HAARP, CHEMTRAILS OG WEATHER MODIFICATION – THE TRUE SOURCE OF CLIMATE CHANGE

18. februar 2014

Kan være et bilde av kart og tekst

For å konstatere det åpenbare blir været over hele verden stadig mer intens overalt. Det blir mye kaldere i noen regioner og mye varmere i andre. Det er global oppvarming og det er global avkjøling.

Rekordhøyder, rekordlave, rekordvarme, rekordkulde. Registrer sving i temperaturendringer, registrer tørke og registrer regn og registrerer snø. Og ingen med global makt nevner et ord om det freaky været som påvirker alle, noe som ikke burde overraske noen som tar hensyn fordi de ikke snakker om den fortsatte katastrofen som er Fukushima eller de nesten daglige gassutslippene og oljelekkasjene som skjer over hele USA. Stater.

England har den største flommen den noensinne har opplevd på 265 år. Nylig ble Skottland stengt med vind som nådde 135 km / t mens den største tyfonen i Indonesia ødela strendene på Filippinene i fjor høst.

Den østlige halvdelen av USA blir hamret igjen denne uken med lammende snø og enestående lammende isstorm. Sist desember var det en rekordforskjell i temperaturvarianten på 117 grader fra New Hampshire til Florida.

California har aldri sett en så fortsatt tørr periode siden …. vel, og de er den største produsenten av jordbruk i USA, mens 100.000 storfe gikk tapt til en annen enestående flashfrysefunksjon i Nord-Dakota. Cattleman i California renser årets bestand på grunn av mangel på vann og beitegress. For de kortsiktige biffprisene vil være stabile, men om sommeren vil vi se nok en dramatisk prisøkning i årene som kommer.

Ingen maktleder snakker om den kommende matkrisen som kommer i sommer og utover på grunn av mangel på vann i California. California er “brødkurv” med matvarer, og bønder vil kutte kraftig ned på plantingen i den kommende vekstsesongen.

Guvernør “Moonbeam” Brown har så langt nektet å erklære en vannberedskap i fase I fordi utenlandske eiere av frackingselskapene , som overby bønder 3-1 for vannforsyning, må fortsette å frackere for å hente den slakken som er forårsaket ved forsinkelser og nedstengninger over resten av landets frackere. På grunn av denne uventede mangelen har naturgassprisene økt med 60% på bare noen få måneder etter at presidenten vår erklærte at dette landet var på vei mot energiuavhengighet.

Australia og Argentina brenner bokstavelig talt med kontinuerlig rekordhøye temperaturer sammen med Alaska. Under Australian Open Tennis Championships slo været 109 grader i tre dager etterfulgt av tre dager med 70 graders temperatur, og et rekordstort antall deltakere falt ut i stedet for å bake på tennishardbanene.

Vi fortsetter å rive ut lungene på jorden i Amazonas regnskoger mens vi behandler denne planeten som bare et forsyningshus og kloakk for våre globale avfallsprodukter. Naturen balanserer … det er det hun gjør når hun kommer ut av rytmen. Hun renser virussystemet som påvirker henne som vi gjør når vi har influensa. Hun skjelver og hun svetter og hun er vond, alt på grunn av vårt uopphørlige behov for å konsumere .

Det er klimakaos, som blir sterkt hjulpet av geo-engineering  av været av klimaforskere som prøver å kjøle ned Arktis opp nord for å holde dødelige metangasser fra deres akselererte utslipp fra den nylig eksponerte tundraen. Som dansker Wiggington fra Geo-engineeringwatch.org har uttalt, “Det er ikke noe normalt vær lenger”. Det hele manipuleres gjennom intens regelmessig sprøyting av chemtrail og HAARP- teknologi for å styre været rundt planeten.

Det er her det største spillet av alle spilles ut som forårsaker mye av det globale været rart vi alle opplever.

