Johns Hopkins University Bekrefter At ‘Selvspredende’ Vaksiner Er Reelle

8. Mai 2021

av Ethan Huff

De fleste amerikanere sier nei til Wuhan coronavirus (vaksiner til tross for den dype stats beste innsats for å svinge dem. Det har imidlertid ikke noe å si, fordi jabene kan spre seg selv , noe som betyr at de vaksinerte effektivt kan vaksinere de uvaksinerte bare ved å “kaste” det på dem.

johns hopkins University bekrefter at "selvspredende" vaksiner er reelle

En oppgave fra Johns Hopkins University (JHU) forklarer hvordan selvspredende fungerer for å spre seg gjennom både vaksinerte og uvaksinerte populasjoner etter design.

Selv om du går fra jab, kan du med andre ord likevel ende opp med å bli vaksinert hvis noen du kommer i kontakt med nylig ble injisert.

Ironisk nok gjør dette vaksinerte mennesker til de sanne “supersprederne” som setter samfunnet i fare.

Siden det fremdeles ikke er noe reelt bevis på at i det hele tatt spres gjennom luften, hvem er egentlig ansvarlig for å spre sykdom i hele samfunnet? Svaret er vaksinert.

“Selvspredende vaksiner – også kjent som overførbare eller selvforplantende vaksiner – er genetisk konstruert for å bevege seg gjennom populasjoner på samme måte som smittsomme sykdommer, men i stedet for å forårsake sykdom, gir de beskyttelse,” forklarer JHU-avisen.

“Visjonen er at et lite antall individer i målpopulasjonen kan vaksineres, og vaksinestammen vil da sirkulere i befolkningen omtrent som et patogent virus. Disse vaksinene kan øke vaksinedekningen dramatisk i mennesker eller dyr uten å kreve at hver enkelt inokuleres. “

Papiret fortsetter med å forklare de to forskjellige typene av selvspredende vaksiner: rekombinante vektorvaksiner og levende virale vaksiner. Det ser ut som om Wuhan coronavirus (Covid-19) injeksjoner utgjør førstnevnte.

“Rekombinante vektorvaksiner kombinerer elementene i et patogent virus som induserer immunitet (fjerner den delen som forårsaker sykdom),” forklarer papiret.

“Cytomegalovirus er en kandidatvektor for rekombinante vaksiner fordi den er svært artsspesifikk og moderat overførbar.”

Hele papiret er tilgjengelig for visning på denne lenken .

Du Kan Allerede Være “Vaksinert” Uten Å Vite Det

Når det gjelder det kinesiske viruset, var forskerne allerede i brainstorming i fjor sommer hvordan de skulle lage selvspredende vaksiner for det.

Bulletin rapporterte at eugenikere på grunn av “nølende ” prøver å finne ut hvordan man maksimerer injeksjonens selvforplantende egenskaper.

“I minst 20 år har forskere eksperimentert med slike selvspredende vaksiner, arbeid som fortsetter den dag i dag, og som har fått oppmerksomhet fra det amerikanske ,” rapporterte The Bulletin og innrømmet at risikoen for slik er høy. .

“Når forskerne er utgitt, vil de ikke lenger ha kontroll over viruset. Det kan mutere, slik virus naturlig gjør. Det kan hoppe arter. Det vil krysse grenser. Det vil være uventede resultater og utilsiktede . Det er det alltid. ”

Som alt annet som kommer ut av Big Pharma, er selvspredende vaksiner falske.

Genteknikk er nødvendig for å få dem til å “fungere”, og de fungerer som et virus, noe som antyder at vaksiner er det virkelige viruset som truer oss alle.

“Ideen er egentlig å vaksinere en liten andel av befolkningen gjennom direkte inokulering,” forklarte The Bulletin videre.

