FØR DET INTERNASJONALE KRIMIN DOMSTOLEN-NORGE-COVID 19.

Fra;
Lars-Hovard Fritzson Widding – Norsk
Anders Brunstad – Norsk
Lisbeth Lamey – Norsk
Runar Lorgan – Norsk

                                                                                                                                             Dato; Mai.8.2021

Til; Den internasjonale straffedomstolen

(TRAKTATET OM ROMA, ART. 15.1, 53 og 21)
I SAKEN OM GENOSIDE (kapittel 6), KRIMER MOT MENNESKELIGHETEN (kapittel 7), SÅ vel som krigsforbrytelser mot borgerne (kapittel 8), NUREMBERG CODEX / HELSINKI-ERKLÆRINGEN. 

Klageemne Regjeringen i Norge, Sverige, Danmark og Polen inkluderte ALLE nasjonale og internasjonale “interessenter” oppført i “ICC CLAIM 8. MAI 2021”.
Dette skriptet er for NORGE, alle andre oppførte land vil bli slått sammen til dette tilfellet med et eget vedlegg merket hvert lands navn. (Vedlegg Danmark, Sverige, Polen).  

Vi henvender deg til navnet “Ad hoc Covid Fellowship”, et fellesskap under etablering, der medlemmene er jurister, leger, leger, bedriftseiere, offentlige og generelle aktivister og varslere, som har valgt å utøve sitt demokratiske rett er å ikke motta den eksperimentelle medisinske behandlingen (Corona-vaksinasjon), og som føler at det blir utøvd et stort press, hardt og ulovlig, på vegne av ovennevnte regjering, medlemmer av parlamenter, lokale myndigheter, ministre, helsemyndigheter, leger og sykepleiere, og ved en pågående psykologisk krigføring fra staten og main stream media.

Vi har prøvd å reise denne saken gjennom både norsk norsk politi og det sentraliserte KRIPOS uten å lykkes, vi får ikke engang saken registrert etter flere forsøk.
Vedtekten for ICC erklærer at
 “ ICC er ment å utfylle, ikke erstatte, nasjonale kriminelle systemer ; den forfølger bare saker når stater ikke gjør det eller ikke er i stand til å gjøre det reelt. (artikkel 17-1-a).  Dette er en slik sak, det er derfor vi henvender oss til ICC direkte. Med henvisning til artikkel 21 C ber vi ydmykt påtalemyndigheten til ICC om å bruke den norske tvisteloven kapittel 34, §34-1 b, for midlertidig forføyning, til å STOPPLE alle tiltak, inkludert vaksiner, for å forhindre flere dødsfall, skader, tvangsforbud, og menneskelig lidelse generelt i løpet av den tiden det var nødvendig for ICC å etterforske saken.

Vi ønsker å begynne med grunnleggende kunnskap om emnet:

Den  Corona virusvaksine” er en innovativ medisinsk behandling , som bare har nylig fått FDA godkjenning i USA (i en nødsituasjon bruk prosedyre bare), en godkjenning som ikke er endelig, og med detaljer om 22 bivirkninger av vaksinen. I tillegg er det klart for alle medisinske faktorer at gjenstanden for langtidseffekter og sikkerhet av behandlingen på mottakerne er ukjent. Det er viktig å si at aldri til nå ble administrert i hele verden immunisering av denne medisinske teknologien for innføring av et syntetisk mRNA til kroppen, og alle tidligere vaksinasjoner fungerte på en helt annen måte, ved innføring av en deaktivert eller svekket virus og naturlig opphisselse av immunforsvaret mot det. Som deklarert av 3 seniorvirologer, er risikoen som forventes av denne innovative medisinske behandlingen herved vedlagt som ICC CLAIM – side 8 § b.

“Nürnberg-koden” – Medisinske etiske koder utstedt basert på lover der naziforbryterne ble dømt for å ha utført forferdelige medisinske eksperimenter under andre verdenskrig, i legenes rettssak kjent under Nürnberg-prøvene. Nürnberg-koden utgjorde senere basen for Helsinki-erklæringslovgivningen, samt basen for pasientens rettigheter i alle land.

