Hvorfor åpner den kriminelle gjengen mer opp nå? 24.05 2021. Den enkle forklaringen på det er….

at den det kriminelle fachistregime i Oslo har bestemt fra lang tid tilbake at vaksinepasset skal tre i kraft i beg av juni. Det at de sendte det ut på høring (med kort svarfrist) var for å renskjule seg selv i ettertid. Noe som de har gjennomført helt fra starten av ved å “vingle” frem og tilbake for å forvirre. Nå er de ved veis ende med forvirringen av saueflokken. Deres mål er nå nådd!

De har nå klart 1 mange mndr å bruke smitteantallet som verktøy fra dag 1 der de nå går over i en ny fase! Den nye fasen inneholder en endring i ordlyden slik at de nå kan når som helst innføre restriksjoner etter hvordan saueflokken tar imot disse restriksjonene. Når de har fått med seg 98% av saueflokken så endrer de loven slik at det ender opp med påbud og henviser til loven de har vedtatt. Mao en ny fase med “vingling” der saueflokken enda en gang går på limpinnen.

Jeg sa da denne “plandemien” startet at innen utgangen av 2021 vil man ha klart i lovverket et vaksinepass som gjør det til at du som individ er fratatt bevegelsesfrihet. Mao du må ha passet for feks få mulighet til å bevege deg utendørs og bla for å kjøpe deg mat og delta i samfundet. I enkelte land (spes Canada og enkelte stater i USA) går nå politiet og militæret inn i hjemmene til folk for å kontrollere om de har passet(som viser at de har tatt den giftige sprøyta). Dette dokumenteres ved private videoopptak som er lagt ut på nettet men som på enkelte nettsteder blir slettet ett kort tid.

Man kan i samme slengen ta med at det viser seg nå (det kan OG dokumenteres) at folk med svakt immunforsvar og underliggende sykdommer faller fra og hvor landets myndigheter informerer at årsaken er viruset. Man kan spørre seg(2%) hvordan myndighetene kan dokumentere dette? Har disse som har falt fra blitt obdusert og hvilke metoder har de eventuellt benyttet som bevis? Har saueflokken noen gang tenkt denne tanken? Akkurat DET har de tydeligvis ikke gjort siden de har latt det gå SÅ langt som det har gått!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Når saueflokken KUN stoler på løgnaktig info gjennom media hver time siden starten på plandemien og siden det samme skjer med infoen som blir gitt fra et regime som har som mål å innføre Agenda 21-30(som går ut på å redusere verdens befolkning innen 2025) der de etappevis legger inn restriksjoner og lovforslag som ender opp med planlagt reduksjon av alt liv…ja da er det fullendt. Så kan man spørre seg om saueflokken vet noe om NWO/RESET.World Economic Forum eller EUROPABEVEGELSEN i Norge så har de ikke snev av peiling. De vet absolutt NOT av disse sakene.

De folkene som etter hvert har skjønt alvoret og som demonstrerer foran stortinget blir av den kriminelle gjengen og saueflokken betraktet som nazister og konspirasjonsteoretikere. Uansett om det er helt vanlige folk og ikke hva disse kriminelle fachister kaller de. Vår statsminister med resten av den kriminelle gjengen driver nå et spill helt på høyde med hva kommunister og nazister foretok seg i verdenskrigene. Stalin med sin ideologi der minst 35 mill av befolkningen i Sovjet måtte bøte med livet og sendt til arbeidsleire(GULAG) og der nazistene sendte jødene i konsentrasjonsleire i Tyskland og Polen bla. Nazistenes propagandaminsiter er sammenliknet med propagandaen som skjer idag bare smågutten å regne. Vi har i Norge en statskanal som bruker sine 3 kanaler for hva de er verdt i å innføre en ideologi med også muslimer som sitt verktøy. De ser man ved at de ansetter mer og mer muslimer i virksomheten. TV2 ligger for øvrig ikke langt etter med SIN propaganda.

I denne omgangen kan man OG ta med rettsvesenet og kirken. Rettsvesenet der toppene består vesentlig av losjefolk og som forsvarere av STATAN. Bevis for dette ser man innen diverse utbygginger innen vindkraft der grunneiere blir overkjørt og arrestert. Går man til sak MOT STATAN på dette området er folket taperen. Politikerne foretar seg intet da de har stortingsvedtak på at byggingen kan fortsette.

Det samme ser man innen barnevernet hvor STATAN har blitt dømt i EMD flere ganger og der politikerne ikke løfter en finger men motsetter seg denne type avgjørelser. Her er det bevist at væpnet politi går inn i skolene samt hjemmene og tar ut barn med makt. Beslutningstagere i barnevern og administrasjoner i kommune spiller på lag og lar dette skje. En annen ting er at barnevern instutisjoner er styrt av losjefolk og som har vist å være en “storindustri” der enkelte tjener “rått” på svake mennesker der de vet at de ikke kommer noen vei med å anlegge sak mot STATAN. FAmilier blir splittet og mange barn og voksne velger å ta sitt liv.

Tilslutt vil jeg ta med Kirkeforliket( https://lovdata.no/artikkel/grunnlovsbestemmelse_21__mai_2012_(kirkeforliket)/138) som i korthet går ut på at ALLE religioner (inklusive islam) er likestillt kristendommen). Dette er noe som islam utnytter til fulle. Skal ikke komme nærmere inn på dette da det er et eget tema som man kan skrive mye om.

Alt det som er nevnt ett i sammenheng er der vi er idag. Tar man også med Stortingsmelding 74 1979 ..tilslutningsavtalen til EU(kalt EØS) Barcelonaavtalen, Migrasjonsavtalen samt FN sin Agenda 21-30 så er verdens undergang/depopulasjonen et faktum innen 2030.

Det vil senere komme innlegg om GLOBALISMEN samt losjenes påvirkning av det politiske landskapet i Norge.

Skulle det ha seg at noen har kommentarer der man finner usannheter i det som står skrevet i dette innlegget så tar jeg gjerne en debatt…. gjerne offentlig!

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.