Hvordan de mest kjente stoffene i chemtrail virker på kroppen.

ALUMINIUM:

atomnr. 13, atomvekt. 26,98, metall, rad 4, kol. 3A, val. 3, går i bane 2-8-3

Aluminium. Al; på. wt. 26,98; på. Nei. 1. 3; valens 3. Oppdaget av Wöhler i 1827. Oppnådd fra kryolit (dobbel sodavann og aluminiumfluorid) eller bauxitt (innfødt aluminiumhydroksid) ved elektrolyse i elektrisk ovn.

Tinnhvitt, formbart, duktilt metall, med noe blåaktig fargetone; i stand til å ta strålende polsk som holdes i tørr luft. I fuktig luft oksideres gradvis overfladisk. Tilgjengelig i stenger, blad, pulver, ark eller tråd. d. 2,70. m. 660 °. b. 1800 °. Fordamper ikke selv ved høye temperaturer, men finfordelt aluminiumstøv antennes lett og kan forårsake eksplosjoner. Løselig i dil. HCl, H- 2 SO 4 , i soln. KOH og NAOH med evolusjon av hydrogen; nesten uoppløselig i HNO 3 eller eddiksyre når den er varm.

Reduserer kationer av mange tungmetaller til metallisk tilstand. Solns. av metallet i dil. HCl eller nøytrale eller litt sure solsyrer. av de fleste aluminiumsalter, utbytte med Na 2 S et hvitt bunnfall. oppløselig i overkant av Na 2 S. Dil. nøytral soln. av aluminiumsalter gir hvitt gelatinøst ppt. på å koke med brus. acetat.

Bruk: Som det rene metallet eller som legeringer (magnalium, aluminiumsbronse, etc.) for fly, redskaper, apparater, elektriske ledere; i stedet for kobber i tannlegeringer. Det grove pulveret brukes i aluminotermiske stoffer (termittprosess); det fine pulveret som lommelykt i fotografering, i eksplosiver, fyrverkeri og i aluminiumsfarger; for å absorbere okkluderte gasser i produsenten. av stål. I testing for Au, As, Hg; koagulerende kolloidale solsyrer. av As eller Sb; pptg. Cu; reduksjonsmiddel for bestemmelse av nitrater og nitritter; i stedet for Zn for å generere hydrogen i testing for As.

Karakterer tilgjengelig: Reagens, teknisk.

Med. Bruk: Innånding av finfordelt aluminiumstøv foreslått som et middel til å “binde” silika for å forhindre og reversere lungeforandringer forårsaket av silikastøv.

Aluminiumstoksisitet

“Fra de tidligste dagene med matregulering er bruken av alun (aluminiumsulfat) i matvarer blitt fordømt. Det er universelt anerkjent som en gift i alle land. Hvis kjemikerkontoret hadde fått lov til å håndheve loven … nei matprodukt i landet ville ha noe spor av … noe aluminium eller sakkarin. Ingen brus ville inneholde koffein eller hebromin; ingen bleket mel ville være i handel mellom landene. Vår mat og narkotika ville være helt uten forfalskning … og helsen til vårt folk ville bli betydelig forbedret og deres liv forlenget kraftig. “

Fra History of crime against the Food Laws (1929) av Dr. Wiley, hovedmotor bak den opprinnelige Pure Food Law og direktør for FDA. Han trakk seg i avsky i 1912 på grunn av unntak fra loven og manglende håndhevelse.

Aluminium er unntatt fra tesitng for sikkerhet av FDA under en innviklet logikk der det er klassifisert som GRAS. (Generelt betraktet som trygt.) Det har aldri blitt testet av FDA på dets sikkerhet, og det er INGEN begrensninger uansett mengde eller bruk av aluminium.

Det er over 2000 referanser i National Library of Medicine om bivirkninger av alumium. Det følgende ble ekstrahert for å gi en liten prøve av toksisitetsområdet for aluminium.

Kjemisk register

Aluminiumstoksisitet har blitt anerkjent i mange miljøer der eksponeringen er tung eller langvarig, hvor nyrefunksjonen er begrenset, eller der tidligere akkumulert beinbelastning frigjøres ved stress eller sykdom. Toksisitet kan omfatte: encefalopati (stamming, gangforstyrrelse, myokloniske rykk, kramper, koma, unormal EEG) osteomalasi eller aplastisk bein sykdom (assosiert med smertefulle spontane brudd, hyperkalsemi, tumorøs kalsinose) proksimal myopati, økt risiko for infeksjon, økt venstre ventrikulær masse og redusert mikrocytisk anemi med veldig høye nivåer, plutselig død.

Aluminium er allestedsnærværende i vårt miljø; det er det tredje mest utbredte elementet i jordskorpen. Mage-tarmkanalen er relativt ugjennomtrengelig for aluminium, og absorpsjonen er normalt bare ca. 2%. Aluminium absorberes av en mekanisme relatert til den for kalsium. Magesyre og oralt sitrat favoriserer absorpsjon, og H2-blokkere reduserer absorpsjonen. Som det er sant for flere sporstoffer, er transferrin det primære proteinbindemidlet og bæreren for aluminium i plasmaet, hvor 80% er proteinbundet og 20% ​​er fritt eller sammensatt til små molekyler som sitrat.

Celler ser ut til å ta opp aluminium fra transferrin i stedet for fra sitrat. Rensede preparater av ferritin fra hjerne og lever har vist seg å inneholde aluminium.

Det er ikke kjent om ferritin har et spesifikt bindingssted for aluminium. Faktorer som regulerer migrering av aluminium over blod-hjerne-barrieren er ikke godt forstått.

Serumaluminium korrelerer med encefalopati; rødcellealuminium korrelerer med mikrocytisk anemi, og beinaluminium korrelerer med aluminiumsbeinsykdom.

Basal PTH når forhøyet ser ut til å beskytte bein og derved favorisere CNS-toksisitet.

Andre faktorer som favoriserer en form for toksisitet fremfor en annen, er ikke godt forstått.

Aluminiumstoksisitet er rapportert å svekke dannelsen og frigjøringen av paratyreoideahormon. Biskjoldbruskkjertlene konsentrerer aluminium over nivåer i omkringliggende vev. Behandling av aluminiumstoksisitet hos pasienter med nyresvikt reaktiverer ofte hyperparatyreoidisme, som til en viss grad er nyttig for ombygging og helbredelse av bein.

Destillert vann plassert i forskjellige beholdere Bilde fra kontroll av kolloidstabilitet gjennom Zeta-potensial av Thomas M. Riddick - Lenke til forsiden av boken

Destillert vann ble plassert i metallbeholdere og mengden av “metallboksen” som ble oppløst i destillert vann ble målt daglig ved bruk av spesifikke konduktansavlesninger. Du kan dele SC-tallet med 2 for å få den omtrentlige mengden atomer i ppm (mg / l). 4 ppm aluminium i humant blod kan føre til at det koagulerer. Aluminium hos mennesker er dokumentert for å hemme læring.