Det er vår intensjon å presentere for deg og i detalj hvordan staten Norge, regjeringen i hvert land med sine statsråder, helsemyndigheter og lokale myndigheter, ytterligere seniorfaktorer, bryter Nürnberg-koden på en ulovlig måte, åpenbar og ekstrem , og til vår beklagelse, ikke bare i et enkelt aspekt, men mange, for mange!

 1. Informert samtykke til å delta i medisinsk behandling – et første prinsipp i Nürnberg-koden, er personens vilje og informerte samtykke til å motta behandling og delta i et eksperiment. Personen skal aktivere valgfrihet uten inngripen fra en faktor som innebærer kraft, bedrag, svindel, trussel, anmodning eller annen form for binding eller tvang. Da lederne av helsedepartementet og statsministeren i hvert land presenterte vaksinene i hvert land og begynte å vaksinere innbyggere i hvert land (27. desember 2020), der vaksinasjonen ikke ble anbefalt, at i praksis , de deltar i et medisinsk eksperiment, og at deres samtykke kreves for dette i henhold til Nürnberg-koden / Helsinki-erklæringen, og bare når det ble tydelig at statsministeren faktisk undertegnet en avtale med EUs EMA, (European Medicine Agency) og EU-kommisjonen, at det faktisk var et medisinsk eksperiment, og at dette var essensen av avtalen. Dette er faktisk et genetisk medisinsk eksperiment på mennesker , utført uten informert samtykke og under en alvorlig og åpenbar lovbrudd av Nürnberg-koden.

  Informert samtykke er IKKE mulig siden relevant informasjon ikke er tilgjengelig, ikke engang på direkte krav til helsemyndighetene. Svaret som er gitt, sender oss tilbake til de samme nettsidene der den forespurte informasjonen IKKE finnes, og de avviser også ethvert ansvar for å informere «mennesker / levende vesener» når de sier at de bare svarer med denne informasjonen til andre juridiske fiksjoner som andre statlige enheter , men ingen av dem er emner for dette vaksineprosjektet. (a1)

  Vi må også gjøre domstolene oppmerksom på at FOLKEHELSEINSTITUTTET (FHI) laget en undersøkelse og spurte publikum HVORFOR de ønsket å ta vaksinen. Tre hovedargumenter ble gitt, men IKKE GJELDER FOR “den virkelige verden” siden ingen av dem er gyldige og kan oppfylles ved å ta vaksinen. Oversatt, publikum JA til vaksinen er basert på BELIVE at:
  – Å ta vaksinen vil redusere antall Covid-infeksjoner i samfunnet. – 79% (ikke gyldig)
  – Inntak av vaksinen vil beskytte deres familier og eldre. 78%
   (ikke gyldig)
  – Å ta vaksinen vil gi dem den normale livsstilen tilbake til hvordan den var før Covid. 69%
   (ikke gyldig)

  INGEN Regjeringsenhet (eller medier) har gjort noe for å fjerne denne falske troen og misforståelsene fra MSM-propaganda, noe som betyr at IKKE av deltakerne til denne eksperimentelle vaksinen har gitt sitt SANNE informerte samtykke når alt er basert på misforståelser, villedende propaganda og HELT mangelen på faktisk SANN informasjon (a-5).
   
  Den nevnte praksisen er i strid med Roma-traktaten kapittel 8 avsnitt 2
  (i) Forsettlig drap (ii) Tortur eller umenneskelig behandling, inkludert biologiske eksperimenter, (iii) med vilje forårsaket store lidelser eller alvorlig skade på kropp eller helse. (i)
   Eldste i Norge døde i stort antall kort tid etter å ha blitt injisert med denne eksperimentelle vaksinen, men de stoppet IKKE prosjektet. Våre myndigheter hevdet at disse menneskene var veldig gamle med en kort levetid igjen uansett, men det gir IKKE noen rett til å drepe dem med disse injeksjonene som de gjorde. Norge gjorde det til forsiden globalt for denne praksisen. (A-2)

  (ii) Prosjektet er helt klart et “biologisk eksperiment” ved bruk av CRISPR-saks og mRNA.

