World Economic Forum: Innen 2030 Vil Du Ikke Eie Noe (New World Order Detailed)

25. Oktober 2020.

The World Economic Forum (WEF) PR gitt ut en video med tittelen: “8 Spådommer for World i 2030.”

Kort som det kan være, gir det et spennende innblikk i hva den teknokratiske eliten har i vente for oss andre.

I følge WEF er dette hvordan verden vil bli transformert som en del av Agenda 2030 , under den beryktede nye verdensorden :

World Economic Forum Wef New World Order

1. “Du eier ingenting, og du blir glad for det.”

I stedet leier du alt du trenger, og det blir levert med drone rett på døren.

Lei alt fra hvem? “Elite” blodlinjer, selvfølgelig.

2. “USA vil ikke være verdens ledende supermakt” – I stedet vil en håndfull land dominere sammen.

Disse “elite” blodlinjene snakker allerede om USA i fortid. En sosialistisk overtakelse av Amerika er planlagt: ingen våpen, ingen amerikansk grunnlov, ingen pressefrihet , ingen privateid eiendom, ingen privateide småbedrifter; til enhver tid spores og spores, vaksinert med sterilitetsmedisin, sosial kredittpoeng for å vurdere lydighet. Et verre enn .

Disse såkalte elitene setter pris på den kinesiske modellen , der folk alle er livegne til en totalitær regjering som eier dem, og som kan slå av bankkontoer, og ta bort deres privilegier (ikke rettigheter!), For eksempel reise .

De vil skjære USA mellom Kina og FN og avslutte statusen som en supermakt.

The Hunter Biden kinesiske e-post skandalen begynner å være mer fornuftig nå, ikke sant?

3. “Du vil ikke dø og vente på en organdonor”.

I stedet for å transplantere organer fra avdøde givere, vil tilpassede organer bli 3D-trykt på forespørsel. Ja, men bare hvis den sosiale poengsummen din er høy nok. Dette er også bare en veldig liten del av en veldig stor agenda: transhumanisme .

Svært få mennesker er klar over den syntetiske agendaen, som er sprangsteinen til transhumanismen . Ta også tid til denne artikkelen: The Synthetic Agenda: The Distorted Heart Of The New World Order .

4. “Du spiser mye mindre kjøtt”.

Kjøtt vil være “en og annen godbit, ikke en stift, til beste for miljøet og helsen vår”.

Med andre ord vil kjøtt bli så sjeldent og dyrt at bare de veldig rike har råd til det. Noe som forklarer hvorfor Bill Gates er så dypt involvert i å produsere falskt kjøtt . Selvfølgelig kunne de ikke bry seg mindre om helsen vår, ellers ville deres kjøttalternativer ikke være laget av  GMOer som er fylt med dødelige kjemikalier og glyfosatrester .

For at denne agendaen skal fungere, må de finne alternative proteinkilder, siden de fleste mennesker vil bo i storbyer der de ikke vil kunne dyrke sin egen mat, så det er derfor disse globalistiske sykene fremmer spisebugs og til og med medmennesker i de vanlige media.Spis bugs for å redde planeten

Nei takk!

En virkelig dystopisk fremtid hvis vi lar det skje!

5. “En milliard mennesker vil bli fordrevet av klimaendringene” – Som et resultat må land forberede seg på å ønske flere flyktninger velkommen.

Ved å “ønske flere flyktninger velkommen”, mener de egentlig at vi ikke skal gjøre noe og bare godta en utenlandsk invasjon , fra voksne menn som er veldig fattige, syke, uutdannede til det å være analfabeter, av en annen religion (muslim) og som ikke ønsker å integrere , men danne separate stater med separate lover , som er undertrykkende og sterkt dårligere enn vestens.

Eksempler på en mentalitet fra 1200-tallet, som er svært undertrykkende mot kvinner (skjer i dag over hele ):

Muslimske flyktninger
Shariahfortheuk
Sverige randen av kollaps fra Mu 1030x772

Nå skal du være klar på at en “erstatningsagenda” er i gang i Europa .

La dette være en alvorlig advarsel til Amerika: Den innfødte hvite rase i Europa erstattes av ulovlige migranter fra det afrikanske kontinentet , og bare en liten brøkdel av dem kommer fra krigsstyrte land. Hvite vil bli et mindretall i sine egne land de neste tiårene .

De forræderiske regjeringene i Europa betaler menneskesmuglere for å smugle disse voksne mennene i kampalderen til Europa, de beskytter dem fra lovens rekkevidde når de begår usigelige forbrytelser , de gir dem gratis bolig , og til og med betaler dem for å leve komfortabelt mens de innfødte må i noen tilfeller jobbe til de 70, og betale stadig høyere skatt for å støtte sin egen invasjon .

Dette forklarer hvorfor hvite, og spesielt hvite menn, blir foraktet så åpent av de vanlige media og Hollywood-kjendiser de siste årene: det hvite rase skal erstattes, utryddes .

