Har det fullstendig bikket i NRK? På tide å fjerne NRK skatten og selge hele bedriften!

Så Lørdagsrevyen, og dette nekter jeg å betale for. NRKs afghanske reporter påsto at det er Vestens skyld, dermed nordmenns skyld, at islamister massakrerer skolejenter i Afghanistan. Og det få dager etter at han påsto at nordmenn koser seg i kjellerstua, og ikke bryr seg om at indere dør av korona.Deretter laaaangt innslag om en imam og islamsk faste. Det i kanalen som har forbudt kors pga av et bittelite smykke, og som aldri lar kristne komme til orde. De blir heller demonisert, med unntak av klimaprester. Nordmenn skal ikke tvinges til å betale for undergraving av vår egen kulturarv.

Kan være et bilde av 2 personer, folk som står og tekst som sier '心K 10x07 Senaid Kobilica er sjefsimam i Muslimsk dialognettverk, med over 30 000 medlemmar. NK Nyhete'
Kan være et bilde av 1 person, står og tekst som sier 'JKT Dypt inne i vers fra Koranen. λ/K Nyheter 19:31'

Legg igjen en kommentar