Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

juni 2021

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Verdenshendelser går fremover i et rekordfart nå, og det bør være klart for omtrent alle nå at vi er vitne til en stor masterplan for å utrulle en ny verdensorden.

Det er veldig mange tegn nå på at vi står overfor en forestående kollaps av samfunnets infrastruktur, noe få amerikanere er forberedt på å takle. Hvis noen av disse tingene blir spådd, BÅDE i bedriftsmediene så vel som i de alternative mediene, kommer til å skje, vil vi se massive dødsfall og ødeleggelser på et nivå som vil gjøre at 2020 og COVID-låsingene virker som en ferie i sammenligning.

Det er på tide å velge sider, men dessverre er det store flertallet av publikum uklart om hva disse sidene er. Det er tull blant Trump-supporterne om at noen staters valgresultater kommer til å bli omgjort, og det er mye spekulasjoner nå som kontoret til USAs president snart kan bli overlevert tilbake til Donald Trump.

Hvis du er blant massene som for tiden tror at valgene vi nå står overfor enten er en Biden-administrasjon, eller en slags opprør for å sette Trump tilbake i embetet, så følger du ganske enkelt denne store hovedplanen som har vært i arbeid i en periode. veldig lang tid nå, og du går rett i fellen deres.

Så det jeg skal gjøre først i denne artikkelen er å forklare deg prinsippet om “orden ut av kaos”, noen ganger også referert til som det hegelianske prinsippet.

Så vil jeg forklare hva dine virkelige valg er.

Order Out of Chaos – the Hegelian Principle

Det hegelianske prinsippet om “orden ut av kaos” vil være mye lettere å forstå i dag, enn det var for et år eller to siden, fordi HELE VERDEN nettopp har observert det i aksjon.

Det er prinsippet om å skape en krise, og deretter foreslå løsningen for å løse den krisen, for å oppnå et forutbestemt formål.

Vi så akkurat dette skje under Plandemien , da de skapte krisen, frykt for et “dødelig” virus, med løsningen: universell vaksinasjon med COVID-19 biovåpenskudd.

Her er et kort klipp fra Altiyan Childs ‘5-timers video om den hemmelige gamle religionen til frimureriet der han forklarer dette prinsippet. Du kan lese mer om avhandlingen hans om frimureri her:

Insider utsetter frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferiske planene for den nye verdensorden

Hele 5-timers videoen er vel verdt tiden din !

Dette korte klippet er på vår Rumble-kanal , og er også på vår Bitchute-kanal .

En annen person som har dokumentert dette prinsippet og til og med sporet det tilbake til dets historiske røtter, er William Guy Carrs bok utgitt på 1950-tallet, Pawns in the Game, som jeg har dekket i tidligere artikler .

Pawns in the Game sporer de historiske røttene til det hemmelige samfunnet kjent som “Illuminati.” Dette hemmelige samfunnet ble startet i Tyskland i 1776. “Grand Orient Freemasonry” ble startet i 1773, like før denne tiden, og i utgangspunktet er disse to gruppene så sammenvevd at de kan sies å være nesten de samme. De er begge Luciferian.

Karl Marx (venstre – viser det “skjulte hånden” frimureriets Luciferian-tegn) og Karl Ritter (til høyre). Disse to mennene er kreditert for å utvikle moderne politiske teorier som deler nasjoner.

Som alle i USA vet alt for godt i dag, er det to store politiske partier, republikanere og demokrater, som angivelig følger to forskjellige filosofier, Venstre vs Høyre, Konservative vs Liberale, etc.

Carr dokumenterer hvordan BEGGE av disse filosofiene ble utviklet av Illuminati for å splitte mennesker og forårsake kriger. Illumanti, som kontrollerer verdens sentralbanker og verdens monetære system, finansierer begge sider, slik at det til slutt ikke er stor forskjell mellom de to, fordi begge sider når det samme resultatet for å oppnå sitt formål: en ny verden Orden under én regjering og en religion.

Fra boken Pawns in the Game:

Karl Marx (1818-1883) var en tysker av jødisk avstamning. Han ble utvist fra Tyskland, og deretter fra Frankrike, for sin revolusjonerende virksomhet. Han fikk asyl i England.

I 1848 ga han ut det kommunistiske manifestet. Marx innrømmet at denne planen for lang rekkevidde, om å gjøre verden til en internasjonal av sovjetiske sosialistiske republikker, kan ta århundrer å oppnå.

