Sionistene i forsvar

Israels Venner overvelder Capitol Hill

Av Philip GiraldiGlobal Research, 25. mai 2021

Alle artikler om global forskning kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (Desktop-versjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

Ja folkens, det er en internasjonal konspirasjon, og det handler om å “beskytte” Israel. Den opererer gjennom front- og lobbygrupper som unikt fremmer interessene til et fremmed land, Israel, selv når disse interessene gjør alvorlig skade på vertslandet der lobbyistene faktisk bor. I Storbritannia er det for eksempel en konservative Israels venner og en Israels arbeidervenner som består av 216 parlamentsmedlemmer og partitjenestemenn. Britiske statsminister Boris Johnson har vært stille om Gaza bortsett fra å uttrykke “dyp bekymring” og beskylde begge sider mens Labour-leder Keir Starmer, som også har vært under press for å si noe, har fokusert på hvordan fire bilbelastningerav påståtte palestinske tilhengere i London kan eller ikke ha kjørt rundt og ropt ut “antisemittiske” kommentarer. Starmer, minnes man, kjørte på en lederskampanje som lovet å utrydde “antisemittisme” i partiet som et svar på tidligere leder Jeremy Corbyns tilsynelatende dårlige offentlige anerkjennelse av at palestinere er mennesker. Også i Storbritannia kan omstridende detaljer om standardfortellingen om den såkalte holocaust resultere i en stor bot og til og med noe fengsel.

I 2017 kjørte Al-Jazeera en undercover-operasjon rettet mot forskjellige israelske frontgrupper i Storbritannia og i USAsom bestemte at offiserer fra de respektive israelske ambassadene, antagelig knyttet til etterretningstjeneste, møtte regelmessig med medlemmer av de påståtte ikke-statlige organisasjonene som var opprettet for å gi støtte til den jødiske staten. I Storbritannia inkluderte interaksjonen eksplisitte diskusjoner om hvordan man kan ødelegge karrieren til politikere som ble ansett som utilstrekkelig pro-israelske. I USA har målet vært å forstyrre aktiviteten til pro-palestinske grupper, spesielt boikott-, avhendings- og sanksjonsbevegelsen (BDS). De pro-israelske og anti-arabiske initiativene ble koordinert med og noen ganger initiert av de israelske ambassadørene, noe som antydet at de faktisk var etterretningsoperasjoner.

At mange amerikanske jødiske grupper samarbeider direkte med den israelske ambassaden, reiser to bekymringer. For det første er det ipso facto et brudd på Foreign Agents Registration Act (FARA), som bør kreve registrering og fullstendig åpenhet om ens inntektskilder og interaksjoner med den utenlandske ambassaden. Og for det andre, ettersom mange av gruppene er i skattefritatt status med skattemyndighetene som enten veldedighets- eller utdanningsstiftelse, bør denne statusen oppheves gitt deres utenlandske tilknytning. Naturligvis er realiteten at finansdepartementet har visst alt dette og mer i mange år og aldri har tatt noen handlinger knyttet til villedende oppførsel fra pro-israeliske grupper.

Andre steder i Europa kan “Holocaust-fornektelse”, selv om det bare består av å utfordre tydelig oppdiktede “faktiske” detaljer om hendelsen, også lande deg i fengsel i Tyskland og Frankrike, mens å kritisere staten Israel tolkes som antisemittisme, en hatkriminalitet. . Jødiske grupper har faktisk promotert en offisiell “International Holocaust Remembrance Alliance” (IHRA) definisjon av antisemittisme, som inkluderer enhver kritikk av Israel som et avgjørende kjennetegn. USAs utenriksdepartement har godtatt den definisjonen og språket.

