrk.no/…/vil-vite-hvorfor-de-ma-vaksineres…

https://www.aftenposten.no/…/sparkes-ut-av-befalsskole…

Vaksine-troverdighet i grus.
– En av de største medisinske forskningsskandalene i moderne tid, sier Jan Helge Solbakk, professor i medisinsk etikk. To nye rapporter knuser troverdigheten til norske helsemyndigheter og WHO.
DENNE SKANDALEN ER ALLEREDE PASSERT 17 ganger i antall drepte.

https://forskning.no/…/vaksine-troverdighet-i…/842823…

Massevaksinasjon mot svineinfluensa var totalt unødvendig. I Norge vaksinerte 45 prosent av befolkningen seg, mens ingen vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i Norge.

https://www.tv2.no/a/3708979

Statens Serum institutt i Danmark. Tellemetoden er 30 dager fra vaksine til død, og tilsvarer tellemetoden for Covid døde sånn at tallene er direkte sammenlignbare. (side 3).

Om trenden til 4 mai fortsetter, vil ett vaksinemål på 5 millioner innbyggere ta livet av ca. 20.000, da ”vaksinene har en dødelighet på 0.39% mot Covid på 0.12% (Tall for Covid iflg FHI). Se mindre

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.