Karl Ritter (1779-1859) var en tysk professor i historie og geopolitisk vitenskap. Han skrev oppgaven til Karl Marx kommunistiske manifest. Han tegnet også en plan der han vedlikeholdt at det ariske løpet først kunne dominere Europa og deretter hele verden.

Enkelte ateistiske ledere i den ariske gruppen vedtok Karl Ritters plan. De organiserte nazismen for å fremme sine hemmelige ambisjoner om å oppnå den ultimate kontrollen over verden og gjøre den til en gudløs stat, under deres forestilling om et totalitært diktatur.

Denne lille gruppen menn visste at de enten måtte slutte seg til, eller ødelegge, de internasjonale bankiers makt og innflytelse. Det er tvilsomt om mer enn bare en håndfull av topplederne for de kommunistiske og fascistiske bevegelsene vet at deres organisasjoner blir brukt til å fremme de hemmelige ambisjonene til Illuminati, som er satanismens høyprester.

Ifølge lederne for begge de ateistiske gruppene må staten være høyeste. Dette er slik at statens sjef er Gud på jorden. Denne troen fører til menneskelig guddommeliggjøring.

Mye mer er generelt kjent om Karl Marx og kommunisme enn om Karl Ritter og nazisme.

Den ekstreme formen for “Venstre”, eller sosialisme, er “Kommunisme”, mens den ekstreme formen for “Høyre”, eller facisim, er “nazisme.”

Illuminati med sin kontroll over sentralbankene vil finansiere begge sider for å holde konstant konflikt, slik at de kan komme inn og redde dagen med den nye verdensordenen.

Så hvis du bor i USA i dag og tror at løsningene på våre problemer eksisterer enten i Biden-administrasjonen, eller når du returnerer Donald Trump til makten, tror du nøyaktig hva de vil at du skal tro, fordi det holder samfunnet delt.

Å følge en av disse to retningene ender imidlertid på samme destinasjon: en ny verdensorden drevet av tyranner.

For å illustrere hvor liten forskjell det er mellom disse to antatte alternativene, se artikkelen min fra i fjor som viser de ni beste mytene BEGGE sidene mener (å vaksinere hele befolkningen er en av dem):

Myten om høyre vs. venstre, liberal mot konservativ – Topp 9 myter trodd av BÅDE sider for å innlede en ny verdensorden

Oppsummert krever begrepet “orden ut av kaos” at globalistene kontrollerer begge sider for å kontrollere verdens katastrofale hendelser og kriger, slik at de kan komme inn og “redde dagen.” De kontrollerer begge sider av store kriger, slik at de kan oppnå sine formål med å kontrollere verdens monetære system.

Dette betyr at alle politikere, i det minste på nasjonalt scenen, bare er marionetter som serverer sine mestere, ettersom de ble valgt til det formålet. (Og du trodde de var “valgt”, hvor tåpelig ….)

Når du ser på noen av verdens politiske ledere i dag, som USAs president, Nancy Pelosi, Anthony Fauci, Boris Johnson, Scott Morrison, paven og alle de andre , ser du på skuespillere som følger nøye med et manus som ble skrevet for dem.

Derfor var Donald Trump så populær, fordi han, i likhet med Reagan og andre før ham, hadde erfaring i den CIA-kontrollerte underholdningsindustrien, og han visste (og vet fortsatt) hvordan han skal stille opp et godt show og samle massene.

Da Podesta-e-postene ble lekket i 2016 og avslørte “pizza gate” og det verdensomspennende pedofilinettverket, måtte globalistene gjøre noe for å lede offentlighetens sinn bort fra det som ble avslørt om den Luciferianske verdensorden og deres konstante behov for friske barn, så CIA opprettet “Q” som en pysop for å mate reell intelligens til publikum, og enn feilaktig la alle tro at Trump kom til å arrestere alle disse menneskene i “Sumpen.”

Men det kom aldri til å skje, fordi Donald Trump er medlem av den samme “sumpen”, og navnet hans har et merke ved siden av det i Jeffrey Epsteins svarte bok .

“False Flag” -hendelser og “Kontrollert opposisjon”

Nå som frekvensen av å injisere mennesker med COVID-19-biovåpen har avtatt, må vi være på vakt for nye potensielle “falske flagg” -hendelser opprettet av regjeringen, slik at de kan komme inn og “redde dagen”, som vil trolig bli utelukket ved å bli tvunget til å få et av disse COVID-19 biovåpenbildene som en betingelse for å motta deres “hjelp”.

