Geoengineering Watch Global Alert News, 8. mai 2021,

8. mai 2021     

Danske Wigington
GeoengineeringWatch.org

George Orwell advarte: “Big Brother Watching You.” Hva tror du?

Samfunnsepidemien til Stockholms syndrom forverres for dagen, regjeringer over hele verden bruker dette til full fordel. Brød og sirkustaktikker blir også brukt for å tvinge samfunnsoverensstemmelse. Hele tiden utspiller bakgrunnen for biosfæren sammenbrudd. Den raskt akselererende død av jordens livsstøttesystemer er bunnlinjens drivkraft bak de orkestrerte konvergerende scenariene som nærmer seg oss alle. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Sonoma County Fairgrounds, Santa Rosa, California, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten til Gem Faire.

Må se, DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

21 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 8. mai 2021, # 300

 1.  Raymond sier:9. mai 2021 kl 11:17Jeg ønsket virkelig å starte min utvandringsreise med å skrive noe som oppsummerte følelsene mine for klimateknikk og SRM-mareritt, for å feire den 300. GAN-sendingen.Jeg føler meg forferdelig over de stadig økende vanskeligheter som Danes familie, A ‘Simple Horseman og mine gamle turguide-venner i Arizona, må tåle resten av livet. Den sterkt ekstreme tørken og de dødelige brannene som herjer den vestlige tredjedelen av Amerika, vil til slutt føre til rekordhettende sult, voldelige forbrytelser, migrasjoner og fullstendig samfunns kollaps. Fordi det ikke vil være noe vann, avlinger og husdyr igjen for å overleve millioner, begynner på mindre enn 12 måneder, og på den tiden vil skogene, frukthagene, gårdene, gårdene, præriene og ørkenene for det meste bli omgjort til aske! Situasjonen der ute er langt utenfor dyster, og den føderale regjeringen skylder alt på dårlig forvaltede lokale myndigheter. Mens de i all hemmelighet får hele marerittet til å gå ut av kontroll, ti ganger raskere enn normale menneskeskapte og naturlige faktorer noensinne ville gjort.Fordi de vil hamstre det som er igjen av de svinnende ressursene og skape kunstig utopisk klima, kjølige nedturer og regnhendelser for deres østkystborg. Ta vare på Big Brother, mens resten av den amerikanske familien blir kastet i helvete.På en døende planet vil det alltid være de som har makten, som velger å ofre alle andre. Bare for å redde seg selv eller avverge sluttidene, helt til den brutale enden. Det er det onde regjeringer gjør mot sine forbrukte soldater og sivile, i krigstider.Og alt dette er meningsløst og fullstendig unngås, da ondskapen bare triumferer hvis VI IKKE IKKE stopper deres oppgang til makten i utgangspunktet. Det er deres lyst på total makt over alt som dømmer sivilisasjoner og planeten deres, til å bli livløse bergarter som kretser rundt stjerner.Vi er alle laget av stjernestøv og har intelligensen til å blomstre. Likevel velger vi å bli mørk materie i stedet og gi opp fri vilje uten kamp. Menneskeheten trenger å fordype seg i ånden til vår opprinnelige eksistens og utnytte stjernenes kraft og energien i vårt enorme univers. Bli sammen som en menneskehet i en universell bevissthet og tenk på oss selv som individuelle stjerner, som kommer sammen og danner en all kraftig galakse.Sirkler og snurrer rundt et svart hull som er galskapen til korrupte elitiststyrte regjeringer. Aldri la dem suge oss inn i mørket i hulrommet. Men heller å holde dem fengslet for alltid innenfor sin egen konstruksjon av intethet og gjøre deres mørke energi til en kraft som holder vår galakse av stjernemenneskene … i perfekt og jevn balanse med universet. Ja, deres sorte hull med makt over alt er veldig sterkt og lokker til å slukke stjernelyset