Neurotoksisitet i aluminium hos premature spedbarn som får intravenøs fôringsløsning.

Bishop NJ – Morley R. – Dag JP – Lucas A.

Fra: N Engl J Med (1997, 29. mai) 336 (22): 1557-61

Aluminium, som er en forurensning av kommersielle intravenøse fôringsløsninger, er potensielt nevrotoksisk. Vi undersøkte effekten av perinatal eksponering for intravenøs aluminium på nevrologisk utvikling av spedbarn som ble født for tidlig.

RESULTATER: De 90 spedbarnene som fikk standard fôringsløsninger hadde en gjennomsnittlig (± SD) Bayley Mental Development Index på 95 ± 22, sammenlignet med 98 ± 20 for de 92 spedbarnene som fikk de aluminiumsutarmede løsningene (P = 0,39). Førstnevnte var signifikant mer sannsynlig (39 prosent mot 17 prosent av sistnevnte gruppe; P = 0,03) for å ha en mental utviklingsindeks på mindre enn 85, noe som økte risikoen for påfølgende pedagogiske problemer. For alle 157 spedbarn uten nevromotorisk svekkelse, var økende aluminiumseksponering forbundet med en reduksjon i mental utviklingsindeks (P = 0,03), med et justert tap på ett poeng per dag med intravenøs fôring for spedbarn som fikk standardløsninger. Hos premature spedbarn er langvarig intravenøs fôring med løsninger som inneholder aluminium assosiert med nedsatt nevrologisk utvikling.

Aluminiumholdige embolier hos spedbarn behandlet med oksygenering utenom kroppen.

Vogler C. – Sotelo-Avila C. – Lagunoff D. – Braun P. – Schreifels JA – Weber T.

Fra: N Engl J Med (1988 14. juli) 319 (2): 75-9

Vi fant fibrin-tromber eller tromboemboli ved obduksjon hos 22 av 23 spedbarn med respirasjonssvikt som hadde blitt behandlet med venoarterial oksygenering av ekstrakorporal membran (ECMO). I tillegg ble det funnet 12 basophile aluminiumholdige embolier hos 12 av spedbarnene; fordelingen av disse emboliene var lik den for tromboemboli, bortsett fra at en aluminiumholdig embolus ble funnet i en lunge hos bare 1 spedbarn. Seksten spedbarn hadde lungetrombi eller tromboemboli. Vi fant også sprø aluminiumholdige betonger som løst løst til blandestengene til varmevekslere som hadde blitt brukt til å varme opp blodet som strømmer gjennom ECMO-kretsen; slike konkretjoner var ikke tilstede på ubrukt blandestenger. Vi foreslår at disse aluminiumholdige betongene utviklet seg når silikonbelegget på varmeveksleren ble borte og aluminiummetall ble utsatt for varmt, oksygenert blod, og at fragmenter av aluminiumholdige betonger dannet embolier. Denne hypotesen støttes av det faktum at aluminiumholdige embolier generelt ikke var til stede i lungene, som blir forbigått av ECMO.

Sekvensielt serumaluminium og urinaluminium: kreatininforhold og vevsaluminiumbelastning hos spedbarn med brudd / rakitt.

Koo WW – Krug-Wispe SK – Succop P. – Bendon R. – Kaplan LA

Fra: Pediatrics (1992 May) 89 (5 Pt 1): 877-81

Aluminiumstoksisitet er assosiert med utvikling av beinlidelser, inkludert brudd, osteopeni og osteomalasi. Femtien spedbarn med en gjennomsnittlig (± SEM) fødselsvekt på 1007 ± 34 g, svangerskapsalderen 28,5 +/- 0,3 uker, og seriell radiografisk dokumentasjon i 3, 6, 9 og 12 måneder for tilstedeværelse (n = 16 ) eller fravær (n = 35) for brudd og / eller rakitt ble studert med samme intervaller for å bestemme serielle endringer i serumaluminiumkonsentrasjoner og urin-aluminium-kreatinin-forhold. Benprøver fra obduksjon ble brukt for å bestemme tilstedeværelsen av vevsaluminium. Et spedbarn som fikk antacida inneholdende aluminium, hadde markert økning i serumaluminium til 83 mikrogram / l, mens urinaluminium-kreatininforholdet økte fra 0,09 til en topp på 8,53.

Aluminium i parenterale løsninger revidert – igjen.

Klein GL

Fra: Am J Clin Nutr (1995 Mar) 61 (3): 449-56

Det har gått et titalls år siden aluminium først ble forurenset parenterale ernæringsløsninger og å være en medvirkende faktor i patogenesen av metabolsk bein sykdom hos parenterale ernæringspasienter så vel som hos uremiske pasienter. Imidlertid er det ingen forskrifter på plass for effektivt å redusere aluminiumforurensning av forskjellige parenteralt administrerte næringsstoffer, medisiner og biologiske produkter. Hensikten med denne gjennomgangen er firdoblet: 1.) for å oppsummere vår kunnskap om aluminiums bivirkninger på beindannelse og mineralisering hos pasienter med parenteral ernæring; 2.) å diskutere den mulige rollen aluminium har i osteopenisk bein sykdom hos premature spedbarn; 3.

Aluminium-indusert anemi.

Fra: Am J Kidney Dis (1985 nov) 6 (5): 348-52

… mange spørsmål fremdeles ubesvart, det er klart at aluminium forårsaker en mikrocytisk hypoproliferativ anemi og er en faktor som er ansvarlig for forverring av anemi hos pasienter med nyresykdom i sluttstadiet.

Arch Dermatol (1984 okt) 120 (10): 1318-22

Tre pasienter hadde subkutane knuter på stedene for tidligere injeksjoner av vaksine som inneholder tetanustoksoid, viste aluminiumskrystaller i nodulene fra to pasienter. Fra de tilgjengelige bevisene, tror vi at disse knutepunktene er en komplikasjon av vaksinering med aluminiumholdige vaksiner.

Vedvarende subkutane knuter hos pasienter hyposensibilisert med aluminiumholdige allergene ekstrakter.

Garcia-Patos V. – Pujol RM – Alomar A. – Cistero A. – Curell R. – Fernandez-Figueras MT – de Moragas JM

Fra: Arch Dermatol (1995 des) 131 (12): 1421-4

Disse lesjonene er hovedsakelig tilskrevet en overfølsomhetsreaksjon på aluminiumhydroksyd, som brukes som et absorberende middel i mange vaksiner og hyposensibiliseringspreparater. Plasterprøver med standardantigener og aluminiumforbindelser og histopatologiske og ultrastrukturelle studier ble utført på 10 pasienter med vedvarende subkutane knuter på den øvre delen av armene etter injeksjon av aluminiumsorbert støv og / eller pollenekstrakter. Knutene dukket opp 1 måned til 6,5 år etter injeksjoner.

Spormetaller og degenerative sykdommer i skjelettet.

