Globalisten Erna Solberg, Klaus Schwab og Stortingets Europabevegelse

jobber nå energisk med å få gjennomført «Agenda 21/30», og «The Great Reset» som er globallistenes store mål for kloden fremover. Ifølge Klaus Schwab`s planer skal verden ledes av en liten maktelite som vil danne en verdensregjering. Det blir ingen selvstendige stater, ingen landegrenser, og verden skal styres etter FN`s bærekraftsmål. «Vi skal ikke kunne eie noe, bare leie men vi vil være lykkelige» Mange politikere er blitt Quistlinger som er i full gang med å selge sine folk til globallistene. For dette blir de rikelig betalt med Sveitsiske bankkontoer og en komfortabel og problemfri fremtid. • Globallistene handler gjennom Bilderberggruppen, World Economic Forum, Den Trilaterale kommisjonen, Frimurerne, Nato, FN, EU og mange andre hjemlige samfunn. • Globallistene eier, leier og driver legemiddelindustrien som produserer giftige stoffer som skader og dreper oss medborgere. • De eier mobilindustrien der strålingen er skadelig. • Massemedia/ radio/ Tv og aviser som serverer den desinformasjon vi daglig blir matet med. • Kontrollerer film og musikkindustrien, eksempelvis Hollywood/ Bollywood. • Eier sosiale medier som FB, Twitter, Youtube som sensurerer og sletter synspunkt som kan være en trussel mot globaliseringen. • De eier de private, sentrale og nasjonale bankene og styrer verdensøkonomien. Globallistene har bestemt seg for å redusere verdens befolkning for lettere å kontrollere de som er igjen. Så etter 75 år med fred, er Norge enda en gang okkupert av fremmede makter. Denne gangen av en usynlig fiende med et kjemiske våpen som er vaksinen mot Sars K2. Det er ikke mulig å beregne hvor mange som vil overleve vaksinasjonen globalt, men det ser ut som vaksinen vil drepe og skade et stort antall liv. I nesten alle land har myndighetene holdt tilbake ubehagelige sannheter for befolkningen om hvor farlig den såkalte «vaksinen» er. Viruset er ALDRI isolert og dermed «ikke-eksisterende». Helsepersonell er PLIKTIG til å informere om at vaksinen er eksperimentell, at man deltar i en studie som «prøvekanin» og fortsatt kan få sykdommen. Vaksinen reduserer bare symptonene, og du kan fortsatt spre sykdommen. Du vil heller ikke bli fritatt fra forholdsregler bestemt av regjeringen. Leger og sykepleiere kan ikke si: «Jeg utførte bare ordre» da dette ikke er et legalt forsvar. De vil bli stilt for retten for krigsforbrytelser og holdt ansvarlig. Leger og forskere vet ikke hvilken kortsiktig eller langsiktig skade vaksinen kan forårsake, da ingen langsiktige studier har funnet sted. Dette kan omfatte permanent funksjonshemming og død. Vaksineprodusentene har fått fritak og er ikke erstatningspliktige for helsemessige bivirkninger og død! HVORFOR? Dette innlegget bygger på Michael Zazzios tale til det norske folk 8 mai i år. Han er overdommer i en internasjonal Tribunal som kalles «Natural & Common Law Tribunal for Public Health and Justice»

Åpne bilde

Del å spre dette så langt som det kommer fått av Psykiatrisk Sykepleier ????Det er nå pandemien kommer … Når de ikke har egne antistoffer blir syke .. I tillegg er vi fulle av nano partikler og tekno markene som tar over kroppen .. Jo mer man har jo verre er det … Går på hjernen … Ku … Gal … Osv .. Alt dette er åpenbart prøve prosjekter … Bilder og minner blir borte … Piping .. Prikking i lemmer .. Trøbbel med søvn .. Balanse .. Tiks .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.