Nedleggelsen av World Trade-tårnene i 2001 var trolig den største falske flagghendelsen i det meste av vår levetid. Det innledet et stort preg i politistaten med massive overvåkningssystemer som ble satt på plass for å kontrollere amerikanske borgere, og ting som TSA. Det startet også “krigen mot terror” som kunne fortsettes kontinuerlig uten å kjempe virkelige kriger der fienden faktisk blir identifisert.

Den største falske flaggkrigen til dags dato er imidlertid den fra i fjor, “krigen” mot “usett virus”.

Men du kan satse på at det ikke blir den siste. Den neste vil trolig være langt verre.

“Kontrollert opposisjon” betyr at noen ser ut til å stå for eller imot noe, men de blir faktisk kontrollert av noen andre som lar dem ta denne stillingen for sine egne formål.

Igjen er Donald Trump et perfekt eksempel på dette. Det er ikke å si at noen av tingene han hevder å stå for eller tror på ikke er sanne. De kan godt være, men til slutt kontrolleres han av andre og har bare så mye frihet til å uttrykke sine egne synspunkter eller prinsipper.

Dette er til og med sant, men i mindre grad i alternative helsemedier, med de som for eksempel hevder å være imot vaksiner.

Noen av de største navnene i alternative medier er finansiert av Wall Street-investorer, og som sådan kontrollerer de for det meste hva de kan dekke og hva de ikke kan, og kanskje til og med har fått dem til å bli enige om å dekke andre saker som passer målene av globalistene.

Dette gjelder også ideelle organisasjoner som har en 501c3-status fra myndighetene. De er begrenset av amerikansk lov angående visse emner som de ikke kan dekke, som inkluderer nesten alle kirker.

Jeg sier absolutt ikke at dette alle er “dårlige” mennesker eller organisasjoner, men til en viss grad er de “kontrollert”.

Noen av de største navnene i alternative helsemedier, for eksempel, har nylig i utgangspunktet innrømmet at de er kontrollert opposisjon, fordi de måtte fjerne noen artikler på grunn av trusler mot dem, og i frykt fulgte de tilsynelatende, etter eget innrømmelse .

Igjen sier jeg ikke at dette er dårlige mennesker, eller at de publiserer falsk informasjon. Så vidt jeg kan se er de ikke.

Men i det minste til en viss grad kontrolleres de av opposisjonen.

Den kommende nye verdensorden er IKKE det du synes

Vi lever i et verdenssystem styrt av Satan. Det er et Luciferian samfunn, og mange av oss har visst dette i mange år. Bibelen gjør dette også veldig tydelig.

Mye av denne verdenen Luciferian religion er innhyllet i hemmelighold, og til og med mange av dens egne medlemmer forstår ikke virkelig at de er en del av en verdensomspennende religiøs styrke som har til hensikt å installere Satan som leder av den nye verdensorden.

Han er den ultimate anti-Kristus, og han vet altfor godt at profetiene sier at Jesus Kristus er den som kommer tilbake til jorden for å installere en ny verdensorden.

Tiden er knapp nå. Vi vet fra Dane Wigington fra GeoengineeringWatch.org, at denne jorden ikke kan opprettholde livet lenger, og at årsaken IKKE er det globalistene vil at vi skal tro på global oppvarming og dens antatte menneskeskapte årsaker.

Globalistene er de som faktisk forårsaker dette gjennom sine værendringsprogrammer, og det kan hende vi bare har noen få år igjen.

Men jeg vil gjøre deg oppmerksom på en sannhet som bare nylig ble mye tydeligere for meg.

Denne planen om å drastisk redusere verdens befolkning er IKKE Satans plan, eller de Luciferian-globalistene som tjener ham, selv om jeg mistenker at mange av dem ikke vet dette, og vil bli ganske overrasket når de finner ut at de er blitt lurt.

Nei, planen om å drastisk redusere verdens befolkning er ikke Satans. Det er Guds plan, og det er blitt profetert i tusenvis av år.

Her er noen vers fra Bibelen som gjør dette veldig tydelig.