Det viktigste diagrammet du noen gang vil se i løpet av livet ditt

62d21-esas-metan (1)

Selv om du ikke vil høre om det på bedriftens nattlige nyheter bare fordi det ikke er noen fordel for selskaper å informere oss, er det et desperat forsøk som gjennomføres natt og dag, 24/7, for å bruke chemtrail-sprøyting og HAARP- varme. strålepistoler (se nedenfor) for å dekke over Arktis med snø og is, slik at de enorme mengdene metangassbassenger som nå siver ut, gjenfryses igjen. I over en million år har fanget metangass holdt seg frossen, men nå har betydelige smeltende isark ført til at tundraen ble eksponert i Arktis med tilhørende frigjorte bassenger av metangassutslipp som forekommer i bredere strøk i de nordligste regionene.

Bare nylig ga den amerikanske marinen ut en omfattende rapport om at Arktis veldig godt kan være isfritt innen 2016, omtrent 84 år foran de fleste andre klimamodeller.  (Kilde)

Tidligere ble det utført en uttømmende EPA-studie i 2008 som fant at metangassutslipp var forbløffende 50% høyere enn tidligere estimater på grunn av fracking og … vent på det … ku flatulens øker:

“Studien anslår at USA i 2008 helte 49 millioner tonn metan i luften. Det betyr at amerikanske metanutslipp fanges omtrent like mye varme som all karbondioksidforurensning som kommer fra biler, lastebiler og fly i landet på seks måneder.

Det er mer enn 32 millioner tonn estimert av US Environmental Protection Administration eller nesten 29 millioner tonn regnet av EU-kommisjonen. Denne studien var imidlertid basert på nesten 13 000 målinger fra flyreiser og høye tårn, de mest brukte i slike undersøkelser.

“Noe er veldig mye i varebeholdningene,” sier studieforfatter Anna Michalak, en jordforsker ved Carnegie Institution for Science i Stanford, California. ”Den totale amerikanske innvirkningen på verdens energibudsjett er annerledes enn vi trodde, og det er verre. ‘”

Det de ikke klarer å erkjenne, er at de økte metangassutslippene kommer ned fra Arktis. En ny studie ble utført i 2012, men funnene har ennå ikke blitt offentliggjort av EPA. ” ( Kilde )

Metangass inneholder 20 ganger mer CO2 enn andre klimagasser, og forskere har vært ekstremt bekymret for akselerasjonen av utslippene siden 2007 til det punktet hvor klimagasser som kommer fra Arktis alene utgjør 10% av de totale utslippene i Nord-Amerika i dag. Likevel er det ingenting i forhold til det som er i vente for oss alle hvis smeltingen i Nord fortsetter langs sin nåværende bane.

d50ed-747656486-3

I atmosfæren er metan en klimagass som på en relativt kortvarig tidsskala er langt mer destruktiv enn karbondioksid (CO2). Den er 23 ganger så kraftig som CO2 per molekyl på en 100-årig tidsskala, 105 ganger kraftigere når det gjelder oppvarming av planeten i en 20-årig tidsskala – og den arktiske permafrosten, på land og utenfor, er fullpakket med tingene. “Havbunnen,” sier Wadham, “er permafrost til havs, men varmes nå opp og smelter. Vi ser nå store metanplommer som sprudler opp i Sibirhavet … millioner kvadratkilometer der metandekselet frigjøres. ”

Mens menneskekroppen potensielt er i stand til å håndtere en seks til ni graders Celsius-økning i planetemperaturen, er det ikke avlingene og habitatet vi bruker for matproduksjon. Som forsker Guy McPherson fra Nature Bats Last uttrykker det: “Hvis vi ser en økning på 3,5 til 4C grunnlinje, ser jeg ingen måte å ha et habitat. Vi er på .85C over baseline, og vi har allerede utløst alle disse selvforsterkende tilbakemeldingsløkkene. ”

Han legger til:

“Alt bevis peker mot en innelåst global temperaturstigning på 3,5 til 5 grader C over 1850-normen innen midten av århundret, muligens mye raskere. Dette garanterer en positiv tilbakemelding, som allerede er i gang, og som fører til 4,5 til 6 eller flere grader over ‘norm’, og det er et dødelig nivå for livet. Dette er delvis på grunn av det faktum at mennesker må spise og planter ikke kan tilpasse seg raskt nok til å gjøre det mulig for oss sju til ni milliarder – så vi vil dø.

