Freemason Insider Eksponerer Luciferianisme Som Verdens Eldste Hemmelige Religion Og Deres Plan For En Ny Verdensorden

23. Mai 2021.

Kommentar av Brian Shilhavy

Altiyan Childs er en tidligere australsk rockmusiker, og en tidligere frimurer. I 2010 vant han The X Factor talent show award, noe som økte hans karriere innen musikk til stjernestatus.

frimurerinsider avslører luciferianism som verdens eldste hemmelige religion og deres plan for en ny verdensorden

I en video han ga ut i forrige måned, kunngjorde han at han nå har satt livet på banen for å gi avkall på sine hemmelige frimurerløfter.

Livet hans har nylig endret seg etter å ha blitt vekket i en fartsbil som var på vei rett inn i en mur fordi sjåføren hadde sovnet.

Han sier at han hørte et hvisk i øret som vekket ham fra en dyp søvn, og at han var i stand til å ta tak i rattet og unngå krasj.

“Jeg burde ikke være her i dag,” sier han.

Straffen for å gi avkall på løftene dine i frimureriet er døden, men han føler seg tvunget til å avsløre frimureriet for hva det er: den eldste religionen i verden.

Ifølge Childs kom nesten alle bemerkelsesverdige mennesker som driver verden i dag, fra politikk til næringsliv til underholdning, dit gjennom frimureriet.

Og hans 5 pluss timers video ble produsert for å overbevise deg om at dette er sant, fra et insiderperspektiv, og for å advare om det som snart kommer: implementeringen av den Luciferian New World Order , som inkluderer en betydelig reduksjon av verdens befolkning.

Det tok meg noen dager å se hele 5 timer, og da jeg var ferdig tidligere i dag, fortalte jeg vennen min som anbefalte meg videoen:

“Livet mitt vil aldri bli det samme etter å ha sett dette. Jeg kommer ikke til å sove i kveld før jeg publiserer dette (på Health Impact News). ”

Selv om jeg har blitt kjent med mye av det som er i denne presentasjonen gjennom årene, var det mye mer jeg ikke kjente og lærte av denne videoen.

Denne videoen er ikke for alle.

Mye av det vi har publisert det siste året pluss Plandemic , og den kommende nye verdensordenen , vil nå være mye mer fornuftig når du er ferdig med å se denne videoen.

Tenk på dette som det åndelige perspektivet, drivkraften bak planen om å redusere verdens befolkning dramatisk, ved å drepe mange av verdens innbyggere.

Du vil kunne forstå bedre hvorfor folk kan være så onde, og finne på ting som biovåpenet COVID-19 skudd som er designet for å drepe en betydelig del av verdens befolkning.

For meg, etter å ha dekket emnet medisinsk kidnapping, inkludert handel med barnesex i over 6 år nå, bundet denne videoen noen løse ender for meg for å gi meg en bedre forståelse av virksomheten med handel med barn.

Det er visse vers i Bibelen som har forvirret meg i årevis som også ble tydelige etter å ha sett på dette, for eksempel lovene om å bygge alter for å tilbe Gud som denne:

Hvis du lager meg et steinalter, skal du ikke bygge det av huggede steiner; for hvis du bærer redskapet ditt på det, vanhelliger du det.
(2. Mosebok 20:25)

Det er vel verdt de 5 timene med investering i din tid, garanterer jeg. Hvis jeg skulle produsere noe slikt, selv om jeg kunne med kunnskap om hvor jeg skulle finne disse ressursene for å slå opp og samle informasjonen, som jeg IKKE har, vil jeg gjette at det ville ta meg mer enn 1000 timer å presentere noe som dette.

Og jeg er ikke i tvil om at det endelige produktet som er i overkant av 5 timer sannsynligvis ble redigert betydelig av Altiyan Childs for å gjøre det enda så kort.

Bare en insider fra frimureriets verden kunne produsere noe slikt, og verden skylder Altiyan Childs stor takknemlighet for at de tok seg tid til å presentere dette.

Det kan veldig godt koste ham livet (fysisk), og han vet det.

Jeg overdriver IKKE når jeg sier at livet ditt veldig godt kan avhenge av å vite hva som er inneholdt i denne videoen for hva som er i ferd med å skje i vår verden, og ta handling deretter.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Alle I Verden Har Blitt Påvirket Av Frimureriet

bush signeringsregning for noahide lover

Alle som leser denne artikkelen har blitt berørt på en eller annen måte av frimureriet, så det er verdt investeringen din i tide å bruke de 5 timene på å se denne utrolige videoen.

Det er 33 innledningsnivåer i frimureriet , og til og med mange innen frimureriet, selv om de er sverget til hemmelighold ved dødsstraff, vet de ikke alt det frimureriet handler om, fordi det er et “hemmelig samfunn.”

De som når 33. nivå gjør det, og det er fra denne gruppen at mange av verdens ledere blir valgt.

Du vil lære hvem som bygde Georgia Guidestones , og hva denne meldingen betyr.

georgia guidestones

Rundt 4-timers 35-minutters markering i videoen spiller han en trailer for en film som aldri ble publisert, fordi filmprodusenten ble myrdet, sammen med familien, før den kunne bli ferdig.

Jeg kontrollerte historien og fant ut at den er sant. Se denne artikkelen publisert i 2015: ‘Gray State’ filmskaper og hans familie ble funnet drept i ’tilsynelatende drapsselvmord’ i Minnesota.

Traileren fra 2012 er fortsatt på YouTube og har over 3,5 millioner visninger.

Se om du finner den påståtte “skjulte meldingen” i traileren som kan ha forårsaket hans død og hans families død.

Hvis ikke, kan du gå videre til omtrent 4 timers 35-minutters markering av Altiyan Childs ‘video for å finne ut:

Altiyan Childs ‘video er fortsatt på YouTube der den har over 800 000 visninger så langt på litt over en måned. Jeg er overrasket over at den fortsatt er der.

Vi laster den også opp til Rumble-kanalen vår , og den skal også snart være på Bitchute-kanalen vår .

ADVARSEL: Det er VELDIG GRAFISK materiale i denne videoen. KUN for eldre publikum!

https://rumble.com/embed/veuth5/?pub=4Kanadiske Myndigheter Lokker Barn Med Is Til Å Ta COVID-Vaksine Uten Foreldres SamtykkeForrige Innlegg

Relaterte Artikler

FN ønsker at en global regjering (nwo) skal "forhindre fremtidige pandemier"

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOTYRANNI

FN Ønsker En Global Regjering (NWO) For Å Forhindre Fremtidige Pandemier

HAFHAF15. Mai 2021

ny verden (dis) orden

NWO

Den Raskt Nærmer Seg Nye Verdenen (Dis) Order

HAFHAF7. Mai 2021

senior dod offisielle ufoer 'er demoniske og vi skal ikke forfølge dem'

ETS UFOERRELIGION

Senior DOD-Offisiell: UFOer ‘Er Demoniske Og Vi Burde Ikke Forfølge Dem’

HAFHAF6. Mai 2021

en ny verdensorden gitt til deg av covid 19 og den globale dype staten

KORONAVIRUSDEEP STATENWO

En Ny Verdensorden Gitt Til Deg Av COVID-19 Og Den Globale Dype Staten

HAFHAF4. Mai 2021

https://rumble.com/vhgzmp-insider-exposes-freemasonry-as-worlds-oldest-religion-and-luciferian-plans-.html

Legg igjen en kommentar