Savory J. – Bertholf RL – Wills MR

Fra: Acta Pharmacol Toxicol (Copenh) (1986) 59 Suppl 7: 282-8

Aluminiumrelatert osteodystrofi er den viktigste manifestasjonen av sporemetaltoksisitet relatert til degenerative sykdommer i skjelettet.

Postvaksinale sarkomer hos katten: epidemiologi og elektronanalyse mikroanalytisk identifikasjon av aluminium.

Hendrick MJ – Goldschmidt MH – Shofer FS – Wang YY – Somlyo AP

Fra: Cancer Res (1992 1. oktober) 52 (19): 5391-4

En økning i fibrosarkomer i en biopsipopulasjon av katter i Pennsylvania-området ser ut til å være relatert til økt vaksinering av katter etter vedtakelse av en obligatorisk rabiesvaksinasjonslov.

Flertallet av fibrosarkomer oppsto på steder som rutinemessig ble brukt av veterinærer til vaksinering, og 42 av 198 svulster var omgitt av lymfocytter og makrofager som inneholdt fremmed materiale identisk med det som tidligere er beskrevet i reaksjoner på inflammatorisk injeksjonssted etter vaksine. Noen av vaksinene som brukes har aluminiumbaserte hjelpestoffer, og makrofager rundt tre svulster inneholdt aluminiumoksid identifisert ved elektronanalysemikroanalyse og avbildet ved energifiltrert elektronmikroskopi. Vedvarende inflammatoriske og immunologiske reaksjoner assosiert med aluminium kan disponere katten til en forstyrrelse av dens fibrøse bindevevreparasjonsrespons, noe som fører til neoplasi.

Aspekter av aluminiums toksisitet.

Hewitt CD – Savory J. – Wills MR

Fra: Clin Lab Med (1990 jun) 10 (2): 403-22

Oppmerksomhet ble først rettet mot den potensielle rollen som aluminium som giftig metall for over 50 år siden, men ble avskjediget som et giftig middel så nylig som for 15 år siden. Akkumuleringen av aluminium, hos noen pasienter med kronisk nyresvikt, er forbundet med utvikling av giftige fenomener; dialyse encefalopati, osteomalakisk dialyse osteodystrofi og anemi. Aluminiumsakkumulering forekommer også hos pasienter som ikke er i dialyse, hovedsakelig spedbarn og barn med umoden eller nedsatt nyrefunksjon. Aluminium har også blitt implisert som et giftig middel i etiologien til Alzheimers sykdom, Guamiam amyotrofisk lateral sklerose og parkinsonisme-demens.

Bløtvevsarkom assosiert med aluminiumoksidkeramisk total hofteleddplastikk. En saksrapport.

Ryu RK – Bovill EG Jr – Skinner HB – Murray WR

Fra: Clin Orthop (1987 mar) (216): 207-12

Ondartede svulster rundt implantater for bruddfiksering har blitt rapportert sporadisk i mange år. Nylig har imidlertid rapporter om sarkomøs degenerasjon rundt en standard sementert hofteartroplastikk og rundt kobolt-krombærende hofteartroplaster reist nye spørsmål om det ondartede potensialet i metalliske enderproteser. Sarkomatiske endringer rundt keramikk av aluminiumoksid ser ikke ut til å ha blitt rapportert i litteraturen. Denne rapporten kan være det første dokumenterte tilfellet av en aggressiv bløtvevsarkom oppdaget 15 måneder etter at pasienten hadde en usementert keramisk total hoftearroplastikk. Hvis det foreligger et årsakssammenheng, er forekomsten av dette fenomenet i USA 250 ganger større enn forventet fra statistikk om bløtvevsarkom i hoften.

Aluminiuminduserte granulomer i en tatovering.

McFadden N. – Lyberg T. – Hensten-Pettersen A.

Fra: J Am Acad Dermatol (1989 mai) 20 (5 Pt 2): 903-8

Aluminium var det eneste uorganiske elementet som var tilstede i teststedet. Dette er den første rapporten om bekreftet aluminiumindusert, forsinket overfølsomhetsgranulomer i en tatovering.

Forsinket helbredelse i sår i full tykkelse behandlet med aluminiumkloridoppløsning. En histologisk studie med evaporimetri korrelasjon.

Sawchuk WS – Friedman KJ – Manning T. – Pinnell SR

Fra: J Am Acad Dermatol (1986 nov) 15 (5 Pt 1): 982-9

Sår ble behandlet enten med 30% aluminiumkloridoppløsning eller jern-subsulfatløsning eller fikk koagulere med minimalt trykk fra en gasbind. Forsinkelse i reepitelisering ble notert histologisk både i sår behandlet med aluminiumklorid og hos de som ble behandlet med jern-subsulfat sammenlignet med kontroller. Antagelig var denne forsinkelsen et resultat av vevsnekrose forårsaket av disse hemostatiske midlene, noe som resulterte i litt større og mindre kosmetisk akseptable arr. Plasser av fordampningsdata avslørte et bifasisk mønster av vanntap under helbredelse, med en innledende rask nedgang i vanntap etterfulgt av en mye langsommere nedgang.

Reaksjoner av aluminium og injeksjonsstedet.

Culora GA – Ramsay AD – Theaker JM

Fra: J Clin Pathol (1996 okt) 49 (10): 844-7

For å varsle patologer om spekteret av histologiske utseende som kan sees i reaksjoner på injeksjonsstedet relatert til aluminium, viste uvanlige egenskaper som ikke er beskrevet tidligere. I den ene var det en skleroserende lipogranulomlignende reaksjon med uforede cystiske mellomrom inneholdende krystallinsk materiale. Det andre tilfellet presenterte som en stor symptomatisk subkutan hevelse som mikroskopisk viste diffus og vidstrakt involvering av subcutis av en lymfoide infiltrasjon med fremtredende lymfoide follikler.

KONKLUSJONER: Denne rapporten fremhever endringene i reaksjoner på injeksjonsstedet på aluminium og understreker at lesjonene har et bredere spekter av histologiske utseende enn beskrevet tidligere.

Dannelse av aluminium og gallium av cerebrospinalvæske ved mekanismen for OH-uttømming.

Vogh BP – Godman DR – Maren TH

Fra: J Pharmacol Exp Ther (1985 jun) 233 (3): 715-21

AlCl 3 eller GaCl 3 ble tilsatt til kunstig cerebrospinalvæske og perfusert gjennom hjerneventriklene hos rotter. Avhengig av metallet og dets konsentrasjon (1-10 mM) varierte pH i perfusatet fra 7,2 til 3,5. Ved 10 mM metallklorid, som ga pH 4,7 (Al) eller 3,5 (Ga), ble dannelse av cerebrospinalvæske undertrykt 100%. Denne mekanismen kan også forklare den antiperspirante virkningen av Al-salter.

Aluminiumstoksisitet og albumin.

