Bombshell: Nobel Prize Winner Reveals – COVID Vaccine Is ‘Creating Variants’

Prof. Luc Montagnier sa at epidemiologer vet, men er “stille” om fenomenet, kjent som “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE).

Av Renee NalGlobal Research, 24. mai 2021RAIR 18. mai 2021Tema: Mediedisinformasjon , vitenskap og medisin

Alle artikler om global forskning kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

Selv om det er forstått at virus muterer og forårsaker varianter, hevder den franske virologen og nobelprisvinneren Luc Montagnier at “det er vaksinasjonen som skaper variantene.”

Den 2008 Nobelprisvinner gjort eksplosive kommentarer som en del av et større intervju  med Pierre Barnérias av hold-up Media tidligere denne måneden. Klippet ble eksklusivt oversatt for RAIR Foundation USA, og er ganske fordømmende for det agenda-drevne venstreorienterte etablissementet.

Som rapportert på RAIR i april i fjor, presenterte professor Montagnier en kraftig sak om at koronavirus ble opprettet i et laboratorium. Hans kommentarer på det tidspunktet fornærmet venstreorienterte etablering så mye at de aggressivt forsøkte å miskredigere hans uttalelse. Nå baserer media på koronavirusens opprinnelse etter at fremtredende forskere etterlyste videre gransking.

Vaksiner skaper variantene

Prof. Montagnier refererte til vaksineprogrammet for coronavirus som en “uakseptabel feil”. Massevaksinasjoner er både en «vitenskapelig feil og en medisinsk feil», sa han. “Det er en uakseptabel feil. Historikkbøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene, ”fortsatte professor Luc Montagnier.

Den fremtredende virologen forklarte at “det er antistoffer, skapt av vaksinen,” som tvinger viruset til å “finne en annen løsning” eller dø. Det er her variantene blir opprettet. Det er variantene som “er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen.”

Forbedring av antistoffer

Prof. Montagnier sa at epidemiologer vet, men er “stille” om fenomenet, kjent som “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE). I artiklene som nevner ADE, blir bekymringene uttrykt av professor Montagnier avvist. “Forskere sier at ADE stort sett ikke er et problem med COVID-19-vaksiner,” rapporterte en artikkel på Medpage Today i mars.

Prof. Montagnier forklarte at trenden skjer i “hvert land” hvor “kurven av vaksinasjon blir fulgt av kurven for dødsfall.”

Nobelpristagernes poeng understrekes av informasjon avslørt i et åpent brev fra en lang liste med leger til Det europeiske legemiddelkontoret. Brevet uttalte delvis at “det har vært mange medierapporter fra hele verden av omsorgsboliger som er blitt rammet av COVID-19 innen få dager etter vaksinering av beboere.”

Tidligere denne måneden rapporterte RAIR om en uttalelse fra den franske virologen Christine Rouzioux:

“… økningen i nye tilfeller skjer hos vaksinerte pasienter på sykehjem i ‘Montpellier, i Sarte, i Reims, i Mosel …”

Prof. Luc Montagnier fortsatte å si at han gjør sine egne eksperimenter med de som blir smittet med coronavirus etter å ha fått vaksinen. “Jeg vil vise deg at de lager varianter som er motstandsdyktige mot vaksinen,” sa han.

Se klippet (transkribert nedenfor):

Tusen takk til HeHa og Miss Piggy for oversettelsen!

(Spørsmål er fet skrift )

Hvis vi ser på kurven fra WHO, siden vaksinene startet i januar, har kurven som viser nye infeksjoner (forurensning) eksplodert sammen med dødsfall.

Spesielt blant unge mennesker.

-Ja. Med tromber osv.

Hvordan ser du på massevaksinasjonsprogrammet? Massevaksinasjon sammenlignet med behandlinger som fungerer og ikke er dyre.

—Det er en enorm feil, ikke sant? En vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil. Det er en uakseptabel feil. Historikkbøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.

—For Kina-viruset er det antistoffer, skapt av vaksinen. Hva gjør viruset? Dør den eller finner en annen løsning?

—De nye variantene er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen. Du ser det i hvert land, det er det samme: vaksinasjonskurven blir etterfulgt av dødsfallskurven.

—Jeg følger dette nøye, og jeg gjør eksperimenter ved instituttet med pasienter som ble syke av Corona etter å ha blitt vaksinert. Jeg vil vise deg at de lager varianter som er motstandsdyktige mot vaksinen.

Bør vi vaksinere under en pandemi?

—Det er utenkelig.

 De er tause … mange vet dette, epidemiologer vet det.

—Det er antistoffene som produseres av viruset som gjør det mulig for en infeksjon å bli sterkere.

—Det er det vi kaller antistoffavhengig forbedring, noe som betyr at antistoffer favoriserer en viss infeksjon. Antistoffet fester seg til viruset, fra det øyeblikket har det reseptorene, antistoffene, vi har dem i makrofagen etc.

—Det pokker viruset og ikke ved et uhell, men på grunn av det faktum at de er knyttet til antistoffene.

—Det er klart at de nye variantene er skapt ved antistoffmediert seleksjon på grunn av vaksinasjonen. OK?

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Renee Nal er undersøkende journalist og dokumentarfilmprodusent.

Utvalgt bilde er et skjermbilde fra videoen

relaterte artikler

Video: Nobelprisvinnende forsker som oppdaget HIV sier at Coronavirus ble opprettet i laboratoriet

1. mai 2020

Oppnådd Pharma Prof kastet på Psych Hospital etter avhør Offisiell COVID-fortelling

17. desember 2020

Forskere advarer mot ‘Vaccine tredemølle’ når vaksineprodusenter gir seg for COVID Booster Shots

20. april 2021Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er RAIR

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.