En Ny Verdensorden Gitt Til Deg Av COVID-19 Og Den Globale Dype Staten

4. Mai 2021

av John W. Whitehead & Nisha Whitehead

“En psykotisk verden vi lever i. De galne har makten.” – Philip K. Dick, Mannen i det høye slottet

en ny verdensorden som ble gitt til deg av covid 19 og den globale dype staten

På godt og vondt har endret måten vi navigerer verden rundt.

Det tegner også om grensene for vår verden (og våre friheter) og endrer spillefeltet raskere enn vi kan følge med.

På grunn av den amerikanske regjeringens dyptliggende og i mange tilfeller topphemmelige allianser med utenlandske nasjoner og globale selskaper, har det blitt stadig mer åpenbart at vi har inngått en ny verdensorden – en global verdensorden – utgjort av internasjonale myndigheter og selskaper.

Denne kraftige internasjonale kabalen, la oss kalle den Global , er like ekte som den korporatiserte, militariserte, industrialiserte amerikanske Deep State, og den utgjør en like stor trussel mot våre rettigheter som individer under den amerikanske , om ikke større.

Vi har kommet nærmere denne globale verdensordenen de siste tiårene, men COVID-19, som har sett myndighets- og bedriftsinteresser bli enda tettere sammenflettet, har skiftet denne transformasjonen til høyt gir.

Fascisme har blitt en global trussel.

Det er fortsatt uklart om den amerikanske dypstaten (” et nasjonalt sikkerhetsapparat som holder styring selv over de valgte lederne som har ansvaret for den “) svarer på den dype dalen, eller om den dype dommen bare gir den amerikanske dypstaten fullmakt. Imidlertid kan det ikke benektes i hvilken grad de er intrikat og symbiotisk innbundet og sammenlåst.

Tenk på i hvilken grad våre liv og friheter blir påvirket av denne internasjonale konvergensen av statlige og profittdrevne bedriftsinteresser i overvåkingsstaten, det militære industrielle komplekset, den private fengselsindustrien, etterretningssektoren, sikkerhetssektoren, teknologisektoren, telekommunikasjonssektoren, transportsektoren, legemiddelindustrien og sist av farmasøytisk-helsesektoren.

Alle disse sektorene er dominert av megakorporasjoner som opererer på global skala og jobber gjennom offentlige kanaler for å øke fortjenestemarginene.

De profittdrevne retningslinjene til disse globale bedriftsgigantene påvirker alt fra lovgivningspolitikk til økonomi til miljøspørsmål til medisinsk behandling.

Global Sykdom

Den COVID-19 pandemi har drevet oss inn i en helt ny global grense.

De som håper å navigere i denne sammenkoblede og høyteknologiske verdenen av kontaktsporing, vaksinepass og digitale passerer, vil finne seg i å takle saker som berører dyptliggende moralske, politiske, religiøse og personlige spørsmål som det kanskje ikke er noen klare svar på.

Vi er i ferd med å finne vår evne til å få tilgang til, engasjere oss og bevege oss rundt i verden, avhengig av hvilken leir vi faller i: de som har blitt vaksinert mot COVID-19 og de som ikke har gjort det.

“Det er det siste statussymbolet . Flash det til folket, og du kan få tilgang til konserter, idrettsarenaer eller langt forbudte restaurantbord. En dag kan det til og med hjelpe deg med å krysse en grense uten å måtte karantene, ”skriver Heather Murphy for New York Times . “Det nye platinkortet i Covid-alderen er vaksinesertifikatet.”

Dette er hva MIT-professor Ramesh Raskar refererer til som den nye ” valutaen for helse “, en passende moniker gitt den potensielt lukrative rollen som Big Business ( Big Pharma og Big Tech , spesielt) vil spille for å etablere denne pay-to-play-markedsplassen. Flyselskapsindustrien har jobbet med et Travel Pass. IBM utvikler et Digital Health Pass. Og den har vært altfor glad for å la bedriftssektoren ta ledelsen .

