Dr. Lee Merritt: Tvungne Vaksiner Er En Forbrytelse På Holocaustnivået Mot Menneskeheten

11. Mai 2021

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

HAFHAF11. Mai 2021

Dr. Lee Merritt , en ortopedisk ryggkirurg, ble intervjuet av Mike Adams i en nylig episode av Brighteon Conversations . Dr. Merritt slutter seg til en voksende liste over medisinske fagpersoner som ser tvungne som en forbrytelse mot menneskeheten på holocaustnivå .

dr.  lee merritt tvangsvaksiner er en forbrytelse mot menneskeheten på holocaustnivå

Medisinske systemer truer leger og sykepleiere med oppsigelse hvis de ikke overholder tvangsvaksinene.

Universiteter truer med å holde utdanning fra studenter hvis de ikke overholder.

Bedrifter truer med å skille folk fra arenaer, flyreiser og andre sosiale sammenkomster hvis de ikke overholder.

Guvernører som Gretchen Whitmer har gjort staten Michigan til en vaksine fengselsleir ; hun har truet med å ta bort alles friheter hvis de ikke overholder.

Lås Nedganger Er Nå Knyttet Til Vaksinasjonsstatus, Medisinsk Eksperimentering Som Gjenspeiler Forbrytelsene Fra Det Tredje Riket

Canada truer amerikanere fra nord og tvinger dem til å vise vaksinepapirene sine for å komme inn i landet.

Israel har allerede implementert et teknokratisk vaksinepassystem som nekter folk å komme inn i bygninger hvis de ikke viser sine digitale papirer om overholdelse av .

Israelere må fornye sitt digitale pass hver sjette måned, og vise at de har alle regjeringsgodkjente boosterskudd.

Alle disse tvangshandlingene og autoritærismene smaker av Det tredje riket og Holocaust.

Siden starten på låsing har hele , skolekretser og jobbsteder bokstavelig talt blitt omgjort til fengselsleirer med medisinsk eksperimentering og hjernevaskende tortur.

Et fritt samfunn håndhever ikke kroppskrav, atferdskontroll og ulike nivåer av lydighetstrening, alt for å medisinsk svindel, bioterror, medisinsk feil, falske kalibrerte medisinske tester og og utelatelse av vitenskapelig støttede antivirale strategier som sunn immunfunksjon.

Alt misbruk selges som “sikkerhetstiltak”, men all paranoia, isolasjon og lydighetstrening svekker bare menneskeheten, undertrykker immunforsvaret og gjør befolkningen mer utsatt for alvorlig sykdom.

Alle disse handlingene bryter med grunnleggende menneskerettigheter, prinsippet om informert samtykke og Nürnberg-koden, en kode for medisinsk forskningsetikk som ble etablert i kjølvannet av andre verdenskrig.

Den Nürnberg Kode begrenser mot medisinske eksperimenter , som ble utført av vanlige leger under regimet til Nazi-Tyskland.

Tre Viktige Punkter Som Juridisk Vil Forsvare Deg Mot Tvangsvaksiner

Hvis du eller noen du kjenner står overfor skremsel og tvang til å vaksinere, er det nå på tide å stå opp for overgrepene.

Her er tre viktige punkter du bør stille skriftlig til enhver myndighetsperson som bruker tvang for å tvinge deg til å overholde vaksiner.

EUA-produkter er ikke godkjent, ikke-lisensiert og eksperimentelt. Food and Drug Administration (FDA) veiledning om autorisasjon til nødbruk (EUA) av medisinske produkter krever at FDA “sørger for at mottakere blir informert i den grad det er praktisk mulig gitt de gjeldende omstendighetene” forutsatt at “de har muligheten til å godta eller nekte EUA. produkt.”

Spør myndighetspersonen om de er kjent med denne uttalelsen, og press dem til å informere alle ansatte / kunder om at de har muligheten til å nekte.

Ansatte og kunder tilhører ikke administrerende direktør, styret, guvernøren, en lege eller noen offentlig helsemyndighet.

FDA krever at EUA-vaksinemottakere får viss vaksinespesifikk informasjon for å hjelpe dem med å ta en informert beslutning om produktet.

EUA-faktaarkene må leveres og må spesifisere formålet med hver injeksjon, inkludert produsentene av injeksjonene.

Faktaarkene må gi den mest oppdaterte og oppdaterte informasjonen om injeksjonene, og vaksinemottakere må også motta informasjon om bivirkninger.

Spør myndighetsfiguren om de har lest, forstått og gitt alle disse faktaarkene og oppdatert informasjon om uønskede hendelser, slik at alle kan ta en utdannet beslutning.

Vitenskapen om vaksinasjon er ikke absolutt eller eksklusiv. Vitenskapen om immunitet favoriserer faktisk de millioner av mennesker som har slått viruset og fått bredspektret B-celle og T-celle naturlig immunitet .

Til slutt, spør myndighetstallet om de har gjennomgått tilgjengelige databaser med vesentlige bivirkninger rapportert til dags dato for personer som har fått -injeksjoner.

Potensielle og rapporterte bivirkninger inkluderer død, anafylaksi, nevrologiske lidelser, blodpropp, autoimmune lidelser, andre langvarige inflammatoriske kroniske sykdommer, blindhet, døvhet, infertilitet, fosterskader, abort, dødfødsel og yrkeseksponering.

I tilfelle et EUA-produkt er godkjent av FDA, er informert samtykke og foreldres samtykke ABSOLUTT.

Unntak fra vaksinasjon er grunnleggende religiøse friheter, og lovene tar allerede imot foreldre som ikke ønsker å vaksinere barnet sitt.

Lov om medisinsk diskriminering beskytter enkeltpersoner mot trakassering og segregering basert på deres personlige medisinske avgjørelser.

Spør myndighetsfiguren om de er villige til å holdes ansvarlige for skader på vaksinen eller holdes ansvarlige for sivile rettighetssaker som skyldes å fratage enkeltpersoner deres rett til informert samtykke.

Beskytt dine rettigheter og last ned et offisielt skjema :

https://www.brighteon.com/embed/85761cb5-b202-4d89-b36d-cc920319ab73

Kilder: AFinalWarning.com ; Brighteon.comFauci Omfavner Tyranni: Maskemandater Kan Vare På Ubestemt Tid For Å Bekjempe InfluensaForrige Innlegg

Relaterte Artikler

fauci omfavner tyranni maske mandater kan vare på ubestemt tid for å bekjempe influensa

KORONAVIRUSTYRANNI

Fauci Omfavner Tyranni: Maskemandater Kan Vare På Ubestemt Tid For Å Bekjempe Influensa

HAFHAF11. Mai 2021

dr.  fauci finansierte wuhan-fasiliteter samtidig som det kinesiske militæret diskuterte våpenforming av koronavirus

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Dr. Fauci Finansierte Wuhan-Fasiliteter Mens Kinesisk Militær Diskuterte Våpenformende Koronavirus

HAFHAF10. Mai 2021

100+ pasienter dør etter å ha tatt første eller andre skudd med covid 19-vaksine på et sykehus i india

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

100+ Pasienter Dør Etter Å Ha Tatt Første Eller Andre Skudd Med COVID-19 Vaksine På Et Sykehus I India

HAFHAF10. Mai 2021

klaus schwab kaller på implanterbart mikrochip

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGIMPLANTAT MED MIKROCHIPWORLD ECONOMIC FORUM

BRYTENDE! Klaus Schwab Etterlyser Et Globalt Helsepass Basert På Implanterbart Mikrochip

HAFHAF10. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.