vårt. Men hvis vi fortsetter å snurre og sirkle og bruke vår frie vilje, til å tenke selv. Vi kan endelig avsløre den usynlige svartheten til den elefanten på himmelen … og få menneskeheten til å ødelegge det militærteknologiske farmasøytiske industrielle komplekset som er avhengig av geoingeniør, mediespill, avhengighet av resepter og teknologi og pandemier for å holde tankene stagnerte. Milliarder klynger av flimrende stjernestøv kan endelig våkne til vår plass i universet og skinne som stjerner igjen. Det lyset kan kvele mørket for deres undertrykkende kontroll over menneskeheten en gang for alle. Når vi til og med beviser for oss selv at jorden og menneskeheten kan overleve, hvis vi bare finner sunn fornuft, fornuft og sunn fornuft igjen. Ikke la korrupte skyggeregeringer og utenfor kontrollmilitærer skyve den offisielle fortellingen lenger ned i halsen på oss. Stå opp som en samlet stemme for menneskeheten og marsjer i stort antall over hele verden. Å få millionpersoner til klimabevissthet til å se ut som en liten piknik i sammenligning.Vi trenger en million flere stemmer og aktivist som Dane for å utløse en brann under alles rumpe! Lyser sikringen til global bevissthet og ødelegger maktstrukturens evne til å kontrollere klimaet eller samfunnene igjen. Som hver mann, kvinne, tenåring og barn bestemmer seg for å se opp mot himmelen, på samme tid rundt om i verden og rope på toppen av lungene …  “INGEN MERE NOENSINNE IGJEN!”Takk Dane, Bell og alle for at du har fått ryggen. Din støtte for mitt tilbaketrekning fra dette vanvittige samfunnet er inspirerende og oppkvikkende. Jeg gleder meg til å fortelle alle når jeg har funnet et nytt fristed.Gud velsigne alle, og jeg er med deg i ånden for nå.Svare
 2.  Ashley sier:9. mai 2021 kl 10:35Jeg ser frem til å lytte til deg hver uke. Jeg kan ikke engang begynne å beskrive hvor mye jeg beundrer deg. Takk for alt Dane, du holder meg i gang. Jeg elsker deg med alle fibrene i mitt vesen. Svare
 3.  Stan Sylvester sier:9. mai 2021 klokka 09:14Frustrert over at folk flest ikke svarer med nysgjerrige ører når du deler storheten til det dansken har lært oss? Ikke vær, du er i godt selskap:Jeremia 6:10″Til hvem skal jeg snakke og advare at de kan høre? Se, deres ører er lukket og de kan ikke høre. Se, Herrens ord er blitt til vanære for dem: de har ikke lyst til det.”Folk vil ikke takle sannheten. Det er ikke praktisk. De vil glede seg over brød og sirkus. De vil at neste generasjon skal takle værkrigføring.Sakarja 7:11″Men de nektet å ta hensyn og snudde en sta skulder og stoppet ørene fra å høre.” Gud ga oss fri vilje. Folk er ansvarlige for det de velger å høre og ikke høre. Jeg er stolt av å stå sammen med dansken og alle dere som gir folk en sjanse til å høre.Svare
 4.  Mary Hollowell sier:9. mai 2021 klokken 07:11tidligere dekning av lokalisert værmodifisering som ble nevnt https://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-and-regional-weather-modification-understanding-the-difference/Svare
 5.  Brent Papon sier:9. mai 2021 klokka 06:18Den koloniale rørledningen hadde en av de største utslippene i amerikansk historie en kort stund tilbake i Huntersvile NC. Lekkasjen ble oppdaget av to barn på ATV. Det ble opprinnelig sagt å være 38K gallon. Fra et par uker siden var det opp til 1,2 millioner liter.De er hensynsløse og fulle av dritt, derav ‘cyberangrepet’.Staten North Carolina alene har hatt 38 utslipp siden 2000.Og ingenting fra MSM om det.Jeg fant ut av Lee Camp, som jeg anbefaler på det sterkeste.Han, som dansken, snakker 100% sannhet.Fred og kjærlighetOg takk til alt dette innlegget herb Svare