Kelly AT – Short BL – Rains TC – May JC – Progar JJ

Fra: ASAIO Trans (1989 jul-sep) 35 (3): 674-6

Under en studie av primingløsninger for oksygenering av ekstrakorporeal membran (ECMO) i barnehagen, ble det oppdaget at de løsningene som brukte visse merker av 25% albumin, inneholdt aluminiumnivåer innenfor det giftige området. Da merkevaren ble endret til et merke som var kjent for å ha et lavere aluminiuminnhold (Al), ble et markert fall i grunningsløsningen Al-nivåer målt.

Rollen til aluminium for bivirkninger og immunogenisitet av difteri-tetanus boostervaksine.

Mark A. – Granstrom M.

Fra: Acta Paediatr (1994 feb) 83 (2): 159-63

235 skolebarn i alderen 10 år mottok enten en vanlig, aluminium-adsorbert difteri-stivkrampe-vaksine eller samme vaksine i væskeform, for å undersøke om lokale bivirkninger kunne reduseres ved utelukkelse av aluminium. Systemreaksjoner var sjeldne, og lokale reaksjoner var hyppige i begge grupper, men større lokale reaksjoner var enda mer uttalt i den ikke-adsorberte vaksinegruppen.

Potroom parese? Nevrologisk lidelse hos tre aluminiumsarbeidere.

Heyer NJ

Fra: Arch Intern Med (1985 nov) 145 (11): 1972-5

Vi studerte tre pasienter med en progressiv nevrologisk lidelse, som alle hadde jobbet i over 12 år i samme potroom på et aluminiumsmelteanlegg. Alle hadde inkoordinering og intensjonskjelv. To av de tre pasientene hadde kognitive underskudd, og den hardest rammede pasienten hadde også spastisk paraparese. Ingen hadde involvering av det perifere nervesystemet. Til tross for omfattende evalueringer forblir årsaken til disse pasientenes problemer uklar.

Nevrotoksiske effekter av aluminium hos dyr er rettet mot sentralnervesystemet, og teoretisk langvarig eksponering på lavt nivå for aluminium i potten kan forklare funnene hos våre pasienter.

Reduserende aluminium: en yrke som muligens er forbundet med blærekreft

Theriault G. – De Guire L. – Cordier S.

Fra: Can Med Assoc J (1981) 124 (4): 419-422,425

Disse funnene antyder at sysselsetting i et aluminiumreduksjonsanlegg utgjør en del av overskuddet av blærekreft i den studerte regionen. (Forfatterabstrakt) (85 Ref.)

Immunhistokjemisk studie av mikrotubuli-assosiert protein 2 og ubiquitin i kronisk aluminium-beruset kaninhjerne.

Takeda M. – Tatebayashi Y. – Tanimukai S. – Nakamura Y. – Tanaka T. – Nishimura T.

Fra: Acta Neuropathol (Berl) (1991) 82 (5): 346-52

Eksperimentell nevrofibrillær endring ble produsert i kaninhjernen ved daglig subkutan aluminiumtartratinjeksjon i 40 dager.

Nevrotoksiske effekter av aluminium på embryonale kyllinghjernekulturer.

Fra: Acta Neuropathol (Berl) (1994) 88 (4): 359-66

Giftig skade på hjerneceller av aluminium (Al) diskuteres som en mulig faktor i utviklingen av nevrodegenerative lidelser hos mennesker. Effekter av Al på celleviabilitet (lysosomal og mitokondrie aktivitet) og differensiering (syntese av celle-spesifikke proteiner) ble funnet til hjerneområdet spesifikt med den høyeste følsomheten observert i optisk tektum.

Aluminium i tannpastaer og Alzheimers sykdom.

Verbeeck RM – Driessens FC – Rotgans J.

Fra: Acta Stomatol Belg (1990 jun) 87 (2): 141-4

Rollen til aluminium fra tannpastaer kan være enda viktigere enn den fra drikkevannet.

Vedvarende subkutane knuter hos barn hyposensibiliserte med aluminiumholdige allergene ekstrakter.

Frost L. – Johansen P. – Pedersen S. – Veien N. – Ostergaard PA – Nielsen MH

Fra: Allergy (1985 jul) 40 (5): 368-72

En oppfølgingsstudie av 202 barn som hadde fått hyposensibilisering med aluminiumholdige allergener, viste at 1-3 år fremdeles hadde 13 barn fortsatt alvorlig behandlingsresistente subkutane knuter i underarmene. På grunn av deres lange utholdenhet ble knollene til seks barn undersøkt i detalj. Histologisk viste knutepunktene infiltrasjon med lymfocytter (som danner kimsentre), makrofager, plasmaceller, mastceller og noen få eosinofiler.

Hos fem pasienter ble aluminiumskrystaller funnet spredt mellom cellene, og i tillegg inneholdt fagosomene i makrofager aluminium. Plasterprøver for aluminium var positive hos fire av de seks pasientene.

Kontaktfølsomhet overfor aluminium hos pasienter hyposensibilisert med pollen av utfelt aluminium.

Clemmensen O. – Knudsen HE

Fra: Contact Dermatitis (1980 Aug) 6 (5): 305-8

Standard lappetesting av en pasient med eksem avslørte positive reaksjoner på aluminiumsskivene som ble brukt til testing.

Atferdsmessige effekter av svangerskapseksponering for aluminium.

Rankin J. – Sedowofia K. – Clayton R. – Manning A.

Fra: Ann Ist Super Sanita (1993) 29 (1): 147-52

Engasjementet av aluminium i etiologien til en rekke menneskelige patologiske sykdommer har endret status fra å være et ikke-giftig, ikke-absorberbart, ufarlig element. Dette kan være spesielt viktig for det utviklende fosteret som er mer utsatt for agenter og på lavere nivåer enn den voksne. Lite oppmerksomhet har blitt gitt til aluminiums potensielle reproduksjonstoksisitet inntil nylig, og ytterligere forskning er nødvendig for en fullstendig vurdering av dets toksisitet. Våre foreløpige resultater viser atferdsmessige og nevrokjemiske endringer i avkommet til mus utsatt for aluminium under svangerskapet. Videre er virkningene av slik eksponering også til stede hos det voksne dyret, noe som tyder på vedvarende endringer i atferd etter prenatal eksponering.

Fraværet av ekstracellulært kalsium potenserer drap av dyrkede hepatocytter av aluminiummaltolat.

Snyder JW – Serroni A. – Savory J. – Farber JL

Fra: Arch Biochem Biophys (1995 10. januar) 316 (1): 434-42

Disse dataene definerer en ny modell der aluminium dreper leverceller ved hjelp av en mekanisme som er forskjellig fra tidligere anerkjente baner for dødelig celleskade. Det antas at aluminium binder seg til cytoskeletale proteiner som er nært forbundet med plasmamembranen. Denne interaksjonen forstyrrer til slutt cellemembranens permeabilitetsbarrierefunksjon, en hendelse som varsler hepatocyttens død.

Sensibilisering mot aluminium med aluminiumutfelt støv og pollenekstrakter.

Castelain PY – Castelain M. – Vervloet D. – Garbe L. – Mallet B.