“Disse såkalte grunnleggerne vil da passivt spre vaksinen til andre dyr de møter, enten ved berøring, kjønn, pleie eller ved å puste den samme luften. Gradvis kan disse interaksjonene bygge opp immunitet på befolkningsnivå. ”

Selvspredende Vaksiner Ble Oppfunnet For “Skadedyrbekjempelse”

Ironisk nok ble ideen om selvspredende vaksiner født av et ønske blant forskere om å utvikle en ny måte å kontrollere skadedyrpopulasjoner på.

Med andre ord finnes selvspredende vaksiner med det formål å bekjempe skadedyr .

Noen av de tidligste selvspredende vaksinene som brukes hos dyr steriliserte dem effektivt.

Denne formen for “immunforebygging” kapret immunforsvaret til injiserte mus og forhindret dem i å befrukte avkom.

Dette er uhyggelig likt det som nå skjer med menn og kvinner som lider av reproduksjonsproblemer etter å ha blitt injisert.

Den offisielle historien er at selvspredende vaksiner ennå ikke er “testet” på mennesker, men vi vet bedre enn det.

Da media har rapportert at noe slikt eksisterer, er sjansen stor for at det allerede har vært i bruk i ganske lang tid. Slik spiller etableringen.

Mike Adams, Health Ranger, kaller dette ”out-of-control” vitenskap. Det er en eksistensiell trussel mot menneskeheten i seg selv, for når katten først er ute av sekken, er det ingen måte å igjen inneholde den.

“Hvis en handling eller policy har en mistenkt risiko for å skade offentligheten eller miljøet, kommer bevisbyrden for at den IKKE er skadelig på de som tar handlingen, advarte Adams i 2012.

“Med andre ord, forskere må bevise at deres eksperimenter IKKE er farlige før de får slippe dem løs på verden!”

Det eneste problemet er at dagens forskere ser ut til å ønske at eksperimentene deres skal være farlige – det er hele poenget.

I dette tilfellet handler Wuhan coronavirus (Covid-19) , inkludert massevaksinasjonskomponenten, om å utrydde det meste av menneskeheten og etterlate seg bare en veldig liten rest av overlevende.

Det vil ikke komme som noen overraskelse at milliardær-eugeniker Bill Gates lenge har spilt en rolle i denne agendaen.

Hver eneste vaksine og annen “medisinsk” intervensjon han har laget, har hatt ett formål, og ett formål alene: massemord .

“Vi ser på at en folkemordstransgenerasjon plan utspiller seg.  utfører det på vegne av menn og andre som delte sine mål , ”skriver Vince Morreno.

“Dette er djevelsk. Satanisk. Sivilisasjon i møte med en enorm klar og nåværende fare. ”VAERS: 4000% Økning I Vaksinedødsfall I 2021 (Så Langt) VS. Hele Året 2020Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

viser 4000% økning i vaksinedødsfall i 2021 (hittil) mot hele året 2020

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

VAERS: 4000% Økning I Vaksinedødsfall I 2021 (Så Langt) VS. Hele Året 2020

HAFHAF8. Mai 2021

det meste vaksinerte landet på jorden stenger skoler og idretter etter hvert som kovide tilfeller øker - 35% av nye tilfeller er fullvaksinerte innbyggere

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Mest Vaksinerte Land På Jorden Stenger Skoler Og Idretter Som COVID-Tilfeller Øker – 35% Av Nye Tilfeller Er Fullvaksinerte Innbyggere

HAFHAF7. Mai 2021

yankee stadium og citi felt for å sette fans i vaksinerte og uvaksinerte seksjoner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Yankee Stadium & Citi Field To Seat Fans I Vaksinerte Og Uvaksinerte Seksjoner

HAFHAF7. Mai 2021

tyranni fortsetter og utvider sjefen for det tyske politifagforbundet og krever forbud mot anti-lockdown-protester

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Tyranni Fortsetter Og Utvider Seg: Leder For Det Tyske Politiforbundet Ber Om Forbud Mot Anti-Lockdown-Protester

HAFHAF7. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.