Bill Gates Og Jeffrey Epstein Handlet Råd Om Bills Giftige Ekteskap Og Jeff’s Pedo Image Rehab, Under Hemmelige Samlinger For “Herreklubb”

17. Mai 2021

av Tyler Durden

En tidligere Jeffrey Epstein-insider hevder at Bill Gates var en gjenganger på den beryktede pedofilen på byhus på $ 77 millioner på Manhattan, hvor Epstein holdt “manneklubb” – type samlinger for sine nærmeste venner (dokumentert av hans hjemmets påståtte nettverk av spionkameraer, vi er sikre på ).

bill gates og jeffrey epstein handlet råd om bills 'giftige' ekteskap og Jeff's pedo image rehab, under hemmelighetsfulle 'menns klubb' samlinger

For Gates, “Å gå til Jeffrey var et pusterom fra ekteskapet hans. Det var en måte å komme seg vekk fra Melinda ”, ifølge en av to innsidere , som kom frem til Daily Beast for å bryte det vi gjetter er den første regelen i eliten pedo-lair club.

Ifølge rapporten handlet Gates og Epstein råd om sine respektive problemer, mens Gates ”møtte en roterende rollebesetning med dristige ansikter og diskuterte verdslige spørsmål mellom vitser og sladder – en“ herreklubb ”-atmosfære som irriterte Melinda.”

“ Gates brukte samlingene på Epsteins byhus i New York på 77 millioner dollar som en flukt fra det han fortalte Epstein var et” giftig ”ekteskap, et tema begge menn syntes humoristisk , fortalte en person som deltok på møtene til The Daily Beast.

Milliardæren møtte Epstein flere titalls ganger startende i 2011 og fortsatte til 2014, for det meste på finansmannens Manhattan-hjem – et betydelig høyere antall enn tidligere rapportert. Samtalene deres fant sted år før Bill og Melinda Gates kunngjorde denne måneden at de splittet seg .

Gates oppfordret på sin side Epstein til å rehabilitere sitt image i media etter sin skyldige bønn fra 2008 for å ha søkt en mindreårig for prostitusjon , og diskuterte Epstein å bli involvert i Bill and Melinda Gates Foundation. – Daily Beast

Ifølge en av innsidene var Epstein og Gates “veldig nærme.”

En talsmann for Gates (advokatflåten) sa til Beast “Din karakterisering av møtene hans med Epstein og andre om filantropi er unøyaktig, inkludert hvem som deltok. Tilsvarende er ethvert krav om at Gates snakket om ekteskapet eller Melinda på en nedsettende måte . ”

“Bill mottok eller ba aldri om personlige råd av noe slag fra Epstein – om ekteskap eller noe annet. Bill klaget aldri på Melinda eller hans ekteskap med Epstein, ”fortsatte representanten.

I følge Beast , “var Melinda Gates rasende over Bills forhold til Epstein, og ble skremt av den skumle finansmannen da han møtte ham i september 2013, etter at paret aksepterte en pris på et hotell i New York City. Folk som kjente saken sa Melindas sinne, førte til slutt til at vennskapet til Bill og Epstein var død. ”

I mellomtiden rapporterte Wall Street Journal nettopp at Melinda begynte å konsultere skilsmisseadvokater i oktober 2019 – akkurat rundt det tidspunktet det ble avslørt at Bill og Epstein var venner . Dessuten ønsket Microsoft-styremedlemmer at Bill skulle være sent i 2019 etter at en intern etterforskning avslørte at Gates hadde et upassende seksuelt forhold til en kvinnelig Microsoft-ansatt.

Bill og Melinda Gates kunngjorde tidligere denne måneden at de avsluttet sitt 27-årige ekteskap fordi ekteskapet ifølge Melinda var “uopprettelig ødelagt.” Hun hadde jobbet med advokater siden minst 2019 for å avslutte det ifølge Journal . Og mens paret ikke har avslørt hva som førte til splittelsen, rapporterte Journal også at Bills forhold til Epstein var en kilde til bekymring.

Les også: Canadas Jeffrey Epstein: Peter Nygard And The Fashion To Sexual Assault Pipeline

The Daily Beast fortsetter:

Folk nær Bill Gates sa til The Daily Beast at forverringen av forholdet deres kunne sees på Bill og Melindas kroppsspråk. Paret pleide å samhandle med “mer latter og letthet,” sa en venn av Bill, som la til at til slutt, “å være rundt dem var som å komme til et toppmøte.”

“Det var ikke som å ankomme middag med et par eller noe; det var mer som to statsoverhoder, ”la vennen til. “Så det var derfor Epstein kunne ha vært en faktor [i splittelsen deres], men var det faktoren? At jeg grunnleggende ikke tror. ”

Vennen sa at parets strengt regimenterte eksistens da milliardærfilantroper fortrengte det mer normale liv og levity de likte i yngre år. “Bill er langt mindre behagelig å være ute i verden,” sa personen. “For Bill var det bare så sjeldent han fikk lov til å gjøre normale ting, noe jeg tror han virkelig ønsket.”

For Bill inkluderte slike “normale” ting å møte nye mennesker under middagen hjemme hos Epstein  – en pause fra teknologimogulens tett koreograferte tidsplan for begivenheter der han ville sitte ved hovedbordet med de mest fremtredende gjestene.

“Han liker ikke noe bedre enn å komme sammen og diskutere eller forelese mennesker, eller fortelle alle hva han gjør med polio-vaksinen. Han har en evne til, i motsetning til andre mennesker jeg noen gang har møtt, å forelese for et bord med mennesker uten å stoppe i en time, ”sa en innside.

“Alle som ga ham en scene for en forestilling og sa:” Bill, kom og snakk med oss ​​om det du brenner for, “det ville være noe han ville glede seg over.”

I mellomtiden vil vi fremdeles vite hvordan Gates-rådgiver Boris Nikolic (bildet nedenfor) ble utnevnt til reserveleder i et testamente som Epstein endret dager før hans død 10. august i en fengselscelle på Manhattan.

portgruppe 1 2

Når jeg tenker på det, kan noen spørre Larry Summers om han noen gang var i Epsteins “herreklubb” i pedo-lairen.BOM! Video Viser US Capitol Police Ga Demonstranter Tillatelse Til Å Komme InnForrige InnleggTidligere Pentagon-Konsulent Hevder President Eisenhower Hadde 3 Hemmelige Møter Med RomvesenerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bill gates 'krig mot mat

AGENDA 2030BILL GATESGLOBAL WARMING HOAXGMO

Bill Gates ‘War On Food: New Oregon Law Says To BAN Meat

HAFHAF13. Mai 2021

brazil aedes aegypti transgenisk frigjøring

BILL GATESGMO

Bill Gates-Finansiert Selskap Frigjør Genetisk Modifiserte Mygg I USA

HAFHAF9. Mai 2021

melinda gates var 'rasende' over bills forhold til epstein

BILL GATESJEFFREY EPSTEIN

Melinda Gates Var ‘Rasende’ Om Bills Forhold Til Epstein

HAFHAF8. Mai 2021

tysk politi stengt 'boystown' misbruk av barnesexplattform

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Tysk Politi Stengte ‘Boystown’ Child Sex Abuse Platform ‘With 400,000 Members’

HAFHAF3. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.