Svein Østvik «Det er helt utrolig at vi ikke våkner nå! Advarsel på advarsel. Leger, professorer, sykepleiere og alskens advokater, livsfilosofer og mennesker som har ofret livet sitt for å være tro mot ytringsfrihet, livsutfoldelse, sunnhet og en empatisk tilnærming til alt liv!

person holding laboratory flask

Alle disse står nå opp i all sin kraft for å vekke oss slik at vi kan få stoppet denne bølgen av totale overgrep mot menneskeheten! Det å få splittet oss mennesker er blitt journalistenes lekegrind. Sette meningsmotstand opp mot hverandre. Være uinteressert i informasjon og fremelske polarisering og strid!

Antipati innsprøytning i alle ledd, la mobbing skape “likes” og i det hele tatt få mest mulig pervers underholdning ut av den vondeste historiske tilstand de fleste av oss noen gang har vært i nærheten av!

Det er helt utrolig hvor lite vi orker ta innover oss av alvor. I vår higen etter normal søvntilstand, “tilbake til normalen”, klarer vi ikke ta innover oss hva som er i ferd med å skje. Vi blindes av vår blinde autoritetstro, vår redsel for å stikke oss ut, vår redsel for å stå alene og vi gjemmer oss godt inn i håpet om at dette snart går over av seg selv! Men se på det da! Hvorfor spres det frykt i alle ledd med smittetall? Vi serveres stadige skrekkbilder fra land med stor fattigdom! Vi ser en vaksinepropaganda vi aldri har sett makan til. En eksperimentell vaksine hvor vi mennesker er som forsøkskaniner å regne (dette er underkommunisert)!

Enkle behandlingsmetoder som virker er gjemt og umyndiggjort, og brukt i skjul av samvittighetsfulle leger som ikke klarer la være å følge sitt kall! Det er et ekstrem sprik blant fagmiljøer hvor bare det ene synet kommer frem!

Dødstall på verdensbasis er helt på normalt nivå (dette er også underkommunisert). Testmetodene slaktes i fagrapporter, som blant annet i Cormen Drusden rewued report! Munnbind fremmes som gudsbenådet redning mot smitte! Vaksinepass brukes som pressmiddel pakket inn i velmenende ord! Tvang er ordet som her skjules.

Vi som står opp mot alt dette blir hånet for empatiløshet og sågar så sterke ord at det kanskje burde vært sjekket av disse også “velmenende faktasjekkerne”, eller sensurkontroll-systemene alle plattformene er utstyrt med! En sensur som nå har gått bananas.

Anerkjente professorer, advokater, alle yrkesgrupper sensureres og herskes med, og hersketeknikkene har overhode ingen grenser! All skepsis stemples og sensureres og settes i grusomme båser! Alle fornuftige oppegående mennesker har plutselig mistet all verdighet og all forstand fordi de setter foten ned! Aldri har man følt seg mer spedalsk enn i disse unntaksdager og aldri har man følt mer behov for å gråte over hva vi mennesker nå tillater å skje!

En pandemi bygd på frykt, propaganda og overdreven bruk av smittetall hentet fra en feilkilde (pcr testen) og iscenesatt av Gud vet hvilken grunn. Mennesker lider over hele verden grunnet denne unntakstilstanden! Mennesker, små og mellomstore bedrifter, ensomme, fattige, arbeidsløse, barn, unge – alle får livene sine sterkt preget!

Omtanken for disse/dette blir også hånet enda det beviselig er en mye større tragedie enn viruset.

Fakta er at dødeligheten i verden er på normal nivå og viruset har helt normal influensastatus når det gjelder dødelighet!

Vi må få all fakta på bordet før konsekvensene blir uopprettelige! Vi må tørre høre på hverandre i vår uenighet! Vi må ikke la frykt-tilstanden ta fra oss all fornuft! Vi må rett og slett bruke vår Menneskelighet – for nå – mer enn noen gang kreves det!

Og nei – jeg tror ikke jeg vet bedre enn ekspertene! Jeg tror ikke jeg kan noe om legemidler og testmetoder! Jeg tror ikke jeg kan noe om epidemier! Men jeg kan lese!

Og jeg har mine sanser i orden! Jeg kan legge sammen 2 og 2 og jeg kan kreve min rett til og uttrykke den største bekymring! Jeg bryr meg, skjønner dere! Jeg bryr meg om det å ha et liv! Jeg bryr meg om de som blør, de som er fattige og de som dør! Jeg bryr meg om familier som er rammet av viruset! Jeg bryr meg om naboen og jeg bryr meg mine barn og mine neste!

Men mest av alt bryr jeg meg som et fritt menneske som lever på en jord hvor vi sammen skal leve med vår annerledeshet, våre unike og ulike særegenheter – og da aller helst i en samhørighet hvor alle er like mye verdt og hvor alle har like store rettigheter og hvor vi sammen skal få leve liv til å være stolte av med kjærlighet, snillhet og omsorg for hverandre som hovedingredienser! ❤️❤️

❤️

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.