Global Overvåking

I spissen for National Security Agency (NSA), som har vist seg å bry seg lite om konstitusjonelle grenser eller , har overvåkingsstaten kommet til å dominere vår regjering og våre liv.

Likevel opererer ikke regjeringen alene. Jeg kan ikke. Det krever en medskyldig.

Dermed er de stadig mer kompliserte sikkerhetsbehovene til vår massive føderale regjering, spesielt innen forsvar, overvåking og datahåndtering, oppfylt innen bedriftssektoren, noe som har vist seg å være en kraftig alliert som både er avhengig av og gir næring til veksten. av statlig byråkrati.

Ta for eksempel AT&T. Gjennom sitt enorme telekommunikasjonsnett som krysser hele verden, gir AT&T den amerikanske regjeringen den komplekse infrastrukturen den trenger for sine masseovervåkningsprogrammer. I følge The Intercept:

“NSA anser AT&T som en av sine mest pålitelige partnere og har hyllet selskapets” ekstreme vilje til å hjelpe. ” Det er et samarbeid som dateres tiår tilbake. Lite kjent er imidlertid at omfanget ikke er begrenset til AT & Ts kunder. I følge NSAs dokumenter verdsetter den AT&T ikke bare fordi den ‘har tilgang til informasjon som overfører nasjonen', men også fordi den opprettholder unike forhold til andre telefon- og internettleverandører. NSA utnytter disse forholdene for overvåkingsformål, kommanderer AT & Ts enorme infrastruktur og bruker den som en plattform for å skjule bruk av kommunikasjon behandlet av andre selskaper. ”

Forstør nå hva den amerikanske regjeringen gjør gjennom AT&T på global skala, og du har ” 14 Eyes Program “, også referert til som “SIGINT Seniors.” Dette globale spionbyrået består av medlemmer fra hele verden (USA, Storbritannia, Australia, Canada, New Zealand, Danmark, Frankrike, Nederland, , Tyskland, Belgia, Italia, , Spania, Israel, Singapore, Sør Korea, Japan, India og alle britiske oversjøiske territorier).

Overvåking er imidlertid bare toppen av isfjellet når det gjelder disse globale alliansene.

Global War Profiteering

Krig har blitt et stort pengeproduksjonsforetak, og Amerika, med sitt enorme militære imperium og sitt incestuøse forhold til en rekke internasjonale forsvarsentreprenører, er en av de største kjøperne og selgerne .

Det amerikanske militærindustrielle komplekset har reist et imperium uten sidestykke i historien i sin bredde og omfang, et dedikert til å føre evig krigføring over hele jorden. For eksempel, mens det ble reist en sikkerhetsovervåkingsstat i USA, har det militærindustrielle komplekset opprettholdt et verdensomspennende militært imperium med amerikanske tropper stasjonert i 177 land (over 70% av landene over hele verden).

Selv om den føderale regjeringen tilslører så mye om sine forsvarsutgifter at nøyaktige tall er vanskelig å skaffe, vet vi at den amerikanske regjeringen siden 2001 har brukt mer enn $ 1,8 billioner i krigene i Afghanistan og Irak ( det er $ 8,3 millioner per time ). Dette inkluderer ikke kriger og militære øvelser utført over hele kloden, som forventes å skyve den totale regningen oppover til $ 12 billioner innen 2053 .

Den ulovlige sammenslåingen av den globale våpenindustrien og Pentagon som president Dwight D. Eisenhower advarte oss mot for mer enn 50 år siden, har kommet til å representere den kanskje største trusselen mot landets skjøre infrastruktur i dag.

Amerikas ekspanderende militære imperium bløder landet tørt med en hastighet på mer enn 15 milliarder dollar i måneden (eller 20 millioner dollar i timen) – og det er akkurat det regjeringen bruker på utenlandske kriger. Det inkluderer ikke kostnadene ved å vedlikeholde og bemanne de 1000 pluss amerikanske militærbaser spredt over hele kloden .