Så vitenskap og teknologi har bestemt at de skal løse dette planetproblemet ved å bruke enorme mengder chemtrail-sprøyting og HAARP-teknologier i et desperat forsøk på å holde de gjenværende metangassene forseglet eller i det minste holdt i sjakk.

Begrepet regjeringsforskerne bruker for å endre været med fly er “Solar Radiation Managing” (SRM). De frykter nå at hvis de stopper sprøytingen, vil vi umiddelbart gå til en hyperoppvarmet planet.

Den femte vurderingsrapporten fra det mellomstatlige panelet for klimaendringer (IPCC) advarer om at til tross for globale bivirkninger og langsiktige konsekvenser, bør geoteknikk som involverer solstrålehåndtering (SRM) opprettholdes:

“Hvis SRM ble avsluttet av en eller annen grunn, er det  stor tillit til  at globale overflatetemperaturer vil stige veldig raskt til verdier som er i samsvar med drivhusgasskraften.” (Kilde)

Styring av solstråling består av forskjellige teknikker som tar sikte på å reflektere eller avlede solstråling tilbake i rommet, og i hovedsak øke planetens albedo (reflektivitet). Styring av solstråling har “tre viktige kjennetegn”, bemerker International Risk Governance Council (IRGC), “Det er billig, raskt og ufullkommen.” Med henvisning til geo-engineering aktivist, David Keith , forklarer IRGC at ved å injisere 13.000 tonn sulfat aerosol i stratosfæren på en daglig basis, ville de motvirke de strålende effektene av en dobling av atmosfæriske CO2-konsentrasjoner. Dette sammenlignes med å måtte fjerne “225 millioner tonn CO2 per dag fra atmosfæren i 25 år.”

“Blokker solen, men fortsett å kaste ut milliarder tonn karbondioksid i atmosfæren,” er hvordan Eli Kintisch karakteriserer SRM i sin bok fra 2010,  Hack the Planet . I en verden som drives av sunn fornuft, vil vi gi avkall på fossile brensler for gratis og rikelig solenergi, kombinert med Teslas utvikling av gratis elektrisitet , for å dekke verdens energibehov, uten å ødelegge reiret vårt ved å utvinne og brenne fossilt brensel.

Flere lovforslag har nylig blitt introdusert i Kongressen for å legalisere for å endre været etter eget ønske.

S. 517: Weather Modification Research and Development Policy Authorization Act of 2005   i den uttalte: “(1) tverrfaglig forskning og koordinering av forskning og aktiviteter for å forbedre forståelsen av prosesser knyttet til værmodifisering,  inkludert skymodellering, skysåing,  forbedring av prognoser og beslutningsteknologier, relatert alvorlig værforskning og potensielle skadevirkninger av værendring ”  (Kilde)

Geoingeniørene bruker også HAARP-teknologi for å styre vinterværet som kommer inn fra Stillehavet utenfor California og prøver å styre stormene opp i og over Alaska. Dessverre gjør de bare ting verre. Mye verre. Arktisk smelting og metangassutslipp fortsetter. Alaska registrerer kontinuerlige rekordhøyder og stormene som geoingeniørene styrer og såder, reaktiverer, men ned i og gjennom Midtvesten og den østlige halvdelen av USA helt inn i Sørøst.

Dette er grunnen til at California er tørr og vil være tørr resten av “regntiden”. California har blitt en offersone for å redde Arktis fra å smelte, men du vil aldri her si noen dette, bortsett fra folk som Mr. Wiggington som har fulgt regjeringens hemmelige værendringsprogrammer i over et tiår.

Vennligst forstå at værendring har riktignok pågått siden under Vietnam-krigen på 1960-tallet av regjeringen vår. (Kilde)   Hvis de ønsket å få det til å regne i California, kunne de. Likevel velger geoingeniørene å ikke gjøre det, og den eneste grunnen er på grunn av det enorme problemet med smeltende arktiske isark og planetene hurtig oppvarming hvis metangassbassenger fortsetter å frigjøres i økende mengder.