 6.  Paul Davis sier:9. mai 2021 klokka 3:18Dane – ser frem til din ukentlige podcast i dag. La dem komme. Rapport fra MA: usannsynlig kult når den daglige sprøytingen fortsetter. Planter blomstrer: men ingen insekter rundt !!!!! Svært få … Solen er veldig intens … Tweeting: Jeg får meldingen ut ved å svare på tweets relatert til Contrails. Søk på #contrails, så finner du mange mennesker som legger ut bilder av sprøyting av luft … Jeg tvitrer dem direkte, og forteller dem om Dimming, nettstedet ditt og de ukentlige podcaster … får gunstige svar … Fortsett arbeidet, meldingen sprer seg globalt … -PaulSvare
 7.  Jonathan O’Quinn sier:9. mai 2021 klokka 03:09Fortsatt for kaldt selv her i det østlige North Carolina, for å fullføre plantingen av hagegrønnsakene mine for tiden. De burde alle vært i bakken for en måned siden.Noe skjer …Svare
  •  Laura med Cotter sier:9. mai 2021 klokken 10:57Glad for at noen andre merker den overdrevne bruken av isnuklearering … men den brukes. Jeg kan nå øyeblikkelig føle det …… en unaturlig forkjølelse i luften. Jeg ser på utetermometeret mitt og det kan si 55 … men …. Jeg vet at de sprøyter noe når huden min føles mer som 39 eller så.
 8.  En venn sier:9. mai 2021 klokka 03:04Noen tanker å dele med dere alle.Jeg gikk med hunden min i går og gikk gjennom en rekke store kløverlapper i hagen. På denne tiden av året skal de være fulle av honningbier. Jeg så nøye. Ikke en eneste honningbie. Jeg har sett færre og færre insekter og færre og færre padder og frosker i mitt område. Også, og dette kan kreve brannsensitivitet enn noen mennesker har – Men når de kjernefysiske elementene for å skape kunstig kulde blir distribuert, er det ikke bare en kjemisk lukt forbundet med det, men kulden det skaper har en annen følelse av det. Det er det jeg bare kan beskrive som en benkjølende forkjølelse som IKKE føles som et naturlig kaldt vær. De som er i stand til å ane dette, vet hva jeg snakker om. Mange mennesker som har hatt leddgikt kan oppdage endringer i barometertrykk og endringer når kalde fronter kommer gjennom. Vel, dette er verre!Jeg finner flere mennesker som er motstandsdyktige mot å motta EMP (eksperimentelle medisinske prosedyrer).Noen av dere har kanskje sett noen av videoene sirkulere der uåpnede bokser med EMP-er åpnes på video og pakningsvedleggene fjernes og brettes ut og viser seg å være helt tomme papirark. Ta den vanlige reseptbelagte medisinpakken og brett den ut, så ser du om de normalt er dekket med skrift som dokumenterer den kjemiske strukturen, sammensetningen, sikkerhetsstudiene og bivirkningsprofilene til medisinen du tar som legen din foreskrev.Partneren min og jeg har jobbet hardt for å utdanne våre venner og familie. Et stort antall av dem bestemte seg for å ta disse prosedyrene uten å sjekke med oss ​​først, noe som er hjerteskjærende. Når vi har hatt muligheter til å dele informasjon om disse prosedyrene, er vi vanligvis ikke her for disse personene igjen etter at vi har delt informasjon. De vil bare ikke vite det i så mange tilfeller. Jeg kjenner personlig til en rekke tilfeller lokalt der enkeltpersoner hadde ekstreme negative reaksjoner og i flere tilfeller faktisk døde etter slike prosedyrer. Hadde de underliggende medisinske tilstander som plutselig bestemte seg for å dukke opp? YD Svare
 9.  Denver Doyle Attaway sier:8. mai 2021 kl 22:04Må si, Colonial Pipeline er en sann fiende av menneskeheten og er ansvarlig for 100-tallet med rørbrudd i løpet av det siste tiåret. Jeg tror ikke et cyberangrep forstyrret systemene deres. Se det bli beskyldt Kina eller Russland som et motiv for en elektronisk patriotlov for Internett.Svare