Utrolig, selv om USA bare utgjør 5% av verdens befolkning, kan USA skryte av nesten 50% av verdens totale militære utgifter , og bruker mer på militæret enn de neste 19 største utgiftsnasjonene til sammen.

Faktisk bruker Pentagon mer på krig enn alle 50 statene til sammen bruker på helse, utdanning, velferd og . Det er en god grunn til at “oppsvulmet”, “korrupt” og “ineffektivt” er blant de ordene som ofte brukes på regjeringen , spesielt og dets entreprenører. Prisutvikling har blitt en akseptert form for korrupsjon innen det amerikanske militærimperiet.

Dessverre er det ikke bare den amerikanske økonomien.

Drevet av en grådig forsvarssektor har det amerikanske hjemlandet blitt forvandlet til en slagmark med militarisert politi og våpen som er bedre egnet til en krigssone. President Biden , som marsjerer i lås med sine forgjengere, har fortsatt å utvide USAs militære imperium i utlandet og innenlands i et klart forsøk på å pandere til de mektige pengeinteressene (militær, bedrift og sikkerhet) som driver Deep State og holder regjeringen i klørne. .

Global Politiarbeid

Kikk på bilder av internasjonale politistyrker, og du vil ha vanskelig for å skille mellom amerikansk politi og de som tilhører andre nasjoner. Det er en grunn til at de alle ser like ut, kledd i den militariserte, våpnete uniformen til en stående hær.

Det er en grunn til at de også handler likt og snakker et vanlig maktspråk: de tilhører et globalt politistyrke.

For eksempel har Israel – en av Amerikas nærmeste internasjonale allierte og en av de viktigste årlige mottakerne av mer enn 3 milliarder dollar i amerikansk utenlandsk militærhjelp – vært i forkant av et lite offentliggjort utvekslingsprogram som tar sikte på å trene amerikansk politi til å fungere som okkuperende krefter i samfunnene sine. Som The Intercept oppsummerer, tar amerikansk politi “i hovedsak leksjoner fra byråer som håndhever militært styre snarere enn sivil lov .”

Denne ideen om global politiarbeid forsterkes av Strong Cities Network-programmet , som trener lokale politibyråer over hele Amerika i hvordan de skal identifisere, bekjempe og forhindre ekstremisme, samt adressere intoleranse i deres lokalsamfunn ved å bruke alle ressursene de har til rådighet. Byene som inngår i det globale nettverket inkluderer New York City, Atlanta, Denver, Minneapolis, Paris, London, Montreal, Beirut og Oslo.

Målet er å forhindre voldelig ekstremisme ved å målrette kilden til den: rasisme, krangling, hat, intoleranse, etc. Med andre ord, politiet – som fungerer som en forlengelse av De forente nasjoner – vil identifisere, overvåke og avskrekke enkeltpersoner som viser, uttrykker eller engasjerer seg i alt som kan tolkes som ekstremistisk.

Naturligvis er bekymringen med regjeringens anti-ekstremismeprogram at den i mange tilfeller vil bli brukt til å gjøre ellers lovlige, ikke-voldelige aktiviteter som potensielt ekstremistiske.

Husk at de offentlige etatene som er involvert i å frette ut amerikanske “ekstremister” vil gjennomføre sine mål – å identifisere og avskrekke potensielle ekstremister – i konsert med fusjonssentre (hvorav det er 78 på landsbasis, med partnere i privat sektor og globalt) , datainnsamling byråer, atferdsforskere, bedrifter, sosiale medier og samfunnet arrangører og ved å stole på cutting-edge teknologi for overvåking, ansiktsgjenkjenning, intelligent politi , biometri, og atferds epigenetikk (der livserfaringer alter ens genetiske makeup).

Dette er forbrytelse på ideologisk skala, og det har gått lenge.

Begynner du å få bildet nå?

På nesten alle fronter, enten det er krig mot , salg av våpen, regulering av innvandring, etablering av fengsler eller fremskyndelse av teknologi, eller bekjempelse av en pandemi, hvis det er fortjeneste og makt å samle, du kan satse på at regjeringen og dens globale partnere allerede har inngått en avtale som setter det amerikanske folket på den tapende enden av kuppet.