Ja, USA har et kontor for spesialutsending for å overvåke og bekjempe antisemittisme, og det ledes alltid av en jøde, slik det også har vært kontoret i justisdepartementet som fortsatt er dedikert til å utrydde 90 år gamle nazister. . I mellomtiden er det republikanske partiet, særlig i sin Trump-versjon, så nær Israel at det med rimelighet kan betraktes som en del av Israel-lobbyen. Og demokratene er ikke mye bedre, selv om det har vært noe uenighet fra progressive, noe som har ført til opprettelsen av en sionistisk pressegruppe.innen partiet kalt den demokratiske majoriteten for Israel. Det eksisterer for å forsvare Israel mot all kritikk og samtidig beskytte milliarder av dollar og andre fordeler som den jødiske staten mottar fra det amerikanske statskassen og regjeringen årlig.

Man kan spekulere i at det er en hel føderal regjeringsinfrastruktur viet til jødiske og israelske spørsmål. Hvordan utviklet det seg? Vel, selvfølgelig, penger er det som har fått dem til å skje. Amerikanske politikere har notorisk alltid vært lett korrumperbare, alt som trengs er litt penger. Men ingen har lov til å påpeke at åpenbar sannhet som å knytte jøder til penger, blir av jøder og deres fangne ​​medier selvfølgelig betraktet som en slags “antisemittisk trope.”

Nå ser det ut til at en våpenhvile er mer eller mindre på plass, men Israels etniske rensing som gikk før den høyteknologiske slaktingen av palestinske sivile som ble bevisst målrettet, ble oppfattet av verden, inkludert mange amerikanere, som spesielt brutale. Noe som betyr at den sionistiske propaganda pluss tvangsmaskinen har jobbet heltid. Capitol Hill-kontorer og Det hvite hus har uten tvil blitt oversvømmet med samtaler, e-post og besøk fra bestanddeler som alle synger den samme sangen som også ble gjentatt av presidenten og kongressen. Det går slik: “Israel blir angrepet av Hamas-terrorister og har rett til å forsvare seg!” Noen ganger er det et andre vers som inkluderer “Det eneste demokratiet i Midtøsten og Amerikas beste venn og allierte.”

Synd at ikke noe av det er sant, men media gjorde også sitt beste for å støtte fortellingen ved å rapportere hvordan Hamas lanserte “svermer” av raketter mot Israel, slik at det virket som om et beleiret Israel tappert forsvarte seg mot terrorhorder. Men de faktiske tallene fortalte en annen historie med bare 12 israelere drept etter volden brøt ut mot 232 palestinere, inkludert 65 barn. Betydelig infrastruktur ble også bevisst målrettet og ødelagt i Gaza kontra begrenset skade i Israel, mens den beregnede ødeleggelsen av bygningen som Associated Press (AP) og al-Jazeera skulle sees på som et forsøk på å eliminere eventuelle uavhengige medieobservatører på bakken i Gaza, selv om AP forutsigbart knapt har vært kritisk til den jødiske staten.

Israel-lobbyen er, for å være sikker, ekspert på å markedsføre og markedsføre sitt produkt. Det er for tiden engasjert i å angripe kjendiser og andre som uttrykte noen sympati med palestinerne mens de ble slaktet av israelerne som antisemitter. De større og mer åpent stridende lobbygruppene som American Israel Political Action Committee (AIPAC) har tilhengere i praktisk talt alle kongressdistrikt i USA som kan bli bedt om å komme på telefon og begynne å helle ut e-post etter behov. Så hver kongressdrikker hører kallet og vet hva det betyr. Og ingen vil ha en fiendtlig Israel-lobby på ryggen hvis det er tenkt å bli gjenvalgt. I noen tilfeller,

Og så er det de personlige besøkene på Capitol Hill fra de israelske lobbyistene. Døren er alltid åpen for mannen eller kvinnen fra AIPAC. Noen ganger blir kongressmedlemmet faktisk oppfordret til å signere en uttalelse om hans eller hennes syn på konflikten, et dokument nøye utarbeidet på forhånd av The Lobby, selvfølgelig. Og arbeidet til Israel Firsters er nesten alltid effektivt. Vitne for eksempel hva som fant sted angrepet mot Gaza, der Kongressen og Det hvite hus prøvde å overgå hverandre ved å erklære hvor mye de elsker Israel, selv om de ikke nødvendigvis trenger å si eller gjøre noe som statsminister Benjamin Netanyahu gjorde det han ville uansett.