  (iii)Tallene for døde og alvorlig skadde forteller oss at den eksperimentelle vaksinen forårsaker flere dødsfall og alvorlig skadde mennesker enn MEDISINALT UN-BEHANDLET COVID-19 (a-3)
  – AstraZeneca blir imidlertid satt på vent med argumentet om at risikoen for død er høyere fra vaksinen enn fra Covid, men tallene fra LEGEMIDDELVERKET viser oss at AstraZeneca er en av “vaksinene” med LAVESTE dødstall, så det gir ingen mening at de stopper en av de minst dødelige alternativene, men holder tritt programmet for de andre, hvor antallet dødsfall er langt høyere. (a-3, a-4) (a-1) Den gule merkede linjen sier (oversatt) Dessverre har vi ikke kapasitet til å svare på spørsmål fra privatpersoner.

(a-2) Antall eldste som døde av vaksinen i Norge ble Globale overskrifter
https://www.fhi.no/nyheter/2021/internasjonal-omtale-av-dodsfall-etter-vaksinering/

(a-3) PFIZER er det klart mest dødelige alternativet i Norge, men det var AstraZeneka som ble satt på vent.

(a-3) Kilde til tallet i diagrammet over (28. april-rapport)
https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/meldte-mistenkte-bivirkninger-av-koronavaksiner

(a-4) AstraZeneca satt på vent (apr. .15), på grunn av høyere dødsrisiko fra vaksinen mot COVID-19. https://www.fhi.no/nyheter/2021/astrazeneca-vaksinen-tas-ut-av-koronavaksinasjonsprogrammet-i-norge/

(a-5) FHI-undersøkelse for HVORFOR publikum vil ta vaksinen, side 13.
https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/testing-isolasjon-smittesporing-og-karantene/ove-pa-tisk/webinar-5-tisk/Koronavaksinasjon%20status%207%20januar%202021%20%20Folkehelseinstituttet. pdf / _ / feste / inline / 9a06eb1b-0b2d-4e45-b7bc-e46d4fdcb93b:? f5305b2fe8cfceeeca08a19a1a5e1118c4bf856e / Koronavaksinasjon% 20status% 207% 20januar% 202,021% 20% 20Folkehelseinstituttet.pdf fbclid = IwAR3NpYVaZeIp9KKBxN5MqwLHwHiXTk7v9KKsBw-PokRpMGJK3tPnjnUz23M
EU-kommisjonen / EMA / -Pfizer-avtalen
. Post factum ble det klart at statsministeren i Norge har signert en avtale med Pfizer Company og 3 andre (produksjonsbedriftene), der hun vil motta en enorm mengde millioner av vaksineporsjoner, og i betraktning, de vaksinerte (Citizens av Norge, vil fungere som “eksperimenterende” for legemiddelfirmaet. Det ble avtalt at legemiddelfirmaet skulle motta hver stat, all deres medisinske, personlige hemmelige informasjon, uten deres kunnskap eller samtykke på forhånd. I tillegg må vi oppgi at hver statsborger av Norge, at inntil dette øyeblikket ble ikke innholdet i avtalen knyttet til de fleste innbyggerne i disse statene offentliggjort, noe som er åpenhetsplikten i henhold til loven, og det ble publisert uten “blackout” / skjul av mye informasjon som er inkludert i denne avtalen. Det er verdig å si og huske at vi ikke bor i et diktaturland, slik at en slik avtale klart må være gjenstand for total åpenhet overfor det brede publikum.  

Norge har fire vaksinealternativer, Pfizer, Moderna, AstraZeneca og Janssen Cilag. For Norge ble et prosjekt kalt NorCRIN, et prosjekt som ligner Danmarks, «National Experimental Therapy Partnership (NEXT)» og «Trial Nation» etablert sent i 2019. Dette prosjektet fusjonerer private medisinske selskaper med forskjellige statlige enheter, så det er klart Innbyggere i Norge har blitt “solgt og levert som laboratorierotter” til private interesser uten offentlig kjennskap til disse fakta. (b-1)

(b-1)
https://www.norcrin.no/wp-content/uploads/06-2019-09-23-Trial-Nation-NEXT_-Siv.pdf

c. Alternative behandlinger . – Med hensyn til informert samtykke for medisinske behandlinger, og basert på Nuremberg Code-prinsippene, foreligger det en forpliktelse til å detaljere og foreslå en pasient flere behandlingsalternativer, som beskriver den medisinske prosessen (og alt som er inkludert i den), så vel som fordeler og ulemper, fordeler mot risiko, som finnes i hver behandling, for å gjøre det mulig for ham å ta en intelligent personlig beslutning om behandlingen han foretrekker. Som sagt må dette gjøres uten å utøve noe press og fritt, som en fri person.