Vi har mistet våre friheter så trinnvis så lenge – solgt til oss i nasjonal sikkerhet og global fred, opprettholdt ved hjelp av krigslov forkledd som lov og orden, og håndhevet av en stående hær av militarisert politi og et politisk elite fast bestemt på å opprettholde sine krefter for enhver pris – at det er vanskelig å finne nøyaktig når alt begynte å gå nedoverbakke, men vi er absolutt på den nedovergående banen nå, og ting går fort.

“Folkets regjering, av folket, for folket” har omkommet.

I stedet er det en skyggeregjering – et korporatisert, militarisert, forankret globalt byråkrati – som er fullt operativt og driver landet.

Gitt banen og dramatisk ekspansjon, globalisering og sammenslåing av myndighets- og bedriftsmakter, vil vi ikke anerkjenne dette landet om 20 år fra nå.

Det tar mindre enn en generasjon for våre friheter å bli uthulet og Global Deep State-strukturen skal reises, utvides og forankres.

Merk mine ord: Den amerikanske regjeringen vil ikke redde oss fra kjedene til Global Deep State.

Nå er det de som vil fortelle deg at enhver omtale av en ny verdensordensregjering – en maktelite som konspirerer for å styre verden – er ting av konspirasjonsteorier .

Jeg er ikke en av de skeptikerne.

Jeg mener helhjertet at man alltid skal mistillide makthaverne, være urolige ved den første inngrep i sine friheter, og etablere kraftige konstitusjonelle kontroller mot regjeringens ugjerning og misbruk.

Jeg kan også bevitne det faktum at makt ødelegger, og absolutt makt korrumperer absolutt.

Jeg har studert nok av dette landets historie – og verdenshistorie – til å vite at regjeringer (den amerikanske regjeringen ikke er noe unntak) til tider ikke kan skilles fra det onde de hevder å kjempe mot, om det onde tar form av terrorisme , tortur, narkotika menneskehandel , sexhandel , drap, vold, tyveri, pornografi, vitenskapelige eksperimenter eller noen annen djevelsk måte å påføre menneskeheten smerte, lidelse og slaveri.

Og jeg har levd lenge nok til å se mange såkalte konspirasjonsteorier bli til et kaldt, vanskelig faktum.

Husk at folk pleide å spotte forestillingen om en Deep State (aka Shadow Government). De pleide å tvile på at fascismen noen gang kunne ta tak i Amerika , og spottet ethvert forslag om at USA begynte å ligne Nazi-Tyskland i årene før Hitler kom til makten.

Som jeg detaljerer i boken min Battlefield America: The War on the American People , begynner vi å vite bedre, ikke sant?Kanadisk Stat Som Betaler Private Selskaper For Å Fengsle Nye Arbeidere I Karantene For Å Motsette Seg Deres ViljeForrige InnleggKjennetegnet For Et Totalitært System: Kriminalisering Av UenighetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dr.  fauci finansierte wuhan-fasiliteter samtidig som kinesisk militær diskuterte våpenforming av koronavirus

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Dr. Fauci Finansierte Wuhan-Fasiliteter Mens Kinesisk Militær Diskuterte Våpenformende Koronavirus

HAFHAF10. Mai 2021

100+ pasienter dør etter å ha tatt første eller andre skudd med covid 19-vaksine på et sykehus i india

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

100+ Pasienter Dør Etter Å Ha Tatt Første Eller Andre Skudd Med COVID-19 Vaksine På Et Sykehus I India

HAFHAF10. Mai 2021

klaus schwab kaller på implanterbart mikrochip

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGIMPLANTAT MED MIKROCHIPWORLD ECONOMIC FORUM

BRYTENDE! Klaus Schwab Etterlyser Et Globalt Helsepass Basert På Implanterbart Mikrochip

HAFHAF10. Mai 2021

5 år gammel lachlan og 7 år gammel callum

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC: 2 Flere Spedbarn Døde Etter COVID Kliniske Studier

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.