Det israelske grepet om den amerikanske regjeringen er og burde være forbløffende, og man må spørre hvorfor det amerikanske folket tåler det. De holder sannsynligvis fordi de ikke er klar over omfanget av det. Hvis noen fremdeles er i tvil om i hvilken grad jødisk makt er en stor styrke i USA, er det bare som en prøvesak nødvendig å se på kommentarene til Kongressen og Det hvite hus om Gaza, som absolutt ikke tjente noen amerikansk interesse, og som bare vil gjøre verden enda mer anti-USA på grunn av administrasjonens aktivering av slaktingen av palestinerne. Washingtons FN-ambassadør la ned veto mot tre sikkerhetsrådsvedtak som ba om våpenhvile, som ofte er tilfelle, det eneste landet som stemte nei.

Flere aspekter av den amerikanske rollen i kampene viser spesielt Israels og dets innenlandske lobbyes evne til å få det de ønsker fra Washington, selv når det virker motstridende for administrasjonen og kongressen å falle i kø. For å være sikker signerte 138 kongressmedlemmer og 29 senatorer til slutt på brev som ba om våpenhvile, men tekstene hadde en tendens til å være generiske, uten manglende kontekst, noe som betyr at anbefalingene i utgangspunktet var ubrukelige og ikke ment å gå hvor som helst.

En meget partisk tilnærming, i tråd med mange av kommentarene fra andre talsmenn for regjeringen, ble reflektert i et brev fra Kevin McCarthy, den “ledende republikaneren” (sic) i Kongressen, som ga ut en uttalelse som bekreftet sin troskap til Israel . En del av den lyder:

“De pågående rakettangrepene mot israelske sivile viser hvorfor Amerika må handle umiddelbart for å støtte Israel, fordømme Hamas og sanksjonere de som finansierer terrorisme. I stedet for å presse Israel til å inngå kompromisser med denne terrorgruppen, burde demokratene slutte seg til republikanerne i å stemme for å kutte av internasjonal finansiering for terrorister.

“Det er grunnen til at i dag vil rep. Brian Mast, en amerikansk hærs kampveteran som tjenestegjorde ved siden av Israel Defense Force (IDF), presse på for en avstemning om den internasjonale palestinske loven om forebygging av terrorisme fra 2021.

“Denne topartsproposisjonen, som passerte huset i forrige kongress, ville sanksjonere utenlandske regjeringer og enkeltpersoner som finansierer Hamas og den palestinske islamske jihad, som Iran.”

For det første, hvordan er det egentlig at en amerikansk hærs kampveteran tjente sammen med den israelske hæren? Og nå er denne store beundreren av Israel i Kongressen? En gang ville man miste amerikansk statsborgerskap for å tjene i en utenlandsk hær. Mast må ha savnet noe om å avlegge en ed for å opprettholde den amerikanske grunnloven, ikke Benjamin Netanyahu og hans band av kjeltringer og krigsforbrytere. Og hvorfor inkluderer McCarthy og Mast Iran i tiltalen? Muligens fordi støtte fra Teheran til den palestinske saken ville være påskudd for en annen krig? Og hva gjør McCarthy og Mast i det hele tatt å love noe til et fremmed land som på det tidspunktet var engasjert i folkemord?

Dårlig nok, men det som virkelig er forferdelig, er rollen som Joe Biden “fredsmakeren” i å presse gjennom godkjenning for å gi israelerne presisjonsstyrte raketter på $ 735 millioner dollar, akkurat det slags våpen som Israel bruker for tiden for å drepe Gazere. Man kan med rimelighet spørre “Hva tenkte Joe?” men det reiser det andre spørsmålet om “Tenkte han i det hele tatt, bortsett fra å utøve knekks lojalitet til Israel og dets psykotiske leder?” Han trengte ikke å gi flere våpen til den jødiske staten, som tilsynelatende ikke gikk tom for egne våpen, men han gjorde det uansett.