Til tross for alle de ovennevnte, klarte ikke staten Norge og Helsedepartementet å presentere for innbyggerne i Norge, de eksisterende alternativene for behandling av Corona sykdommen, vist seg å være effektive og med få bivirkninger, og ikke farlig. De ber innbyggerne og presser dem (mens de åpenbart bryter prosessen med informert samtykke), skjuler informasjonen om immunisering og skaper en alvorlig atmosfære av frykt og tvang.

Relevante offentlige myndigheter nekter fortsatt at begge føre-varingsbehandlingene (vitamin D, C, sink) eksisterer, men de har også gjort AVIGAN (japansk antiviralt produkt) ulovlig for bruk mot Covid, selv om dette produktet var tilgjengelig og i bruk i Norge, så sent som Mars 2020 da pandemien startet (NORGE c-1). D-vitamin (Nobelprisvinner i 1928) er også gunstig for behandling av Covid, men selv en lett tilgjengelig behandling, som ifølge BMJ (British Medical Journal) kan redusere dødstallet med 25 X, blir IKKE levert som en del av medisinsk behandling . (NORGE c-2 – c-3).

IVERMECTIN-studier fra hele verden viser en reduksjon i dødeligheten fra 80 til 96%, og vårt krav er at nektelse av denne medisinske behandlingen skal vurderes som lik mord.Norske leger som foreskriver noen av de ovennevnte medisinske behandlingene for Covid, mister medisinsk lisens. (c-6)

(c-1) AVIGAN Forbudt for bruk mot COVID i Norge Mars 2020
https://www.dn.no/helse/koronaviruset/statens-legemiddelverk/folkehelseinstituttet/tablettene-brukes-mot-korona-i- japan-men-norge-sier-nei / 2-1-774976

(c-2) 40 studier om vitamin D som føre-var og medisinsk behandling oktober 2020
https://www.bmj.com/content/371/bmj.m3872/rr-5

(c-3) FHI – IKKE talsmann ved bruk av vitamin D, januar 2021
https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/2021/01/14/lite-vitamin-d-gjor-mange-sykere-men -fhi-vil-ikke-ga-ut-med-rad /

(c-4) FHI – Ingen råd om å øke immunforsvaret ditt med vitamin D, C og Zink.
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

(c-5) IVERMECTIN – 54 studier over hele verden – 80 til 96% reduksjon i dødelighet
https://ivmmeta.com/?fbclid=IwAR3dn1QRbRWQxszjztKk93eB5O7VH5rRBww2XgtXBMgLQqq

(c-6) Uttalelse fra den norske fastlegen Kjetil Johansen – Dato; 6.5. 2021.
Som fastlege i Norge: Jeg har IKKE lov til å forskrive noen av de kjente og effektive medisinene mot en Covid19-diagnose. Instruksjoner fra WHO, via EMA til det norske legemiddelbyrået, “Legemiddelverket”, som utstedte “Felleskatalogen”, katalogen over godkjent medisin knyttet til spesifikke diagnoser. Vi har IKKE lov til å foreskrive HCQ, hydroksyklorokin som “Plaquenil”, for Covid, selv om det er godkjent for andre diagnoser som revmatoid artritt. Vi kan heller ikke forskrive Ivermectin til Covid, selv om det er et betydelig medisinsk legemiddel, noe som antyder at det er veldig effektivt. Den eneste behandlingen vi har lov til å utstede er Azitromax 500 mg, (antibiotika) for behandling av lungebetennelse.