Fra: Contact Dermatitis (1988 Jul) 19 (1): 58-60

… middel til sensibilisering var inokulering av aluminiumutfelt pollen eller støvekstrakter for hyposensibilisering. Vi konkluderer med at aluminiumallergi ikke er eksepsjonell.

Allergi mot ikke-toksoidbestanddeler av vaksiner og implikasjoner for lappetesting.

Cox NH – Moss C. – Forsyth A.

Fra: Contact Dermatitis (1988 Mar) 18 (3): 143-6

Aluminiumallergi forårsaker falske positive lappetestreaksjoner, og vi foreslår metoder for å teste pasienter med symptomer på vaksinasjonssteder for å unngå dette problemet.

Aluminiumallergi hos pasienter hyposensibilisert med aluminiumutfelte antigenekstrakter.

Lopez S. – Pelaez A. – Navarro LA – Montesinos E. – Morales C. – Carda C.

Aluminiumutfelte antigenløsninger, en liten prosentandel av pasientene utvikler vedvarende subkutane knuter på injeksjonsstedet; eksistensen av forsinket følsomhet overfor aluminium har vært implisert i patogenesen av disse nodulene.

Aluminiumsallergi.

Veien NK – Hattel T. – Justesen O. – Norholm A.

Fra: Contact Dermatitis (1986 nov) 15 (5): 295-7

13 barn i alderen 1 til 13 år og en voksen pasient hadde positive patch tester til 2% AlCl 3 i vann. 13 av dem hadde kløende eksorierte papler, 9 på steder med hyposensibilisering med aluminiumbundet pollenekstrakt, og 4 på steder med barneimmunisering med en aluminiumbundet vaksine (Di-Te-Pol).

Vaksinasjonsgranulomer og aluminiumallergi: forløp og prognostiske faktorer.

Kaaber K. – Nielsen AO – Veien NK

Fra: Contact Dermatitis (1992 May) 26 (5): 304-6

21 barn som hadde kutan granulomer etter vaksinering med en vaksine som inneholdt aluminiumhydroksid, og som hadde positive plasterprøver mot vandig aluminiumklorid og / eller til Finn-kammeret, ble fulgt i 1 til 8 år. I løpet av observasjonsperioden ryddet symptomene hos 5 barn, forbedret seg i 11 og forble uendret hos 5.

Kortsiktig eksperimentell forsuring av en walisisk strøm: toksisitet av forskjellige former for aluminium ved lav pH for fisk og virvelløse dyr.

McCahon CP – Pascoe D.

Fra: Arch Environ Contam Toxicol (1989 jan-apr) 18 (1-2): 233-42

Minimale effekter ble observert i kontroll- og syresonene mens store dødeligheter og redusert fôring ble registrert i syre- og aluminiumssonen.

H Differensierte neuroblastomceller er mer utsatt for aluminiumtoksisitet enn celler som utvikler seg.

E. Meiri

Fra: Arch Toxicol (1989) 63 (3): 231-7

To spesifikke spørsmål ble adressert: 1.) Kan differensierte celler opprettholde sin normale opphissende funksjon når de utsettes for aluminium? 2.) Kan riktig utvikling av elektrofysiologiske egenskaper oppnås i dets nærvær? Vi rapporterer at aluminium forårsaket for tidlig begynnelse av forverring i fullt differensierte celler. Innen 4-6 dager depolariserte de fra -29,3 ± 0,9 mV til nivåer lavere enn -15 mV; sammensatte polyfasiske handlingspotensialer ble gradvis erstattet av langsomme monofasiske pigger før det endelige tapet av spennbare egenskaper og strukturelle deformasjoner ble lagt merke til.

Reversering av et aluminiumsindusert atferdsmangel ved administrering av deferoksamin.

Connor DJ – Harrell LE – Jope RS

Fra: Behav Neurosci (1989 aug) 103 (4): 779-83

Atferdsunderskuddet skyldtes ikke uspesifikke effekter forårsaket av lavere væskeforbruk. Delvis reversering av underskuddet ble produsert ved å avvikle aluminiumsbehandling, to uker før testing.

Aluminium-indusert nevrofibrillær degenerasjon forstyrrer anskaffelsen av kaninens klassisk betingede niktende membranrespons.

Pendlebury WW – Perl DP – Schwentker A. – Pingree TM – Solomon PR

Fra: Behav Neurosci (1988 okt) 102 (5): 615-20

Aluminiumsberusede kaniner fikk derimot ikke den betingede responsen i løpet av de 4 testdagene. Denne forstyrrelsen av kondisjonering hos aluminiumbehandlede kaniner kunne ikke tilskrives underskudd i sensoriske eller motoriske prosesser eller sykdom. Nevropatologisk analyse avdekket utbredt nevrofibrillær flokedannelse hos aluminiumbehandlede dyr.

Aluminium, et nevrotoksin som påvirker ulike metabolske reaksjoner.

Joshi JG

Fra: Biofactors (1990 jul) 2 (3): 163-9

Eksperimentelle bevis er oppsummert for å støtte hypotesen om at kronisk eksponering for lave nivåer av aluminium kan føre til nevrologiske lidelser.

Distribusjon av aluminium i forskjellige hjerneområder og kroppsorganer av rotte.

Vasishta RK – Gill KD

Fra: Biol Trace Elem Res (1996 May) 52 (2): 181-92

I denne studien har det blitt gjort et forsøk på å undersøke fordelingen av aluminium i forskjellige regioner i hjerne- og kroppsorganer hos albinrotter, etter subakutt og akutt aluminiumseksponering. Aluminium ble observert å akkumulere i alle hjernegrupper med maksimal akkumulering i hippocampus. Aluminium ble også sett å fordele seg i nesten alle kroppens vev i varierende omfang, og den høyeste akkumuleringen var i milten.

Ti-6Al-4V ioneløsningshemming av osteogen cellefenotype som en funksjon av differensieringstidskurs in vitro.

Thompson GJ – Puleo DA

Fra: Biomaterials (1996 okt) 17 (20): 1949-54

Disse resultatene indikerer at ioner assosiert med Ti-6Al-4V-legering inhiberte normal differensiering av benmargstromaceller for å modne osteoblaster in vitro, noe som tyder på at ioner frigjort fra implantater in vivo kan bidra til implantatsvikt ved å svekke normal beinavsetning.

Aluminiumutslipp fra glassionomersement under tidlig vanneksponering in vitro.

Andersson OH – Dahl JE

Fra: Biomaterials (1994 Sep) 15 (11): 882-8

Aluminium er en hovedbestanddel av glassionomersement. Under blanding og herding frigjøres aluminium fra glasset i polyalkeonsyreoppløsningen. En del av dette aluminiumet kombineres kanskje ikke med polyalkeonsyren, men kan frigjøres fra sementen. Aluminiumfrigjøringen fra autoherdet og lysherdet glassionomer sement under tidlig vanneksponering ble studert. De tidligere sementene ga ut mer aluminium enn sistnevnte. Det antydes at den betydelige frigjøringen av aluminium fra glassionomersement under tidlig vanneksponering kan forklare den rapporterte mangelen på mineralisering av predentin i massen under glassionomersement. Dette vil svare til den inhiberende effekten av aluminium på beinmineralisering.

