MORGELLONS-CHEMTRAILS. Morgellons & Smart Dust Infect Individuals to be Tracked via Satellite.

I denne filmen fra 2015:

forteller den tyske forskeren Harald Kautz Vella at krigen i Irak ble startet for å teste ut «smart dust» bestående av disse fibrene. Dette ble sprayet på de irakiske soldatene for deretter å utsette dem for elektromagnetisk stråling som gav dem en følelse av at huden brente. Det var ikke strålingen som gjorde det, men genetisk modifiseringen av soldatenes RNA og firbre som virket som antenner for denne strålingen via smart dust. Amerikanerne var også i stand til å programmere de irakiske soldatene til «overgi seg», «bli forelsket i de amerikanske soldatene», «bli syke», «falle død om», «utvikle kreft» osv. Alt dette gjennom RNA programmering, smart dust og elektromagnetiske signaler (5G?).

Det som er spesielt med disse fibrene som vokser i kroppen til folk er at det er funnet insekt deler i dette. Dvs disse fibrene gror insektdeler inne i mennesker!

Han forteller også at han har fått tak i dokumenter som viser at dette er det CIA som står bak. Dette er langt fra bare en psyop eller makt grabb, men veldig mørk okkultisme bak. Flere grener i den amerikanske etterretningen prøver å motarbeide det CIA, NASA og militær etterretning holder på med, bla a NSA og Pentagon. Dette betyr igjen at det kan være en viss sannhet i at Trump jobbet for nettopp dem og at dette er grunnen til at de var så redd ham.

Filmen er laget i 2015 og Harald Kautz forteller at om de ikke blir stoppet vil USA bli ødelagt innen 6 år, dvs i 2021! Han sier videre at befolkningen i USA vil bli redusert med 80% innen ti år, dvs 2025.

I Silicon Walley ligger tre bygninger ved siden av hverandre som er i sentrum for det som skjer i verden i dag: Singularyt University, grunnlagt av Ray Curzweil som forsker på Transhumanisme og nano teknologi. Neste bygg er Google hvor Ray Curzweil nå er sjefs utvikler og på andre siden av universitetet er NASA hovedkvarteret. Dette er hvor flyene som sprayer nanopartikler blir sertifisert.

Alt dette henger sammen med hva som skjer nå rundt Covid. Disse AI nanopartiklene og trådene som stadig flere mennesker har i seg sikter seg inn på det menneskelige RNA og gir tilgang til elektromagnetiske signaler i å reprogrammere dette, som et operativsystem. Noe vaksineprodusentene kaller covid vaksinen, et operativsystem.

Man kan jo spekulere på ting som nå begynner å komme fram rundt disse «eksperimentelle» injeksjonene som nå tvinges på hele menneskeheten. Det viser seg jo bla a at PCR testen IKKE søker etter noe virale genetiske materialer men etter det 8. kromosom i mennesket. Hvorfor akkurat det 8. kromosom? Holder de på å kartlegge hvem som skal overleve og hvem som skal dø?

Morgellons; teknologiske parasitter?

Alfdag

Funnet i

  • Nedfall fra chemtrails (regn, snø)
  • Ansiktsmasker
  • Testpinner for covid 19
  • Genmodifisert mat
  • Huden og blodet til mennesker som er diagnostisert med Morgellons sykdom

View post on imgur.com

Stadig flere over hele verden blir syke av en mystisk sykdom som har herjet siden 2006. Sykdommen minner om Lupus, schizofreni, Borealis, narkotika og alkohol problemer. De som får dette opplever det som om noe kravler under huden deres, biter og stikker. Etter en stund kommer det ofte fibre ut av huden og lager stygge sår. Mange leger tror at dette er noe pasienten selv forårsaker og gir medisiner mot schizofreni til pasientene.

Studier har vist at trådene minner om både mycelium fra sopp (mycelium er «røttene» til soppen) og en bestemt bakterie, Chlamydia pneumonia. Chlamydia pneumonia (https://www.std-gov.org/blog/chlamydia-pneumoniae/)fører til bakterielle luftveisinfeksjoner og lungebetennelser. Den er veldig smittsom og er vanskelig å bli kvitt. Minner om hva Covid 19 blir påstått å ha som symptom?

99% av befolkningen merker ikke noe til dette fordi kroppens immunsystem holder parasitten i sjakk. Siden vi bombarderes av dette ustanselig, blir vi hele tiden infisert og aldri helt kvitt denne. Om vårt immunsystem blir svekket av en eller annen grunn vil vi kunne utvikle Morgellons. De fleste vil tro at det er noe helt annet som f.eks Borealis eller schizofreni.

Denne parasitten ligner veldig på nanopartikler og har ofte et metallisk utseende.

Legg igjen en kommentar