USA betaler allerede en femtedel av Israels såkalte “forsvarsbudsjett”, og dette ekstra bidraget, samt midlene som blir gitt årlig til å betale for jernkuppelforsvar, er på toppen av det. Hvis det var spørsmål om USA muliggjorde den israelske slaktingen av palestinere, ble spørsmålet sikkert besvart av beslutningen tatt av presidenten, som bevisst sørget for at USA laget våpen som Israel kunne bruke til å begå krigsforbrytelser i strid med den fjerde Genève-konvensjonen. , US Arms Control Export Act og den eksisterende våpenforsyningsavtalen mellom USA og Israel. Han ga også avanserte taktiske våpen til et land som er i strid med Leahy-loven på grunn av dets uinspekterte atomvåpenarsenal, og er derfor ikke kvalifisert for amerikansk regjering militær hjelp av noe slag.

For å være sikker introduserte noen i Kongressen en resolusjon om å stoppe våpenet “salg” (en eufemisme da Israel aldri betaler for noe). Alexandria Ocasio-Cortez og Rashida Tlaib har foreslått å blokkere presidentens autorisasjon basert på ensidighet og uegnet når kampene faktisk pågår, men det var en meningsløs gest da husets høyttaler Nancy Pelosi sikkert vil la regningen dø i komiteen. Det vil aldri nå husets etasje for avstemning. Senator Bernie Sanders har introdusert en lignende resolusjon i Senatet som trolig vil lide samme skjebne.

Tlaib har hevdet at “USA kan ikke fortsette å gi den høyreorienterte Netanyahu-regjeringen milliarder hvert år til å begå forbrytelser mot palestinere. Grusomheter som bomberskoler kan ikke tolereres, langt mindre utført med våpen som leveres av USA. For å lese uttalelsene [fra Biden-administrasjonen] ville du knapt vite at palestinere eksisterte i det hele tatt. Ingen barn, palestinske eller israelske, uansett hvem de er, trenger noen gang å bekymre seg for at døden skal falle fra himmelen. Hvor mange av mine kolleger er villige til å si det samme, å stå for palestinske menneskerettigheter som de gjør for Israel? Hvor mange palestinere må dø for at livet deres skal ha betydning? ”

Så det hele er det samme gamle, det samme gamle. Biden, som kan skryte av detAmerikanske bånd til Israel er “ubrytelige”, har ønsket våpenhvilen i Gaza velkommen, men det er i beste fall en pause i det som har blitt generasjonskommunal krigføring basert på israelske intensjoner om å eliminere palestinerne. Og Biden vil til og med bli sett på som å ha levert våpnene for å fremme den prosessen. Amerikanere, som ikke har noen overbevisende interesse i å være involvert i det hele tatt bortsett fra deres dominans av en hensynsløs Israel-lobby om utenrikspolitiske spørsmål knyttet til Midt-Østen, vil betale piper når de oppruster israelerne og muliggjør neste drapsrunde. Noen mener at tidevannet i opinionen vender mot Israel på grunn av dets brutalitet, men jeg er i tvil da lobbyen har hatt kontroll så lenge og vet nøyaktig hvilke knapper som skal trykkes for å få det de vil ha. Det, undergravningen og korrupsjonen av det amerikanske demokratiet,

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på The Unz Review .

Philip M. Giraldi , Ph.D., er administrerende direktør for Council for the National Interest, en 501 (c) 3 skattefradragsberettiget pedagogisk stiftelse (føderalt ID-nummer # 52-1739023) som søker en mer interessebasert amerikansk utenrikspolitikk i Midtøsten. Nettstedet er https: //c Councilforthenationalinterest.org adresse er PO Box 2157, Purcellville VA 20134 og e-postadressen er inform@cnionline.org

Utvalgt bilde er fra The Unz Review

relaterte artikler

“Undercover Investigation”: Hvor mange britiske parlamentsmedlemmer jobber for Israel?

9. januar 2017

Som Battle Rages i UK Labour Party, utviste Moshe Machover etter å ha hevdet at ‘Anti-sionisme er ikke lik antisemittisme’.

13. oktober 2017

Corbyn’s Labour Party Is Made to Fail – av Design

17. august 2018

Legg igjen en kommentar