Jeg så, og der foran meg var en blek hest! Rytteren ble kalt Death, og Hades fulgte tett etter seg. De fikk makt over en fjerdedel av jorden til å drepe med sverd, sult og pest og av villdyrene på jorden. (Åpenbaringen 6: 8)

Den første engelen lød i basunen, og det kom hagl og ild blandet med blod, og det ble kastet ned på jorden. En tredjedel av jorden ble brent opp, en tredjedel av trærne ble brent opp, og alt det grønne gresset ble brent opp. (Åpenbaringen 8: 7)

Og de fire englene som hadde vært klare for akkurat denne timen og dagen og måneden og året, ble løslatt for å drepe en tredjedel av menneskeheten . (Åpenbaringen 9:15)

En tredjedel av menneskeheten ble drept av de tre plagene med ild, røyk og svovel som kom ut av deres munn. (Åpenbaringen 9:18)

Jeg vet at dette vil være et vanskelig konsept for mange å forstå, fordi alt vi har blitt lært og betinget av å tro, forteller oss at det er Satan og hans onde krefter som vil drepe menneskeheten og sette opp en ny verdensorden.

De vil at du skal tro det, slik at du frykter dem!

Men når du først forstår at bare Gud har makt over liv og død, ikke Satan eller hans håndlangere, vil du begynne å se alt i et nytt lys, og du vil begynne å frykte Gud, i stedet for Satan, og det er absolutt det verste som kan skje med Luciferians.

Jeg skrev nylig en artikkel som gir det bibelske grunnlaget for hvem vi skal frykte:

Livet ditt i dag avhenger av hva og for hvem du frykter: Et virus eller Gud?

“ Så ikke vær redd for dem. Det er ingenting skjult som ikke vil bli avslørt, eller skjult som ikke vil bli gjort kjent.

Det jeg sier deg i mørket, snakk i dagslys; det som hviskes i øret ditt, forkynn fra takene.

Ikke vær redd for dem som dreper kroppen, men ikke kan drepe sjelen. Vær heller redd for den som kan ødelegge både sjel og kropp i helvete . ” (Matteus 10: 26-28)

Mine kjære Health Impact News- lesere, jeg kan ikke kontrolleres av fienden, fordi jeg bare frykter Gud! Hvis Gud tillater ham, kan fienden på et eller annet tidspunkt stille meg, men jeg blir ikke villig tauset, fordi fienden ikke har noe over meg som kan få meg til å frykte ham.

Jeg er 100% forpliktet til sannheten, og Jesus Kristus ER Sannheten .

Jesus svarte: “ Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen bortsett fra gjennom meg . ” (Johannes 14: 6)

Satan er kjent som “løgnens far” og den store bedrageren. Selv er han et skapt vesen, og som sådan kan han ikke skape noe! Alt han kan gjøre er å pervertere og ødelegge Guds gjerninger.

Han har overspilt hånden sin, hvis du bare våkner og innser det!

Han har ikke makten til drastisk å redusere verdens befolkning. Bare Gud gjør det.

Tviler du på hva jeg sier? Tviler du på Skriftens profetier?

Hvem dreper og lemlestes COVID-19 biovåpenskudd akkurat nå?

De som vandrer i lyset og ser sannheten om hva som virkelig skjer, eller de som vandrer i mørket og stoler på de falske gudene til Pharmakeia og ikke forstår sannheten?

Ville Gud virkelig være ansvarlig for en drastisk reduksjon av verdens befolkning?

Ja, selvfølgelig ville han det, spesielt på grunn av hvor sterk den Luciferianske verdensorden allerede er!

Han er Gud som ødela verden gjennom flommen og spredte nasjonene som var blitt onde i Babels tårn, sist gang verden hadde en luciferiansk verdensregjering.

Satan og hans håndlangere er fanget av sine egne handlinger! Gud bruker deres onde planer gjennom det verdensomspennende tyranniske medisinske systemet for å oppnå sine egne planer, og det er ingenting Satan kan gjøre for å stoppe det.

Så han gjør det nest beste han kan gjøre: lure nasjonene og få dem til å frykte ham i stedet for Gud.

Jeg har skrevet i nesten to tiår nå om hvordan det medisinske systemet er et avgudsdyrkelsessystem, der mennesket stoler på “medisinene” som i Bibelen vanligvis blir referert til som “trolldom” eller “trolldom”, i stedet for å stole på Gud.

Det er absolutt, i kjernen, et system med falske guder ment å erstatte troen på Jesus Kristus som vår frelser og helbreder. Hele legemiddelindustrien er et nylig fenomen i menneskets historie, og i mange tusen år overlevde vi uten deres “medisiner”.

Nå i løpet av det siste tiåret har det oppstått en ny falsk gud som folk tilber og frykter: teknologi og datatid.