 10.  Raymond sier:8. mai 2021 klokken 20:51For første gang på mange år sluttet de å sprøyte himmelen her i dette området i Texas, i to uker i strekk … bortsett fra noen få korte stier som noen ganger skapte bare små skyer som forsvant innen 15 minutter.Himmelen ble sakte vakker, dypblå, på motsatt halvkule av solen, og den førte tilbake minner fra en tid før geoteknologi.Men akk, de begynte å spraye med lidenskap for tre dager siden, og himmelen er nå tilbake til å være en skitten, grumsete gråhvit … med bare en liten blåttone.Solnedganger, soloppganger og månen var helt normale, men nå er det tilbake for å skyte rød skumring og daggryhendelser. Månen er ikke lenger hvit og krystallklar i terrengdetaljer. Men heller uskarpt i nyanser av gult, oransje, brunt og rosa. Avhengig av nøyaktig hvilke ingredienser de velger å forurense himmelen med, i tankskip og flyselskap.De alvorlige allergiene mine ryddet helt opp, for første gang på rundt 20 år, og nå kan jeg ikke slutte å nyse, med konstant brennende øyne og tårer. Halssnurr og kvelning som også gir uendelige tårer.Jeg kjente luktene på trærne, rosene, villblomstene og kaprifolene, og nå er det tilbake til svovel, ammoniakk og sotlukt. Det var som å plutselig bli teleportert til en himmelsk planet i to uker og deretter dratt tilbake mot min vilje, til en verden som har vært død i evigheter og ikke sender ut annet enn harsk og høns skarp røyk.Klimateknikk er et absolutt mareritt av helvete på jorden, og det blåser fullstendig i tankene mine, utover enhver forståelse at alle rundt meg i denne militariserte byen … aksepterer disse forholdene som normale og tror helhjertet at vår regjering aldri ville gjort noe for å skade planeten, eller true helsen til mennesker, dyr og insekter.I am told every single day, by the residents here that the government is the equivalent of God and if you don’t accept that fact. Then you are mentally insane and are a severe threat to the community. I am shunned and treated like a leper by the men, women, children and authorities of this town without remorse, regret or empathy… by one single person!Jeg kunne aldri ha forestilt meg at jeg noen gang ville bli det virkelige livet Doctor Miles Bennell, fra Invasion of the Body Snatchers. Eller karakteren Freeman Lowell, spilt av Bruce Dern i 1972-filmen – Silent Running. Begge prøvde desperat å flykte fra galskapen og galskapen som innhyllet menneskeheten, akkurat som den gjør nå. Soylent Green er nok et fint eksempel, og selvfølgelig kan vi ikke glemme Mad Max. Alt dette beskriver perfekt galskapen i geoteknologi og folket i denne byen … som jeg snart vil rømme fra, for å finne et sted hvor det i det minste er “noen få” likesinnede individer. Som er villige til å hjelpe meg med å redde denne planeten.Ikke jakte meg og gjøre meg til en dyreparkutstilling, for jeg har en stemme og velger å snakke ut mot en sinnssyk verden. Som menneskene på Apes planet!Svare
  •  Bell sier:8. mai 2021 klokka 23:15Sympathies RaymondDu kan ikke dra en hest til vann, de mistede hodeløse ‘[chooks’ ha ha veldig gammelt ordtak, føler kanskje noe annet dypt nede, men fyller de stille stundene ned og ut av dagslyset. berør litt nerve. Som du sier – la dem ligge i bakspeilet når du reiser til nyere beiter.Jeg nektet å lese romanen fra 1984, livet var utfordrende nok – jeg sluttet å se nervepirrende filmer på 1970-tallet … krigen var mer enn nok å vite om. Selvbevaring til jeg MÅTTE våkne opp til Danes dårlige nyheter – absolutt ikke noe valg … … ble i utgangspunktet truffet i ansiktet med, også det gamle ordtaket Denial er ikke et rive i Egypt – jeg skulle ønske det var.Soldat på som de sier – men la så mange idioter være bak deg, finn mer fredelig opphold et sted – gode ting dukker opp til uventet til tider.
