Regjeringstiden til Erna har vert en katastrofe for landet vårt og dets innbyggere.

Morten Klementsen; Regjeringstiden til Erna har vert en katastrofe for landet vårt og dets innbyggere.Som andre Oligarker har hun ofret sin integritet og troverdighet for å oppnå personlige fordeler, og fremtidige jobbalternativer.Norge er FNs 5 største giver og Agenda 2030 har vert Erna sin agenda i særdeleshet. Hun har selvsagt lystret til EU-pampene, og hun vil bli godt betalt for sin iver for å innføre EU sine mange direktiver.I mitt hode er Erna og hennes sirkel et uhyggelig eksempel for den nyere POLITIKER-trenden; egoisme. Det handler ikke lenger om å være ombudsmenn -og kvinner for folket, men om å fremme seg selv og sine venner i et oligarkisk hierarki.Fortidens og fremtidens politikere er folkevalgte, som setter samfunnet høyere enne egne interesser. Det skulle da bare mangle. Vi skal bygge landet vårt, og være tilstede for egne innbyggeres behov. Vi skal selvsagt ivareta Norge som et land i verden, og forholde oss til normale bilaterale avtaler. Nordmenn skal ikke utnyttes i et konglomerat-spill ved å til enhver tid være best i klassen. Vi skal først og fremst ivareta egne interesser ved å skape norske arbeidplasser. Vi må gjenreise dette landet sammen. Erna Solberg uttalte følgende da hun først inntok Statsministerstolen: Jeg skal klemme all majonesen ut av tuben, slik at det blir umulig å reversere mine gjerninger.Jeg håper og tror at flesteparten av familien Hvermansen er enige med følgende tiltak for Mor Norge:* Nå er det minstepensjonistenes sin tur til å få forhandlingsavtaler for å følge en normal lønnsvekst. * Bøndene må støttes i deres #bondeopprør.* Ungdom og andre som sliter psykisk skal få rask respons fra et effektivt, men godt helsevesen,* Kreftpasienter skal få tilgang til livreddende medisin* Norsk næringsliv skal bygges med norske interesser, og vi skal gå fra å være et råvareland til å få en bred industri. Vår vannkraft, er vårt konkurransefortrinn, og det skal selvsagt beholdes på norske hender* Klimaavgifter skal ned på et normalt nivå, da lille Norge ikke skal betale for å “redde” verden.* Siste eksempel jeg vil trekke frem er at særnorske bompengeordninger med bompengegalger i annenhver sving skal jevnes ved jorden. Myndighetene er ansvarlig for veibygging i dette landet, og alt etterslep av veier bygget av tyske krigsfanger skal selvsagt gjenbygge. Bompenger er usosialt og svært fordyrende. Det tar fra oss vårt behov for mobilitet.Det er plenty med andre oppgaver å ta tak i, etter Erna sine raseringer. Vi skal tilbake til å være et eget land, som styres etter våre egne behov.Dette landet må gjenreises NÅ, før det er for sent.Er du enig?

Kan være et bilde av 1 person og tekst som sier 'FOR AGENDA 2030 1 S WNDER ERNA SOLBERG OPPSIGE KLAR FORNY NY JOBB FN'

Morten Klementsen

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.