Relatert til dette, men ikke relatert til COVID, er en nå 40 år gammel uredelig praksis (fra 1981) med dokumentarsvindel fra HELSEDIREKTORATET, om de positive effektene av psykofarmaka, der påstandene som er fremsatt er en effekt på 90% , mens fagfellevurdert forskning, viser at effekten bare er 20%. Den fagfellevurderte forskningen viser også at levetiden til hver pasient reduseres med 10 til 30 år fra bruk av disse ikke-fungerende medisinene, men UTEN denne informasjonen blir gitt til alle der denne medisinen er foreskrevet. Både den tidligere høyesterettsdommeren Kjetil Lund og den norske OMBUDSMANN har forsøkt å stoppe denne falske praksis i mange år, uten å lykkes. Mange tusen psykiatriske pasienter har blitt behandlet med disse medisinene, mot sin vilje av denne grunn, og mange tusen andre har fått livskvaliteten ødelagt. Levetiden deres er redusert med 10 til 30 år, som en effekt av denne svindelen. Siden HELSEDIREKTORATET er dypt involvert i COVID-saken, så vi behovet for å gjøre domstolen oppmerksom på dette emnet. Denne svindelen utgjør et klart brudd på Roma-traktaten. (c-7)

Alt det ovennevnte under (c) er i strid med , men ikke begrenset til artikkel 7, (a) Mord, (f) Tortur (k) Andre umenneskelige handlinger av samme karakter som med 
vilje forårsaker stor lidelse, eller alvorlig kroppsskade eller til mental eller fysisk helse, ( og overlapper med kapittel 8 punkt 2) (i) Bevisst dreping (ii) tortur eller umenneskelig behandling, ( med den hensikt å indirekte tvinge innbyggerne for å ta del i en biologisk eksperiment ( i vaksiner ), (iii) med vilje forårsaker store lidelser eller alvorlig skade på kropp eller helse.  

En mer detaljert argumentasjon for alle brudd på Roma-traktaten, og de involverte “interessentene” på nasjonalt og internasjonalt nivå følger som “ICC CLAIM – 8. MAI 2021”. (c-7) den nå 40 år gamle praksis med dokumentarsvindel som fortsetter ved HELSEDIREKTORATET der ikke engang den norske OMBUSDMANN har klart å stoppe den. (2019)
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/kJK5qL/helsedirektoratet-saboterer-sivilombudsmannen-ketil-lund?fbclid=IwAR174PFg743KRnBf3HS0ZsVdxwJ55UbmfqV0lk3b

 • Et fjerde prinsipp er at eksperimentet vil bli utført for å forhindre lidelse av fysisk skade . Det er kjent at behandlingen forårsaket død av mange, skader og alvorlige skader (inkludert funksjonshemming og lammelse) etter at vaksinen ble administrert. Til tross for dette faktum, instruerte ikke regjeringene om å iverksette en etterforskning i saken. Det er godt dokumentert at det er et stort antall dødsfall og alvorlige skader knyttet til å ta vaksinen. (a-2)
 • Et femte prinsipp er at eksperimentet må avbrytes når det er grunn til å anta at død eller reell skade vil oppstå. Angående brudd på dette prinsippet, se ovenfor. (a-2)
 • Et ytterligere prinsipp er at ansvarlig fabrikk vil være klar til å stoppe den når som helst, hvis det er rimelig grunn til å anta at den vil forårsake skade, funksjonshemming eller død av eksperimentdeltakeren. Det er allerede bevist at mange og sunne personer døde av behandlingen, ble skadet, ble funksjonshemmede og lammet; Imidlertid fortsetter Norges regjeringer å tvinge innbyggerne dette farlige eksperimentet , men har stoppet et av de minst dødelige alternativene. (AstraZeneca) (a-2)
 • Følgende er nylige publikasjoner, som demonstrerer de åpenbare og kriminelle bruddene på Nürnberg-koden på vegne av regjeringen, ministrene og parlamentsmedlemmene, ordførerne og legene, og eldre offentlige faktorer, samt arbeidsgivere.
 • Nedenfor er noen eksempler (av mange) på Nuremberg Code Violations.

 Utøve økonomisk press; (fokus på helsearbeidere).