I Kina har det vært gjennomført rundt 560 000 værmanipulasjoner siden 2002 ved bruk av fly, raketter og prosjektiler som bærer tørris eller sølvjodidpartikler for å stimulere nedbør, noe som resulterer i utslipp av 490 milliarder tonn regn og sparer omtrent 10,4 milliarder dollar i økonomiske tap, China Meteorological Association har rapportert. (Kilde)

Kina har også offentlig kunngjort en økning på 500% i planer for endring av vær. Under en ny nasjonal plan, som vil løpe fra 2013 til 2020, planlegger Kina å gripe inn i været ved å dele landet i regioner og sette opp en interprovinsiell mekanisme for værkontroll, sa seniorforsker ved Weather Modification Center under China Meteorological Administration. Yao Zhanyu, ifølge China Daily.

Hver region vil ha en infrastruktur og et kommandosenter for værintervensjon, og programmer for værintervensjon vil avhenge av regionen. Spesielt vil programmer i det nordøstlige, sentrale og sørøstlige området hovedsakelig brukes til å sikre hvetehøst; programmet for det nordvestlige området vil fokusere på miljøvern; programmet for det sørvestlige området vil fokusere på å hjelpe til med jordbruk og vannkraftdrift; og programmet for nordområdet vil ha vannforsyning i tankene.

Bedrifter endrer også regelmessig været for økt snøfall i fjellet for skiområder og her i California av Pacific Gas and Electric for å øke nedbøren over deres vannkraft. (Kilde)

Da de har forsøkt å styre vestkystenes vær opp til nordområdene i vinter, mislykkes de sterkt å gjenvintre Arktis. De akselererer faktisk oppvarmingen mens de fryser den østlige halvdelen av USA. Jetstrømmen skyver det kunstig modifiserte, kjemisk kjernefysiske været ned på Midtvesten og Øst-klimaet i Nord-Amerika og forårsaker den sterke kulden, intens frysing og snø som ikke smelter.

Tap av arktisk havis reduserer temperaturgradienten mellom polene og ekvator, og  får jetstrømmen til å sakte og slynges . Et resultat er etableringen av  værblokker som de siste veldig høye temperaturene i Alaska . Som et  resultat ,  nordlig torv tørker og tar fyr som et kullag . Den resulterende soten kommer inn i atmosfæren for å falle igjen, og belegger isoverflaten andre steder, og reduserer albedo og fremskynder smelting av is.

Som vist i denne videoen rapporterer mange over hele landet snø som ser ut og føles annerledes. Den har tett komprimerte krystaller, og på grunn av kjernefysiske kjemikalier tar den fyr og smelter ikke. I nordvendte bakker der jeg bor i Nord-California nær havkysten har vi frost som ikke smelter, selv om temperaturen når 60+ grader på dagtid.


*****

“Kanskje chemtrails er den mest ignorerte regjeringens konspirasjonskriminalitet gjennom tidene fordi den representerer offentlige og private selskaper som spiller gud uten regler og begrensninger. Kanskje dette virkelig er en del av moren til alle konspirasjoner som jeg tror er kontroll over planeten. Kanskje fordi det hele er bundet og sammenflettet med den universelle globale oppvarmingsløgnen og den påfølgende klimaendringsreligionen som globalistene trenger for å fortsette å presse for å innlede deres viktige globale karbonskatt og globale kontrollnett for å kontrollere all menneskelig aktivitet i navnet til miljø. Kanskje det er på tide å koble prikkene mellom “bærekraftige” byer, Agenda 21 , avfolking og det nye verdensordensendespillet om global massekontroll av menneskeheten. Nå som regjeringens geoingeniører innrømmer detsprøyting av chemtrails er ekte, men at det er ment som en løsning for global oppvarming (som vi visste hele tiden var løgn), nå ser vi globalisten koble prikkene for oss. De ser ut til å være i stand til å bringe chemtrails i søkelyset når tiden er inne. ”  Dane Wiggington

*****

SE OPP!