Nedsatt kontroll av informasjonsoverføring ved en isolert synaps behandlet av aluminium: er det relatert til demens?

Banin E. – Meiri H.

Fra: Brain Res (13. oktober 1987) 423 (1-2): 359-63

Disse resultatene indikerer at aluminium i konsentrasjoner som ligner de som finnes i den syke hjernen til demente pasienter, modulerer synaptisk overføring.

Kronisk aluminiumindusert motorisk neuron degenerasjon: kliniske, nevropatologiske og molekylære biologiske aspekter.

Sterk MJ – Garruto RM

Fra: Can J Neurol Sci (Aug. 1991) 18 (3 Suppl): 428-31

Aluminiumklorid induserer aggregater av fosforylerte neurofilament som etterligner intraneuronale inneslutninger av amyotrof lateral sklerose.

Noen ofte ukjente manifestasjoner av metabolske artropatier.

Cobby MJ – Martel W.

Fra: Clin Imaging (1992 jan-mars) 16 (1): 1-14

De metabolske artropatiene er preget av avsetning av unormale stoffer i eller rundt ledd. Visse trekk ved noen av disse artropatiene og deres betydning er først nylig blitt anerkjent, og andre har ikke blitt vektlagt tilstrekkelig. En viktig gruppe av tilstander er artropatier relatert til nyresvikt og dens behandling, nemlig aluminiumtoksisitet, periartikulær forkalkning og krystallavsetning, hyperparatyreoidisme og dialyserelatert amyloidose. Krystallavsetningssykdommer, spesielt giktartritt, kalsiumpyrofosfatavsetning og kalsiumhydroksyapatittavsetning, blir også gjennomgått.

Sepsis: en årsak til frigjøring av aluminium fra vevsbutikker assosiert med akutt nevrologisk dysfunksjon og dødelighet.

Davenport A. – Williams PS – Roberts NB – Bone JM

Fra: Clin Nephrol (1988 jul) 30 (1): 48-51

Vi rapporterer seks tilfeller av pasienter med nyresvikt og eksponering for aluminium som utviklet septikemi. I alle tilfeller økte serumaluminiumet markant. Dette kan ha bidratt til nevrologisk dysfunksjon sett hos fem, og dødsfallet til fire av pasientene. Vi antyder at økningen i serumaluminium skyldtes frigjøring av vevsbundet aluminium, noe som resulterte i en økning i fritt, diffuserbart aluminium, og at dette satte både nevrologisk funksjon og immunkompetanse i fare.

Estimater av dietteksponering for aluminium.

Pennington JA – Schoen SA

Fra: Food Addit Contam (1995 jan-feb) 12 (1): 119-28

Daglig inntak av aluminium ble estimert for 14 alders-kjønn-grupper basert på Food and Drug Administration (FDA) Total Diet Study dietteksponeringsmodell. Estimater av aluminiuminntak varierte fra 0,7 mg / dag for 6-11 måneder gamle spedbarn til 11,5 mg / dag for 14-16 år gamle menn. Gjennomsnittlig inntak for voksne menn og kvinner var henholdsvis 8-9 og 7 mg / dag. De viktigste bidragsyterne til daglig inntak av aluminium var matvarer med tilsetningsstoffer i aluminium, for eksempel kornprodukter og bearbeidet ost.

Tverrbrudd i den spinous prosessen til den 7. livmorhalsen hos RDT-pasienter: en Al-relatert sykdom?

Fra: Int J Artif Organs (1987 Mar) 10 (2): 93-6

Benbruddene hadde oppstått plutselig mens pasientene holdt på med det daglige arbeidet. Disse observasjonene indikerer at Al- eller jernrelatert beinsykdom med sekundær hyperparatyreoidisme kan indusere beinbrudd ved bare lett stress hos pasienter som opprettholdes ved hemodialyse.

Risiko for aluminiumsakkumulering hos pasienter med brannskader og måter å redusere det på.

Klein GL – Herndon DN – Rutan TC – Barnett JR – Miller NL – Alfrey AC

Fra: J Burn Care Rehabil (1994 jul-august) 15 (4): 354-8

Alvorlig brente pasienter opplever en beinlesjon bestående av markert redusert beindannelse og bevis på nedsatt resepsjon. Årsaken til lesjonen kan være multifaktoriell, men aluminiumbelastning, som også forekommer hos pasienter med brannskader, er dokumentert for å gi denne typen skade hos både mennesker og dyr.

Kutan eksponering for aluminium er størst fra bad, som kan gi opptil 8 mg aluminium. Imidlertid er dynamikken til aluminiumsinntrenging i blodet via en skadet hudbarriere uklar. Enteral eksponering for aluminium er ikke større enn daglig dietteksponering. Parenterale kilder til aluminium, spesielt 25% humant serumalbumin og kalsiumglukonat, gir den største risikoen for belastning på grunn av direkte innføring av aluminium i sirkulasjonen.

Substitusjon med et annet merke av albumin og kalsiumklorid kan redusere den parenterale aluminiumbelastningen med så mye som 95% og minimere enhver rolle aluminium kan spille i patogenesen av denne beinlesjonen.

Konsentrasjoner av aluminium i vev fra rotter: effekt av brusemballasje.

Kandiah J. – Kies C.

Fra: Biometals (1994 jan) 7 (1): 57-60

Hermetiserte brus som ble matet hadde signifikant høyere konsentrasjon av blod, lever og beinaluminium enn rotter som fikk brus i glass på flaske.

Kilder til aluminium

Over disken; Deoderanter, vaginale vasker, babyservietter, hudkremer, solkrem, tannkrem, bufret asprin, noen hemoroider og diaréprodukter.

Medisinsk; Vaksinasjoner, allergitesting, intervensive løsninger, allergener, sår- og syrenøytraliserende vanning, sårbehandling, oksygenisering i blodet, erstatning av ben eller ledd og brannbehandling.

Mat; Aluminiumsdunker, folier, beholdere, bakepulver, kakeblandinger, frossen deig, pannekakemiks, selvhevende mel, korn, bearbeidet ost.

Miljøeffekter av aluminium

CT Aluminium i surt overflatevann: kjemi, transport og effekter.

Fra: Environ Health Perspect (1985 nov) 63: 93-104

Økologisk signifikante konsentrasjoner av Al er rapportert i overflatevann som drenerer “syrefølsomme” vannområder som får forhøyet tilførsel av sur avleiring. Det er blitt antatt at mineralsyrer fra atmosfærisk avsetning har remobilisert Al som tidligere er utfelt i jorden under jordutviklingen. Dette Al er antatt å bli transportert til tilstøtende overflatevann. Oppløst mononukleære Al opptrer som aquo Al, i tillegg til OH-, F-, SO 4 (2), og organiske komplekser.