Og det som opprinnelig var noe som folk likte og tenkte på som noe som var bra og som forbedret livene våre, nå har det blitt brukt av globalistene til å slavebinde oss og få oss til å frykte det, med ideer som “transhumanisme”, roboter som erstatter mennesker i arbeidsstyrken, kunstig intelligens som utvikler seg til noe smartere enn mennesket, etc.

Men hele verden er i ferd med å finne ut hva som kommer til å skje når den teknologien som de er så avhengige av, mislykkes.

Det er en falsk gud. Dens “livsnerven” er strøm, og når du trekker støpselet fra kilden, dør det, og ganske enkelt kan jeg legge til.

Jeg vokste opp i den teknologiske tiden, i løpet av 1960 og 1970-årene, det samme som disse teknokrater som Bill Gates, Jeff Bezos, etc.

Og jeg kan fortelle deg direkte, du trenger IKKE å frykte dem! De er alle en haug med idioter, og ikke i nærheten av så smarte som de vil at massene skal tro at de er.

Kraften de bruker, er ikke på grunn av deres intelligens, eller deres teknologi. Det er deres rikdom som setter dem på verdensscenen, som stort sett oppnådde de ved å selge sjelene sine til djevelen og bli en del av det lusiferiske systemet.

Det hele er et show – en lang film med flere akter, og med den siste akten som kommer snart.

Det ville imidlertid også være tåpelig å undervurdere Satan og hva han faktisk er i stand til å gjøre. Åndelige vesener som demoner, og Satan selv, kan bo i livløse gjenstander.

Kunne antikristsprofeterte om å ende opp med å faktisk bli et menneske, men et robot- eller AI-system som Satan lever som en ånd, for å installere en slik frykt for at massene faller ned og tilber ham?

Du har bare to virkelige valg

Så til slutt står du bare overfor to valg: Jesu nye verdensorden, eller den Luciferianske verdensorden. Og jeg aner ikke hvor mye tid det er igjen til at du til og med kan ta et valg.

Fordi standardvalget er det Luciferian, siden det er det som for tiden driver verden.

De som tror på pharmakeia, teknologi og transhumanisme osv. Kommer til å være i en frekk overraskelse når de finner ut at de har blitt lurt hele tiden.

Den sanne Luciferian New World Order vil ikke være her på jorden.

Det er en historie i Bibelen som gir et glimt av stedet.

Det var en rik mann som var kledd i lilla og fint lin og levde i luksus hver dag. Ved porten hans ble lagt en tigger ved navn Lazarus, dekket av sår og lengtet etter å spise det som falt fra den rike manns bord. Selv hundene kom og slikket sårene hans.

Tiden kom da tiggeren døde og englene bar ham til Abrahams side. Den rike mannen døde også og ble gravlagt.

I helvete, der han var i pine, så han opp og så Abraham langt borte, med Lasarus ved sin side.

Så han kalte til ham: ‘Fader Abraham, ha medlidenhet med meg og send Lasarus til å dyppe fingertuppen i vann og avkjøle tungen min, for jeg er i smerte i denne ilden.’

Men Abraham svarte: ‘Sønn, husk at i din levetid mottok du dine gode ting, mens Lasarus fikk dårlige ting, men nå blir han trøstet her, og du er i smerte. Og i tillegg til alt dette, er det blitt løst en stor kløft mellom oss og deg, slik at de som vil gå herfra til deg, ikke kan, og heller ikke noen kan krysse derfra til oss. ‘

Han svarte: ‘Så ber jeg deg, far, send Lasarus til min fars hus, for jeg har fem brødre. La ham advare dem, så de ikke også kommer til dette pinestedet. ‘

Abraham svarte: ‘De har Moses og profetene; la dem lytte til dem. ‘

‘Nei, far Abraham,’ sa han, ‘men hvis noen fra de døde går til dem, vil de omvende seg.’

Han sa til ham: ‘Hvis de ikke hører på Moses og profetene, vil de ikke bli overbevist selv om noen reiser seg fra de døde.’ (Lukas 16: 19–31)

Så ble døden og Hades kastet i ildsjøen. Ildsjøen er den andre døden. Hvis ikke noen ble funnet skrevet i livets bok, ble han kastet i ildsjøen. (Åpenbaringen 20: 14-15)

Jeg har valgt min side, og vi har endret malen og nettstedsdesignet for Health Impact News for å gjenspeile det valget, kunngjøre dette valget for publikum og våre fiender, slik at det ikke er tvil.

Legg igjen en kommentar