Whiterace Mixrace Whites blir en mindre styrke

Når fødselsraten i Vesten fortsetter å stupe , vil hvite mennesker bli minoriteter i sine egne land og til slutt bli utryddet.

Etter hvert som hvite europeere sakte vil utryddes, vil også den kristne religionen og Europas eldgamle kulturer bli utryddet. Derfor trengte globalistene å plassere satanistforrædere i alle viktige maktposisjoner, inkludert Vatikanet .

Nå skal det bli klart hvorfor George Soros har investert 500 millioner dollar i tvangsmigrasjonen .

Det ønskede resultatet: Bare medlemmene av de gamle “elite” blodlinjene vil være hvite, og alle andre på jorden vil bli blandet . I deres øyne vil dette ytterligere validere deres elitestatus.

6. “Forurensere må betale for å slippe ut karbondioksid”.

For å eliminere fossilt brensel vil det være en global pris på karbon. Vandana Shiva, Ph.D., diskuterte dette i et nylig intervju  med Dr. Joseph Mercola.

I stedet for å fremme økologisk og regenerativ oppdrett, skyver den teknokratiske eliten noe som kalles naturlig budsjett uten budsjett. Bill Gates er en del av denne ordningen  (han ser ut til å være en del av alt som er ondt ).

Som forklart av Shiva, fungerer det helt unaturlige oppsettet omtrent slik: Staten tar opp store lån, som deretter deles ut til bønder for å dyrke mat gratis.

Bøndene tjener ikke pengene sine ved å selge avlingene sine, men ved å handle karbonraten på jorden på det globale markedet.

I utgangspunktet blir karbon omgjort til en handelsvare som erstatter den faktiske gårdsproduksjonen av korn og andre avlinger.

Bønder med høyere karbon i jorden vil tjene mer penger enn de med karbonfattig jord. I mellomtiden vil de ikke tjene noe på avlingene de dyrker.

Dette betyr også at du etter hvert må betale for å slippe ut CO2 (mens du puster), noe som betyr at bare de rike har råd til å få barn.

Co2 Skatt

7. “Du kan forberede deg på å dra til Mars”.

Forskere “vil ha utarbeidet hvordan du kan holde deg sunn i rommet”, og dermed åpne for muligheten for å bli et romfartsløp og kolonisere andre planeter.

Gjett hvem som vil eie koloniene og gruvedriften (og alle andre virksomheter) på Mars?

Koloniseringen av Mars er en utvidelse av imperiet og rikdommen til “elite” blodlinjer og deres akolytter.

8. “Vestlige verdier vil ha blitt testet til bristepunktet.”

Som forklart tidligere betyr dette at den vestlige kulturen og våre felles verdier sakte vil utryddes.

Du kan se den beryktede videoen fra nedenfor:

Vi Har Noe Å Si Om Alt Dette!

Noen spørsmål som vi bør stille oss selv før vi aksepterer de ikke-valgte menneskene som vi ikke engang har hørt om før helt nylig, former menneskehetens fremtid og bestemmer hvem som lever og hvem som dør:

 Hva er World Economic Forum, og hvem stemte for opprettelsen?

 Hvem er medlemmene og hvem valgte dem til vervet?

 Er det tilfeldig at WEF kjørte en coronavirus-simulering bare seks uker før pandemien, eller er medlemmene involvert i noe virkelig ondt som de må holdes ansvarlige for?

 Hvorfor er de ikke redd for når de åpent diskuterer en global tilbakestilling  og etableringen av en ny global orden? Hvorfor regnes det ikke som en forræderi og aggresjon?

 Hvorfor er ikke USA bekymret for at WEF diskuterer åpent og omformer verden åpent?

• Hvem kan holde dem ansvarlige for sine handlinger?

Referanse: Mercola.comWikipedia: Hunter Biden Laptop Scandal Er En ‘Debunked Right-Wing Conspiracy Theory'Forrige InnleggMKUltra Survivor Cathy O'Brien: Beskytt Barna Våre Mot PedofilagendaenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bill gates 'krig mot mat

AGENDA 2030BILL GATESGLOBAL WARMING HOAXGMO

Bill Gates ‘War On Food: New Oregon Law Says To BAN Meat

HAFHAF13. Mai 2021

Gassmangel er av Design

AGENDA 2030SAMMENSVERGELSE

Agenda 2030: Gassmangel Er Etter Design

HAFHAF12. Mai 2021

Maske - tankekontroll

KONTROLLKORONAVIRUSTANKEKONTROLL

Bevis På At Masker Handler Om Kontroll, Ikke Sikkerhet

HAFHAF12. Mai 2021

Kina lover å ta kontroll over internett og påvirke meninger ... over hele verden

BIG TECHSENSURKONTROLLPROPAGANDATROLLER

Lekkede Kinesiske Regjeringsdokumenter: Xi Xinping Løfter Om Å Ta Kontroll Over Internett Og Påvirke Meninger … Om HELE VERDEN

HAFHAF10. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.