Selv om tidligere undersøkelser ofte har ignorert ikke-hydroksidkomplekser av Al, ser det ut til at organiske og F-komplekser er de dominerende formene for Al i fortynnet (lav ionestyrke) surt overflatevann. Konsentrasjonen av uorganiske former av Al øker eksponentielt med reduksjon i pH i løsningen. Denne responsen er lik den teoretiske pH-avhengige løseligheten av Al-mineralfaser.

Konsentrasjonen av organiske former av Al er imidlertid sterkt korrelert med variasjoner i organisk karbonkonsentrasjon av overflatevann i stedet for pH. Forhøyede konsentrasjoner av Al i fortynnet surt vann er av interesse fordi: Al er en viktig pH-buffer; Al kan påvirke sykling av viktige elementer som P, organisk karbon og spormetaller; og Al er potensielt giftig for vannlevende organismer.

Inhibering av Ca 2+ opptak i ferskvannskarpe, Cyprinus carpio, under kortvarig eksponering for aluminium.

Verbost PM – Lafeber FP – Spanings FA – Aarden EM – Wendelaar Bonga SE

Fra: J Exp Zool (1992 1. juni) 262 (3): 247-54

Hos karper som er utsatt for pH 5,2 i ferskvann, reduseres Ca2 + -tilstrømningen fra vannet med 31% sammenlignet med fisk i vann med nøytral pH. Ved pH 5,2 reduseres Ca2 + -tilstrømningen, men ikke Na + -opptaket, av aluminium (Al). Al reduserer Ca2 + tilstrømning doseavhengig: maksimal 55% reduksjon ble observert etter 1-2 timers eksponering for 200 mikrogram .1 (-1) (7,4 mikroM) Al.

En mekanisme for akutt toksisitet av aluminium hos fisk

Exley C. – Chappell JS – Birchall JD

Fra: J Theor Biol (1991 7. august) 151 (3): 417-28

Aluminium er akutt giftig for fisk i surt vann. Gjellen er det viktigste målorganet og døden skyldes en kombinasjon av ionoregulatorisk, osmoregulerende og respiratorisk dysfunksjon. Mekanismen for epitelcelledød foreslås som en generell mekanisme for aluminium-indusert akselerert celledød.

Kan mekanismene for neurotoksisitet i aluminium integreres i et enhetlig opplegg?

Sterk MJ – Garruto RM – Joshi JG – Mundy WR – Shafer TJ

Fra: J Toxicol Environ Health (1996 30. august) 48 (6): 599-613

Uansett vert, administrasjonsvei eller spesiering, er aluminium et kraftig nevrotoksikum. Hos den unge voksne eller utviklingsmodne verten kan den neuronale responsen på Al-eksponering dikotomiseres på morfologisk grunnlag. I den ene dannes intraneuronale nevrofilamentøse aggregater, mens i den andre induseres signifikante nevrokjemiske og nevrofysiologiske forstyrrelser uten nevrofilamentøs aggregatdannelse.

Det presenteres bevis for at induksjon av nevrofilamentøse aggregater er en konsekvens av endringer i posttranslasjonell prosessering av nevrofilament (NF), spesielt med hensyn til fosforyleringstilstand. Selv om Al har blitt rapportert å påvirke genuttrykk, ser det ikke ut til å være kritisk for induksjon av cytoskeletal patologi.

Hos verter som reagerer på Al-eksponering uten induksjon av cytoskeletal patologi, er nedsatt glukoseutnyttelse, agoniststimulert inositolfosfatakkumulering, fri radikalmediert cytotoksisitet, lipidperoksidering, redusert kolinerg funksjon og endret proteinfosforylering beskrevet. I hvilken grad disse nevrokjemiske modifikasjonene korrelerer med induksjonen av en karakteristisk neurobehavioral tilstand er ukjent.

I tillegg til disse paradigmene er Al giftig i det umiddelbare postnatale intervallet. Om unike toksisitetsmekanismer er involvert under utvikling, gjenstår å avgjøre. I denne artikkelen blir mekanismene for al nevrotoksisitet gjennomgått og anbefalinger gitt med hensyn til fremtidig forskning.

Institusjonsadresse:

Institutt for klinisk nevrologisk vitenskap

University of Western Ontario

London, Canada.

Aluminiumstoksisitet etter intravesikal alning til hemorragisk blærebetennelse.

Kanwar VS – Jenkins JJ 3. – Mandrell BN – Furman WL

Fra: Med Pediatr Oncol (1996 jul) 27 (1): 64-7

Mental statusendringer hos et immunsupprimert barn kan skyldes en rekke årsaker; aluminiumstoksisitet blir sjelden vurdert. Vi rapporterer om en tenåringsjente med akutt lymfoblastisk leukemi som utviklet endringer i mental status, taleforstyrrelse, grov tremor og unormale EEG-funn etter intravesikal 1% alunvanning og administrering av aluminiumsholdige syrenøytraliserende midler. Alle abnormiteter løste seg etter et ni ukers kurs med intravenøs deferoksamin.

Fremskridt encefalomyelopati med muskelatrofi, indusert av aluminiumpulver.

Bugiani O. – Ghetti B.

Fra: Neurobiol Aging (1982 Fall) 3 (3): 209-22

Injeksjonen av aluminiumpulver i cerebrospinalvæsken hos voksne kaniner induserte en sakte fremadgående encefalomyelopati, karakterisert først ved endring av kroppsholdning og deretter av myokloniske rykker og muskelsvakhet.

Nevrofibrillær degenerasjon var kjennetegnet på sykdommen og involverte de fleste gråsonene. Neurogen muskelatrofi dukket opp hos dyr som ble ofret i andre og tredje måned etter injeksjon.

Aluminiumsfolie som sårbandasje

Poole MD – Kalus AM – von Domarus H.

Fra: Br J Plast Surg (1979 apr) 32 (2): 145-6

ISBN: 0007-1226

Aluminiumsfolie har vist seg å være en ekstremt nyttig og smertefri måte å kle på sår før forsinket hudtransplantasjon. Det er imidlertid ikke anbefalt for bruk på donorsteder for hudtransplantasjon, da det forsinker helbredelse av epitel.

Fra: Historie om kriminalitet mot matlovene (1929)

av Dr. Riley, hovedmotor bak den opprinnelige Pure Food Law og direktør for FDA. Han trakk seg i avsky i 1912 på grunn av unntak fra loven og manglende håndhevelse.

Aluminium har blitt unntatt fra testing av sikkerhet av FDA under en innviklet logikk der det er klassifisert som GRAS. (Generelt betraktet som trygt.) Det har aldri blitt testet av FDA på dets sikkerhet, og det er INGEN begrensninger uansett mengde eller bruk av aluminium.

H. Tomlinson, MB, Ch.B., MRCS., LRCP

Aluminium er kjent for å hemme celledeling under “S-fasen” ved nivåer mindre enn 4 ppm.