1. Innen helsesektorene, støttet av en juridisk mening fra FHI, trues folk som IKKE er vaksinert, til å bli sendt til andre stillinger eller med ulønnet permisjon. (f-4)

2. – Norsk lov om “SMITTEVERN” (lov om infeksjonskontroll) åpner for MANDATORY VACCINATION, for COVID, i strid med Roma-traktaten som beskrevet under (c) (f-1)

3. – Norges helseminister, advarer de som ikke deltar. (f-2), og statsministeren avhører om arbeidere kan nektes tilgang til jobbene sine (f-3)

(f-1) Lov – tvangsvaksinering
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1994 -08-05-55 / KAPITTEL_3 #% C2% A73-8

(f-2) Helseminister med en tydelig “advarsel” til “vaksinefornektere”
https://www.nettavisen.no/nyheter/klar-melding- til-vaksine-nektere-dette-ma-du-vare-forberedt-pa / s / 12-95-3424103313

(f-3) Corona passet til å angi en butikk – “Covid Apartheid”
https://www.dagbladet.no/nyheter/vurderer-bruk-i-butikker/73729762?fbclid=IwAR2YhpQp7yCKNb6WaNvd033HkkiZxrq79kJUAcFamB_aLvwT_Z4JIrqiuuE

(g-4) Letter – healthworker i Norge blir sparket for ikke å ha tatt vaksinen. (google translate from Norwegian)
Har vært litt frustrert etter at du ringte meg onsdag 14. april. Er det virkelig slik at du vurderer å si opp meg fordi jeg ikke klarer å bruke maske? Jeg ble helt satt ut som du ser, da jeg ikke har noen annen jobb å gå til. Jeg fikk forståelsen av at denne maskesaken også er grunnlaget for at jeg har fått tildelt noen få vakter i det siste, noe som har en veldig negativ effekt på meg da jeg i utgangspunktet bare har 21% «innkallingsvikarstilling».

Muligens mistolket jeg deg da du baserte den mulige oppsigelsen på at jeg ikke fulgte retningslinjene for koronartiltakene, og at jeg representerer en infeksjonsbombe blant brukerne? Du nevnte også at jeg kunne bli plassert i en annen avdeling, men jeg har også liten forståelse for formålet med dette. Som en uvaksinert og maskeregrer, vil jeg bli ansett som en potensiell fare uansett hvor jeg er plassert? Jeg trives veldig godt i avdelingen jeg jobber på nå, og brukerne gir inntrykk av at de virkelig setter pris på meg, noe de ofte viser.

I en lukket avdeling som dette er nærhet, kontakt og omsorg spesielt viktig, og det blir galt når beboerne i stedet føler frykt og avstand når vi bruker maske.

Jeg forstår at du som leder har et stort ansvar i disse vanskelige tider, men jeg måtte bare lufte dette med deg. Jeg tror du er en supersjef, men at du noen ganger må ta vanskelige avgjørelser som de på toppen så lett komme unna med. Ønsker deg en fin dag. .

                                                                                                                                                 Med vennlig hilsen G.

Utøvelsen av sosialt trykk

 1. En trussel mot å forhindre inngang til underholdning, fritid, reiser, mottak av tjenester fra samfunnet.
 2. Kunstnere, meningsledere og offentlige representanter, som i hvert hjørne velger å lage propaganda og aggressivt og fornærmende, foreslår til og med straff og sanksjoner mot de som ikke “tar sin del av byrden”.

Det skal herved understrekes at virkemidlene som for øyeblikket er aktivert mot innbyggere, inkluderer lovgivningsforslag og direktiver, mot den som ikke ble vaksinert, strider ikke bare mot Nürnberg-koden og individets autonomi over kroppen, men også den eksisterende lovgivningen i hvert land, inkludert personlig verdighet, og grunnleggende lov om frihet, yrkesloven, pasientens rettigheter, lov om likestilling av arbeid, forbud mot diskriminering i produkter, tjenester, inngang til underholdning og offentlig lov og andre lover.