Denne helgen deltok jeg på en konferanse som inneholdt noen av de fremste ekspertene på regjering av værendring, inkludert den siterte dansken Wiggington fra Geoengineeringwatch.org . Etter en veldig ærlig og ærlig diskusjon om humaniora skjebne hadde de premiere på den beste dokumentaren til dags dato om emnet kalt “ Look UP ”. Denne dokumentaren viser at det ikke er tvil om at vi alle blir brukt som et stort eksperiment mens vi blir bombardert med tunge giftige kjemikalier fra sprøyting over hodet, noe som forårsaker dramatiske og raske endringer i været vårt.

Skyder Alert har til og med utviklet en ny telefonapp slik at borgere over hele kloden kan fotografere og legge ut chemtrail-sprøyting i sine områder der de bor. Bare i løpet av de siste 7 månedene har det blitt lagt ut over 7000 fotografier av himmelmalerier over hele planeten så langt. http://www.skyderalert.com/

*****

Nylig fortsatte David Keith , en regjerings miljøforsker, på Colbert Report for å “foreslå” at vi begynte å bruke Geoengineering, når de faktisk har “malt himmelen” siden 1960-tallet.

Snart vil regjeringen kunngjøre at de må ta drastiske tiltak og begynne å endre vær for å redde planeten, og fåren vil villig akseptere det fordi været har gått så ut av hånden og “noe må gjøres”. Mr. Keith, dekker bordet slik at misviserne våre kan erklære en nasjonal nødsituasjon, og geoengineering vil bli vanlig og offentlig fordi for mange av oss blir vekket og klar over at sannheten er i plan (sic) syn for alle som ønsker å se. (Legg merke til hvordan Colbert og publikum ikke kjøper bs)

*****

HAARP Sea-Based X-Band Radar (SBX) plattform

unavngitt (1)

HAARP er den største ionosfæriske varmeren i verden. Kan varme opp et område på 1000 kvadratkilometer av ionosfæren til over 50.000 grader. Det er også et trinnvis utvalg. Hvilket betyr at den er styrbar, og disse bølgene kan rettes til et valgt målområde. Det de har funnet er at ved å sende radiofrekvensenergi opp og fokusere den, slik de gjør med slike instrumenter, forårsaker det en oppvarmingseffekt.

Og den oppvarmingen løfter bokstavelig talt ionosfæren innenfor et område på 30 mil i diameter der skiftende lokaliserte trykksystemer eller kanskje ruten til jetstrømmer. Å flytte en jetstrøm er en fenomenal hendelse når det gjelder menneskets evne til å kontrollere naturen, og deres er ikke noe presedens for dette enorme forsøket på å leke Gud med været over hele verden.

unavngitt (2)

Dette våpenet for masseværmanipulering ble brakt til verden for over hundre år siden av Nikola Tesla og patentert av Bernard Eastlund. (US PATENT # 4,686,605 http://crashrecovery.org/haarp/US-Patent-No-4.686.605.pdf  )

Bernard Eastlunds  funn er innovative applikasjoner av arbeidet til Tesla og Faraday . Hans planer om å skaffe strøm på et hvilket som helst sted på planeten, for å endre vær og eliminere tørke, flom og orkaner ble tildelt av det amerikanske militæret for å gjøre en dødsstråle.

HAARP er et militærprosjekt basert på Eastlunds funn. Det er et vanskelig program å diskutere teknisk med ikke-forskere, og som sådan har det unngått søkelyset til den populære pressen. Men i årevis har konspirasjonsnettsteder og noen troverdige vitenskapelige publikasjoner stilt spørsmålstegn ved hva som skjer og hvordan det å rote med ionosfæren kan skade miljøet.

For å gjøre saken verre, har HAARP delvis blitt opprettholdt som et hemmelig prosjekt, drevet av US Navy. Informasjonen som blir gjort tilgjengelig for publikum er nøye formulert for å få HAARP til å fremstå som et kjedelig, ufarlig, uklassifisert, atmosfærisk forskningsanlegg.

(For mer informasjon om HAARP-teknologi, se her:   http://www.bariumblues.com/haarp1.htm )

Hvilke andre arter ødelegger sitt eget rede så ubevisst og øker deretter dets handlinger for å akselerere sin egen ødeleggelse når de får vite om dets giftige handlinger?