Aluminiumstoksisitet er et utbredt problem i alle livsformer, inkludert mennesker, dyr, fisk, planter og trær, og forårsaker omfattende nedbrytning av miljø og helse. Over 7000 referanseartikler om aluminiumstoksisitet fantes i forskjellige databaser fra 1936 (i dag er det mer enn en million.) Som alle anerkjente toksisiteten.

LITHIUM:

Helseeffektene av litiumtoksisitet

Pågående klimatekniske operasjoner introduserer enestående mengder metallstøv med små partikler og andre kjemikalier i atmosfæren. Vi ser allerede de ødeleggende effektene av denne kunstige toksisiteten på helsen og i miljøet.

Denne delen av nettstedet vårt inneholder informasjon som hjelper deg å forstå og overvinne de dype effektene av litiumtoksisitet.

Velg en seksjon eller artikkel i venstre sidefelt.

Hva har litium å gjøre med chemtrails?

Nyere varslere har avslørt at litium blir lagt til det enorme kjemiske aerosolprogrammet i det minste noen områder i USA. Litium kan brukes i mange andre områder, men vi vet ikke sikkert ennå.

Mer informasjon om disse varslerne og deres data om litium vil bli utgitt når flere data blir tilgjengelige.

Raske fakta om litium

Lenke til denne siden ved hjelp av denne praktiske lenken: gsw.bz/ffl

Lær mer om hvordan litium påvirker helsen din.

Denne siden inneholder en samling raske fakta om litium for å hjelpe deg med å forstå skadene som litiumholdige chemtrails kan gjøre.

På denne siden

»Rask avgiftning

” Oversikt

»Helseeffekter av litium

»Symptomer på tilbaketrekning av litium

Rask avgiftning

Det er funnet at zeolit ​​binder seg til litium og platina og fungerer som en chelator. Mer informasjon vil bli lagt ut her når den blir tilgjengelig.

Oversikt

Litium (selges som “Eskaltih”) er et antimanisk middel som brukes til behandling av maniske episoder på grunn av bipolar lidelse. Det er også kombinert med antidepressiva for å behandle depresjon.

Helseeffekter av litium

 • Blodig nese
 • Dehydrering i varmt vær, spesielt hvis du trener
 • Rastløshet
 • Fine håndbevegelser som er vanskelige å kontrollere
 • Mild tørst
 • Tap av Appetit
 • Magesmerter
 • Gass
 • Fordøyelsesbesvær
 • Vektøkning eller tap
 • Tørr i munnen
 • Overdreven spytt i munnen
 • Endring i evnen til å smake på mat
 • Hovne lepper
 • Kviser
 • Hårtap
 • Uvanlig ubehag i kalde temperaturer
 • Forstoppelse
 • Depresjon
 • Ledd- eller muskelsmerter
 • Blekhet
 • Tynne, sprø negler eller hår
 • Kløe
 • Utslett
 • Uvanlig tretthet eller svakhet
 • Overdreven tørst
 • Hyppig urinering
 • Sakte, rykkete bevegelser
 • Bevegelser som er uvanlige eller vanskelige å kontrollere
 • Blackouts
 • Beslag
 • Besvimelse
 • Svimmelhet eller svimmelhet
 • Rask, langsom, uregelmessig eller bankende hjerterytme
 • Kortpustethet
 • Tetthet i brystet
 • Forvirring
 • Hallusinasjoner (ser ting eller hører stemmer som ikke eksisterer)
 • Kryssede øyne
 • Smertefulle, kalde eller misfargede fingre og tær
 • Hodepine
 • Dunkende lyder inne i hodet
 • Hevelse i føtter, ankler eller underben
 • Døsighet
 • Risting av en del av kroppen din som du ikke kan kontrollere
 • Muskelsvakhet, stivhet, rykninger eller tetthet
 • Tap av koordinasjon
 • Diaré
 • Oppkast
 • Utydelig tale
 • Svimmelhet
 • Ringer i ørene
 • Tåkesyn

Litiumuttakssymptomer

 • Angst: Det er veldig vanlig å oppleve økning i angst når man kommer av Litium. Dette er et stoff som hjelper til med å roe ned folk og fungerer godt for å minimere overopphisselse og maniske responser. Når du slutter å ta medisinen, kan du merke at du føler deg stadig mer engstelig.
 • Bipolar tilbakefall: En person som kommer fra Litium, kan ha tilbakefall av sine bipolare symptomer. Litium brukes som en “stemningsstabilisator”, og når en person trekker seg fra det, kan de være utsatt for å oppleve mani, hypomani eller depresjon.
 • Tetthet i brystet: En annen relativt sjelden tilbaketrekningseffekt er følelsen av tetthet i brystet eller noen form for innsnevring. Dette skal avta når kroppen din går tilbake til normale blodnivåer.
 • Depresjon: Hvis du tok litium for behandlingsresistent depresjon, kan du oppleve et tilbakefall i depressive symptomer. Det er et stoff som antas å holde stemningen ”stabil”, som hjelper til med å forhindre for mange topper (høyder) og daler (lavt).
 • Emosjonell labilitet: Dette er preget av ufrivillig gråt eller ukontrollerbare følelsesmessige utstillinger. Det er subtile bevis som tyder på at tilbaketrekning fra litium kan føre til emosjonell labilitet.
 • Influensalignende symptomer: Dette er en sjelden bivirkning, men hvis en person viser vondt og smerter, ledsaget av kvalme, kan det føles noe “influensalignende”.
 • Hodepine: Et annet veldig generelt symptom som noen har rapportert å ha, er hodepine. Et enkelt middel for dette symptomet er OTC hodepine lindring.
 • Irritabilitet: Forskning antyder at tilbaketrekningsprosessen kan bidra til økt irritabilitet.
 • Mani: Det er vanlig når det gjelder personer med bipolar lidelse å gå tilbake til mani ved uttak. Halveringstiden for litium er omtrent 24 timer, så du kan merke maniske symptomer innen få dager etter seponering.
 • Muskelsmerter: Noen mennesker opplever muskelsmerter og smerter når de slutter å ta dette stoffet. Dette skal ikke vare i veldig lang tid før det avtar.
 • Kvalme: Du kan føle deg kvalm når du slutter å ta Litium. Dette kan føre til oppkast hos noen mennesker, men dette er ikke et veldig vanlig symptom.
 • Selvmordstanker: Blant personer som har bipolar lidelse og / eller depresjon, kan det føre til selvmordstankegang å komme av medisiner som tar sikte på å stabilisere stemningen. De fleste undersøkelser antyder at brå seponering av litium er mer sannsynlig å resultere i selvmordstanker og selvmordstanker enn en gradvis avsmalning.
 • Svette: Noen mennesker har rapportert at de får “svetten” når de kommer av Litium. Dette er et ganske generalisert symptom som rapporteres når man trekker seg fra de fleste stoffer.

Legg igjen en kommentar