Bevis På At Masker Handler Om Kontroll, Ikke Sikkerhet. Covid-Masken Er Bare Et VERKTØY For Å Få Alle Vaksinert, Og CDC Visste Dette Fra Begynnelsen

12. Mai 2021

av SD Wells

Nylig beklaget vertene til ABCs “The View” at CDC ikke hadde lurt folk bedre om å bli vaksinert, ved å la folk som har fått vaksinering ta av seg masken. Med henvisning til alle mennesker som er motstandere av vaksinasjon som “dumme bakkebukker”, viste de store skjellene sine sanne farger.Maske - tankekontroll

Denne masken er tilgjengelig for kjøp på Amazon.com

Den såkalte “ensomme konservative” programlederen, Meghan McCain, kalte indirekte CDCs trekk for psykotisk og satte spørsmålstegn ved hele premisset for vaksinering, på den dumme måten som illustrerer TV-talkshow på dagtid, “Hvis vaksinen fungerer, hvorfor har vi å bruke masker? ”

Svaret er at kommunismen bare fungerer hvis folk ikke har noen verdi unntatt som proletariat (arbeiderklasse) kloner, slik at masker aldri vil løsne, med eller uten vaksiner, men selvfølgelig kan de ikke si at de lever i luften, eller alle får sparken.

Liberale Talkshow-Idioter Blir Betalt For Å Gi Liv I CDC-Skriptfortellingen For Covid-19, Og De Kan Ikke Engang Gjøre Det Riktig

I følge Google og Wikipedia er en “hillbilly” definert som en person som bor i landlige, fjellrike områder i USA, først og fremst i de sørlige Appalachian-fjellene og nede i Ozarks i Missouri og Arkansas.

Vertene til “The View” mener at alle som studerer naturvitenskap og forstår hvor farlige vaksiner kan være , vel, den personen må være en redneck som bor på en grusvei et sted i bakkeskogen i Hick town, USA.

Du lurer bare ikke folk riktig hvis du fortsetter å tvinge folk til å bruke masker etter vaksinasjonen, argumenterte McCain.

Med andre ord, du kan ikke lure alle tannløse tømmerhuggere, deres koner og barn til å få skuddet hvis de tror de fortsatt må ha på seg sine ubrukelige, bakterieladede Covid-19-masker overalt de går, selv etter at de får vaksinasjonen.

Det betyr at alt bare er psykologisk, og disse vertene tror at vi alle er rednecks, inkludert alle grunneiere og alle våpneiere som vet bedre enn å la myndighetene kontrollere gener og immunsystem.

Vertene la også til at USA ALDRI vil oppnå flokkimmunitet på grunn av de enorme delene av mennesker som tror på Gud, og som for det meste er hvite og republikanske.

Kan noen være mer rasistiske, store griser enn disse amerikanske talkshow-vertene?

Hun innrømmet også at hun tror på vaksinepass der, hvis du ikke blir vaksinert, mister du rettighetene til å reise eller kjøpe mat.

Cathy O’Brien om den virkelige grunnen til masker: ‘Datteren min ble laget for å bære en maske fra toårsalderen som en del av hennes CIA MKUltra Mind Control’

Covid-Masken Er Bare Et VERKTØY For Å Få Alle Vaksinert, Og CDC Visste Dette Fra Begynnelsen

Nesten alle maskehull er .3 til .5 mikron i størrelse, hvor Kina-viruspartiklene er mindre enn 0,06 mikron, noe som gjør praktisk talt hver maske i dette landet ubrukelig.

Derfor innrømmet Fauci det i begynnelsen, og det er det SCIENCE viser.

Ja, så anti-voksxers er ikke anti-science, faktisk, pro-vaxxers er anti-science, fordi det avslører hva de ikke vil at vi skal vite.

De fleste av disse enkle ansiktsmasker, inkludert kirurgiske masker, er utilstrekkelig i de fleste Covid-sikkerhetssituasjoner, slik dataene avslører.

Selv N95-masken går bare ned til 0,3 mikron. Det betyr at Covid-viruspartiklene er minst 5 til 10 ganger mindre enn hullene i maskene alle har på seg til skolen, jobben, butikker osv.

Det tar ikke et geni eller en forsker å lese vitenskapen der. Disse maskene hjelper ikke andre, og de hjelper absolutt ikke folkene som bærer dem, som kan lide av lungebetennelse etter at bakterier bygger seg opp i munnen og halsen hele dagen.

Medstedsvert Whoopi “Big Whoop” Goldberg er ikke så sikker på masktvangstaktikken for å få ikke-vaksinerte rednecks til å skyte opp med nevrotoksiner, så hun spurte McCain om maskehåndhevelse var nok til å få disse menneskene til å få de to jabene, med så mange ord.

McCain sa nei. Så det betyr at det første folkemordstrikset med å skynde alle minoritetene til vaksineutsalgene mislyktes, så da prøvde de masketrikset, og det svikter også.

Neste triks? Empati. De vil at vi alle skal synes synd på å drepe alle de fattige vaksinerte menneskene som skal være immun mot det de sier vi spredte.

I mellomtiden kaster de viruset til hverandre fra vaksinene de nettopp har fått. Hvor serendipitous. Klemmer rundt!

McCain innrømmet videre at maskene handler mer om kontroll enn om faktisk vitenskap. Hvorfor hun ikke ble sparket på stedet for det, vet vi kanskje aldri.

Kanskje det hele er en del av manuset for å skape dissonans og forvirring.

Når alt kommer til alt, er dette kjønnsfluid, rasebete, omvendt hykleri blindende nok, trenger vi å snu det sammen med fienden som ber oss om å tenke på sannheten, når det er for sent å gjøre noe med det?Nürnberg-Prøveversjon 2.0 Er Under Forberedelse: WHO Og Verdensledere Må Svare For ‘Forbrytelser Mot Menneskeheten’Forrige InnleggSixth Man To Walk On The Moon: Aliens Prevented A Nuclear War On Earth To Try Our ExistenceNeste Innlegg

Relaterte Artikler

kovid vaksinekasting

KORONAVIRUSVAKSINER

Amerikas Fremste Doktorer Advarer Om At COVID-Vaksinert Kan Overføre “Piggproteiner” Til Luften

HAFHAF12. Mai 2021

arrestere fauci og porter

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Nürnberg-Prøveversjon 2.0 Er Under Forberedelse: WHO Og Verdensledere Må Svare For ‘Forbrytelser Mot Menneskeheten’

HAFHAF12. Mai 2021

tedros og john kerry ler

KORONAVIRUSTYRANNIWHO

GLEM ALDRI: De Såkalte Ekspertene Gjorde Seg Helt Galt Med Sine COVID-Spådommer Og Dens Dødelighet Og Er Fortsatt

HAFHAF11. Mai 2021

dr.  lee merritt tvangsvaksiner er en forbrytelse mot menneskeheten på holocaustnivå

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Dr. Lee Merritt: Tvungne Vaksiner Er En Forbrytelse På Holocaustnivået Mot Menneskeheten

HAFHAF11. Mai 2021

Legg igjen en kommentar