Det er viktig at vi oppnår kritisk massekunnskap om regjeringens hemmelige værmodifiseringsprogrammer så raskt som mulig, slik at disse programmene kan stoppes umiddelbart. Vi har tydeligvis fått planetens naturlige værsystemer til å bli sterkt endret med menneskeskapte midler, så svaret er å stoppe det. Stopp det hele og start en massiv bevaringsinnsats på gressrotsnivå.

Vi er problemet, men Geo-ingeniørene gjør det eksponentielt verre mens de sprøyter tungmetalltoksiner over vannveiene våre og på jorden vår hvor maten vår blir dyrket.

Dette er den største nødsituasjonen som menneskeheten noensinne har møtt, men vi må overlate naturen til hennes midler og måter å balansere og helbrede og slutte å prøve å slå alt med våre enorme teknologiske hamre, fordi alt ser ut som en spiker for vitenskapen.

Mor Gaia vil overleve menneskets forsøk på teknologiske rettsmidler, men i likhet med Atlantis-dagene overlever kanskje ikke menneskets egen dumhet og gjerrighet.

Bare gjennom hver og en av oss som snakker ut, kjøper DVDen “Look UP” og arrangerer show eller sender og sender ut relevante e-postmeldinger via våre store personlige kommunikasjonsenheter, vil vi kunne stoppe galskapen fra geoingeniører .

Du skulle tro at våre ledere nå ville be innbyggerne om å BEVARE, men det eneste “C” ordet vi her er å konsumere mot evig endeløs vekst for å holde høyere høyder på Wall Street, jævla planeten og våre barns fremtid.

Hvis vi mislykkes, er meldingen klar, barna våre har ingen fremtid. Og det er en helvete arv å forlate denne planeten på vei ut.

om forfatteren

Jamie Lee  er forfatter av  Tabu Blog , og en sterk talsmann for personlig frihet og frihet fra anmassende regjering.

Denne artikkelen tilbys under Creative Commons-lisens. Det er greit å publisere det hvor som helst så lenge tilskrivningsbio er inkludert og alle lenker forblir intakte.

~~ Hjelp  Waking Times  til å heve vibrasjonen ved å dele denne artikkelen med knappene nedenfor …Registrer deg nå for å holde deg informert.

  • https://www.facebook.com/v3.0/plugins/like.php?action=like&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df3095ba202823d4%26domain%3Dwww.wakingtimes.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.wakingtimes.com%252Ff1bcdaa0bcda194%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.wakingtimes.com%2F2014%2F02%2F18%2Fhaarp-chemtrails-weather-modification-true-source-climate-change%2F&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey&share=false&size=large&width=
  • https://www.facebook.com/v3.0/plugins/share_button.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df152b68b848408c%26domain%3Dwww.wakingtimes.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.wakingtimes.com%252Ff1bcdaa0bcda194%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.wakingtimes.com%2Fhaarp-chemtrails-weather-modification-true-source-climate-change%2F%3Ffbclid%3DIwAR2jfeIzul5c9-krNerosWiZ0WTOvV6eNsieU3NxuEpXwWKa78sMfw_sDao&layout=button&locale=en_US&sdk=joey&size=large
  • https://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.06c6ee58c3810956b7509218508c7b56.no.html#dnt=false&id=twitter-widget-1&lang=no&original_referer=https%3A%2F%2Fwww.wakingtimes.com%2Fhaarp-chemtrails-weather-modification-true-source-climate-change%2F%3Ffbclid%3DIwAR2jfeIzul5c9-krNerosWiZ0WTOvV6eNsieU3NxuEpXwWKa78sMfw_sDao&size=l&text=HAARP%2C%20Chemtrails%2C%20and%20Weather%20Modification%20-%20The%20True%20Source%20of%20Climate%20Change&time=1622237294277&type=share&url=http%3A%2F%2Fwww.wakingtimes.com%2Fhaarp-chemtrails-weather-modification-true-source-climate-change%2F&via=wakingtimes
  • Lagre

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.