Forsvarer Europa 21. En storstilt militæroperasjon pågår verden rundt under ledelse av det amerikanske militæret.

Kommandørsjefen for operasjonen er USAs president Donald J. Trump som øverstkommanderende for den nye globale alliansen ledet av den russiske presidenten Vladimir Putin, kinesisk president Xi Jinping og indisk statsminister Narendra Modi. I Europa gjennomføres operasjonen i regi av NATO og offisielt som militærøvelse FORSVAR 21, involvert 28,000 soldater fra 16 nasjoner. Den amerikanske hærens europeiske kommando-Europa holder til i Stuttgart, Tyskland og USAs kommandosenter holder til i Wiesbaden.➡️Det begynte offisielt i februar og kulminerer for øyeblikket i 27 land. I februar leverte det største amerikanske krigsskip, ENDURANCE, en stor mengde militær maskinvare – helikoptre, stridsvogner og annet mobilutstyr – til den greske havnen i Alexandropoli, samt flere tusen soldater som reiste land og luft gjennom Bulgaria til Romania og videre til Europa.7 mai ankom LIBERTY havnen i Alexandropoli direkte fra New York og leverte mer militært utstyr og menn. I Ungarn gjennomførte amerikanske og ungarske spesialstyrker nylig en operasjon på Donau-elven, kodenavnet ′′ Black Swan.”Med dette arrangementet har Hvite Hatter gitt nøkkelen til å starte den store begivenheten, som ikke nødvendigvis må foregå i Ungarn. For noen år siden opprettet Pentagon et lag med 60,000 spesialtrente soldater som jobber undercover. Denne gruppen gjør arrestasjoner i den globale militære operasjonen. Så langt har det blitt gjort 120,000 arrestasjoner over hele verden. Disse arrestasjonene vil bli kunngjort ved slutten av operasjonen. Seieren til USA er en seier for hele verden. Militæret gjør et flott arbeid bak kulissene globalt. De som begikk forbrytelser mot menneskeheten vil være bak lås og slå. Under havene finnes undergrunnsanlegg utilgjengelig for mennesker. Det er genetikklabber der hvor de har gjort forferdelige eksperimenter som prøver å skape humanoid for å tjene dem til ulike formål. Han assosierer dette med kraftige jordskjelv som det i Japan. Disse vesenene har ikke sjeler som mennesker.➡️ Vi er i siste handling av operasjonen. Arrangementene er i gang! Etter de store hendelsene som kommer, med det de vil oppleve, vil mennesker ikke lenger la C4bal gjenvinne kontrollen og styre menneskeheten. De mørke prøver fortsatt å oppfylle og fortsette med sin agenda, men de vil ikke lykkes. Etter alt de har gjort, kan folk se hvem de egentlig er: de har ikke gjort noe for folkets beste, bare det som har tjent deres interesser! Hele denne situasjonen har vart så lenge, fordi ′′ normale ′′ mennesker – eller nordmenn, nekter å se sannheten. Etter denne siste episoden vil livene våre endelig endre seg til det bedre.I noen tilfeller kan man ikke fortelle folk sannheten, man må la dem se det selv.➡️ Sannheten om valgsvindel vil bli avslørt i Arizona. Etter Arizona vil alt falle som domino. Alliansen har kontroll. Nedtellingen er i gang. Du aner ikke at essensen av den globale operasjonen og ansvarsbyrden av W. Hatter, militæret, sannhetstellerne og patriotene som kjemper denne verdenskrigen. Totalt 10,000 t-baneanlegg skulle rengjøres over hele verden, 1,800 av dem i Amerika.➡️Det er ikke en enkel prosedyre som skal gjøres raskt, ferdigstilt og overtas. Det er en ekte krig på gang. Det er mange land som trenger spesiell oppmerksomhet og fokus: folk og barn, våpen, kjemikalier, genetiske laboratorier, klonefabrikker osv. De som er i krig med oss er supersoldater, det er mange feller og annet. I alle land må White Hats kjempe mot hemmelige tjenester, mot korrupt politi, mot de som har maktposisjoner, mot ulovlige militære formasjoner. De må også kjempe mot mørkets hær som ligger i t-baneanlegg. Mot korrupte leger, mot rettsstrukturer, mot forskere, mot statsledere, mot farmasøytiske selskaper osv.➡️ Det er mange tropper delt i motstridende leirer, mange av dem har infiltrert elitens mørke nett. Det er en stor operasjon og uforståelig for den vanlige borger.Militæret dør i sine forsøk på å redde oss fra kontrollen av M4fia, bankene, V4tikaneren, 0 b4ma, G6tes, Bu-shes, PC-Chyn4 og mange andre. De hvite hattene / alliansen gjør sitt beste for å ikke miste liv.”av Gheorghe PicuiDoña Juanita????❤ FROG: Fullstendig reliant på Gud21 mai 2021.