Derfor og med tanke på det som er nevnt ovenfor, adresserer vi din ære med to hovedkrav:

 1. VI STRESSER PÅ BEHOVET – Å iverksette tiltak for et STORT STOPP av det medisinske eksperimentet og administrering av vaksinasjoner, og ALLE andre tiltak, ved bruk av lov om tvistelov, kapittel 34, §34-1 b, for midlertidig forføyning.
 2. Å instruere regjeringene om å stoppe alle lovgivningsmessige prosedyrer som bryter med prinsippet om informert samtykke fra en person, å motta den ovenfor beskrevne medisinske behandlingen, og som negerer den juridiske statusen i norsk demokrati, inkludert unngåelse av å lovfeste Green Passport, levering navn på de som ikke er vaksinert, til de lokale myndighetene eller andre skadelige lovgivere.
 3. Å handle i størst mulig alvorlighetsgrad mot offentlig, næringsliv, ansettelsesenhet, som bryter lovene i staten om personer som er ansatt, eller andre personer som er nødvendige for å forhindre tvang, tvang eller anmodning om vaksinering, samt gjenstand for diskriminering , mot de som tok et valg, IKKE å motta den ovennevnte innovative medisinske behandlingen.
 4. Vi ber om å gjøre deg oppmerksom på at en kopi av dette dokumentet også vil bli sendt til mediekanalene over hele verden, siden brudd på Nürnberg-koden og brudd på Roma-traktaten, er relevante i alle land i den frie verden.
 5. Og som en sluttnotat skal det opplyses at det nylig ble nådd en avgjørelse i Europaparlamentet den 77/1/21, som instruerte alle myndighetene om ikke å aktivere noe press, anmodning eller diskriminering mot noen person som velger IKKE å ta Corona-vaksinen. Derfor er det som er bra for de avanserte europeiske statene, absolutt også bra for Norge (og Danmark og Polen).

Derfor bør all senere korrespondanse bare sendes til post- og / eller e-postadressen som er oppgitt nedenfor. Enhver melding i henhold til domstolens vedtekter, adressert på denne måten, vil bli ansett som gyldig EN gang FILERT OG BEHANDLET.

Søknaden vil bli representert for formålet med denne prosedyren av:

Lars-Hovard Fritzson Widding – norsk statsborger og bosatt. (all post adr skjult)
Anders Brunstad – norsk statsborger og bosatt i Polen.
Lisbeth Lamey – norsk statsborger og bosatt i Sverige.
Runar Lorgen – norsk statsborger og bosatt i CA, USA.


JURIDISK STANDING
– Lars-Hovard Fritzson Widding

Me signaturinnehaveren av kravene mot både Norge og Danmark, er født i Norge med norsk statsborgerskap og pass. Jeg flyttet til Danmark i 2001 med min kone og to barn, som ble født i 1998 og 1999 i Norge. Siden oktober 2000 har jeg eid min egen eiendom i Danmark, og begge barna mine (nå unge voksne) bor og jobber i Danmark.

Jeg bor ikke lenger i Danmark, men burde ha vært tilbake til Danmark medio januar 2021 på grunn av en 3-dagers rettssak i mars 2021, men PCR-testkrav (under 24 timer gammel ved innreise) har gjort det umulig å returnere som planlagt , og av den grunn ble eiendommen min totalskadet på grunn av den kaldeste februar, på 20 år. Ingen forsikring dekker dette, og skaden ville aldri oppstå hvis jeg ikke ble forhindret fra å komme inn i Danmark som planlagt, og i dag i dag 8. mai 2021 er jeg fremdeles ikke i stand til å returnere, så danske tiltak har i realiteten konfiskert hele min eiendom og hindret meg i å være sammen med min egen familie. Dette betyr at jeg er et av de mange ofrene for politikk og meningsløse tiltak, der hele formuen min, min eiendom i Danmark, går tapt.

Med respekt
Lars-Hovard Fritzson Widding
Jurist og talsmann for menneskerettigheter og naturrett.

OPPLYSNINGER:
ICC-KRAV 8. MAI – En detaljert beskrivelse av alle brudd på Roma-traktaten, og den nasjonale og internasjonale “interessenten” vi mener er ansvarlig for hvert brudd. – Vedlagt.
VEDLEGG – DANMARK – Likheter med Norge med juridisk status – Vedlagt.
VEDLEGG – SVERIGE
 – Likheter med Norge med juridisk status – Vil bli oversendt 10. mai.
VEDLEGG – POLEN
 – Likheter med Norge med juridisk status – Vil bli sendt 10. mai.

Legg igjen en kommentar