Geoengineering Watch Global Alert News, 29. mai 2021, # 303

29. mai 2021     

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Vitenskapssamfunnet innrømmer endelig at tilstanden til biosfæren er langt mer alvorlig enn tidligere opplyst, og at utvinning vil ta “millioner av år”. Hvilken kjernefaktor i ligningen blir fortsatt fullstendig nektet? Man trenger bare å se til himmelen for å finne svaret. Drift med klimateknikk fortsetter å øke når CV-19-scenariet utvides. Hele tiden vokser den konstante strømmen av desinformasjon og propaganda som blir presset på befolkningene for hver dag. Altfor mange prøver fortsatt å overbevise seg selv om at hvis de gjør alt de blir bedt om å gjøre av “offisielle kilder”, vil deres liv “gå tilbake til det normale”. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Geoingeniørene har konsekvent konsentrert seg om å kjøle ned den østlige halvdelen av Nord-Amerika (den mest befolkede delen av USA) i nesten et tiår. Å opprettholde dette opprettholder befolkningens forvirring og splittelse angående den virkelige alvorlighetsgraden av planetoppvarming. NASAs “avvik fra normal høy temperatur” -kart nedenfor avslører den gjennomsnittlige hastigheten for planetarisk oppvarming fra april 2012 til april 2021. Den mest unormalt “mindre varme” terrestriske regionen i hele verden de siste 9 årene på rad er helt klart den østlige halvparten av Nord-Amerika. Dette er ikke resultatet av naturen, det er klimateknikk.

NOAA-“prognosekartet” nedenfor (planlagt vær) er virkelig sjokkerende. Kartet gjenspeiler “avvik fra normale høye temperaturer” som er “forutsagt” (blir konstruert). Værprodusentene tvinger klimasystemet langt forbi bristepunktet og steker USA-Vesten i det pågående forsøket på å kunstig avkjøle andre deler av landet. Klimateknisk virksomhet fortsetter å skape fryse / steke ekstremer .

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Expo Square, Tulsa, Oklahoma, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten fra Gem Faire.

Må se, DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

Legg igjen en kommentar