○○●. Forsvarer Europa 21???? En storstilt militær operasjon gjennomføres over hele verden i regi av den amerikanske hæren. Kommandørsjefen for operasjonen er president i USA, Donald J. Trump, som øverstkommanderende for den nye globale alliansen, ledet av den russiske presidenten Vladimir Putin, kinesisk president Xi Jinping og indisk statsminister Narendra Modi. I Europa gjennomføres operasjonen i regi av NATO og offisielt som FORSVARER 21 militærøvelse, hvor 28.000 soldater fra 16 nasjoner deltar. Den amerikanske hærens europeiske kommando i Europa holder til i Stuttgart, Tyskland og USAs kommandosenter holder til i Wiesbaden.???? Det startet offisielt i februar og kulminerer for øyeblikket i 27 land. I februar leverte det største amerikanske krigsskip, ENDURANCE, en stor mengde militært utstyrshelikoptre, stridsvogner og annet mobilt utstyr – til den greske havnen Alexandropoli, samt flere tusen soldater som reiste land og luft fra Bulgaria til Bulgaria Romania og Europa.7 mai ankom LIBERTY Alexandropoli Port rett fra New York og leverte mer militært og herreutstyr. I Ungarn gjennomførte USA og ungarske spesialstyrker nylig en operasjon på Donau-elven, hvis nøkkel navn er ′′ Black Swan “.Med dette arrangementet har de hvite hattene gitt nøkkelen til å starte den store begivenheten, noe som ikke nødvendigvis må skje i Ungarn. For noen år siden skapte Pentagon et lag med 60.000 spesialtrente soldater som jobbet undercover. Denne gjengen gjør arrestasjoner i global militæroperasjon. Så langt har det blitt gjort 120.000 arrestasjoner over hele verden. Disse arrestasjonene vil bli kunngjort ved slutten av operasjonen. USAs seier er en seier for alle. Militæret gjør en flott jobb bak kulissene globalt. De som begikk forbrytelser mot menneskeheten vil være bak lås og slå. Under havene er underjordiske anlegg utilgjengelige for mennesker. Det finnes genetiske laboratorier hvor de har gjort forferdelige eksperimenter som prøver å skape humanoid som tjener dem til ulike formål. Tilknytt dette med kraftige jordskjelv som Japan. Disse vesenene har ingen sjel som mennesker.???? Vi er i siste operasjon. Arrangementene er i gang! Etter de store hendelsene fremover, med det de vil oppleve, vil mennesker aldri igjen la C4bal gjenvinne kontrollen og styre menneskeheten. De mørke prøver hele tiden å etterleve og fortsette med sin agenda, men de får det ikke lenger.Etter alt de har gjort, kan folk se hvem de egentlig er: de har ikke gjort noe for folkets skyld, bare det som har tjent deres interesser! Hele denne situasjonen har pågått så lenge, fordi ′′ normale ′′ mennesker-eller nordmenn, stappfullt nekter å se sannheten. Etter denne siste episoden vil livene våre etter hvert endre seg til det bedre. I noen tilfeller kan man ikke fortelle sannheten til folk, man må la dem se selv.???? Sannheten om valgsvindel vil bli avslørt i Arizona.Etter Arizona vil alt gå ned som en domino. Alliansen har kontroll. Nedtellingen er allerede et faktum. Du aner ikke essensen av global operasjon og ansvarsbyrden W ‘ s bjørn. Hatter, militær, sannhetstellere og patrioter som kjemper i denne verdenskrigen. Totalt 10.000 undergrunnsanlegg skal ha blitt rengjort over hele verden, 1.800 av dem i Amerika.???? Det er ikke en enkel prosedyre å gjøre det raskt, fullføre og ta kontroll. En ekte krig føres. Det er mange land som trenger spesiell oppmerksomhet og tilnærming: folk og barn, våpen, kjemikalier, genetiske laboratorier, klonefabrikker osv. De som er i krig med oss er supersoldater, det er mange feller m.m.I alle land må Hvite Hatter kjempe mot hemmelige tjenester, mot korrupt politi, mot de som har makt, mot ulovlige militære formasjoner. Pluss at de må bekjempe mørkets hær som ligger i underjordiske anlegg. Mot korrupte leger, mot rettsstrukturer, mot forskere, mot statsledere, mot farmasøytiske selskaper osv.???? Det er mange tropper delt på motsatte sider, hvorav mange har infiltrert elitens mørke nett. Dette er en stor og uforståelig operasjon for felles borger. Militæret dør i sine forsøk på å redde oss fra mafiaens kontroll, bankene, Vatikanet, 0 b4ma, G6tes, Bush, partiet Com.de Chyna og mange andre. Hvite Hatter / Allianse gjør sitt beste for å ikke miste liv.”

XMA Header Image

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.