  •  penny waters sier:9. mai 2021 klokka 3:45kjære sirdet er vanskelig å være så følsom eller … ..der uvitenhet er lykke, er det dårskap å være kloklurer på hvor mye tid i militæret, blant farlige for helsematerialet, som du må ha kommet i kontakt med på daglig basisfå deg ut av stedet full av “stepford koner” til regjeringendet er mange grupper av mennesker ute i villmarken, som vet og føler hva du vet og hvordan du har det, gå og finn dem – “diggers and dreamers” er den britiske organisasjonen, men tror de er knyttet til en internasjonal organisasjon av bevisste menneskerdet er veldig vanskelig når man bor blant de “så redde at de velger å være tankeløse” mennesker – selv om jeg må si at mange mennesker som jeg trodde ville ha “kjent” om alt dette – de virker også blindelurer ofte på om man må lide først for å se smerter andre stedernår jeg er veldig vondt – i kroppen smerter – hvis du vet hva jeg mener – i sorg for ødeleggelsen av jorden av oss mennesker – er det eneste som lindrer smerten – bortsett fra godt selskap (menneskelig eller på annen måte) er en trylleformulering i meditasjon jeg ble undervist i et senter – og selv om senteret fremdeles er der den opprinnelige mannen som spredte praksis over hele verden, døde han, og da jeg gikk tilbake for andre gang – hele etos og følelsen av en ren måte å håndtere å være på levende som et menneske hadde gått – det hadde blitt et sted å bli settdet ble holdt i en gammel ombygd grisegård med mange tildekkede gangveier inn i hallen – mens man gikk sakte gjennom disse tunnelene, ville sveler og husmartiner fly rundt hodet på oss når de gikk og ga ungene sine – helt uforstyrret av oss og følte seg åpenbart tryggefuglene – de er nå borte !! som det har vært, har jeg brukt tiden på å se på menneskeren god idé blir til mote av gormless og den er tapt for dumheten av menneskets konstante selvtillitjeg hilser på deg raymond, du holder troen på deg selv og din forståelse – vær forsiktig med deg selv og løft deg over, på en bevisst skånsom måte, andres utilstrekkeligheterogså vi har hatt strålende blå himmel, og de fortsetter å true kraftige regnskyll og vi får et dryssproblemet med det er at de ikke skjønner at det ikke er nok vann på himmelen til å regne nedså det som har skjedd er at styggheten kommer ned i biter og klatter, markerer og dreper løvverk – at jeg spiserog jeg vet at jeg sa for mange år siden at jeg tygget skitten på ugressmaten min, og omfanget blir ganske bekymringsfulltog den gormløse vasselen om å lete etter den siste skinnende tingen – et halskjede eller en ny maskin, slik at du må bruke enda mindre musklersvak og gormfri – hva har vi blitt?pass på min venn, se etter rømningsveien din vekk fra numptienekjærlighet til hele våkenøre
  •  BBB sier:9. mai 2021 klokka 06.44LOLS :-)). Min favoritt film gjennom tidene. Det er faktisk en flott metafor for den nåværende “Covid-pandemien.” Den andre favoritten fra den tiden siden barndommen min er The Day the Earth Stood Still. Nevnte du nysing? Alt jeg gjør er å nyse og snuse. Det blir bare verre for året. Selvfølgelig er det ikke bare jeg som faller fra hverandre. Jeg ser at dritten blir sprayet. Det er så allestedsnærværende at den en gang vakre utsikten over Yon-fjellene har blitt bleket ut med en tåke som ligner mer på industrisamfunnets luftkvalitet. Og hva er det med den uavbrutt “tinnitus? Nei, det kan ikke være at ørene mine blir døde. Triller, trippel fiolinlyder, lav resonans, tweets, parallelle høyflekker som helt omslutter hodet mitt. Og i det siste er det rare følelser på meg hender som føles som insekter som kryper. Ikke mye, men nå og da. Foruroligende. Det er sannsynligvis statisk, men hvorfra? Stjernekobling? Hvem ga ham tillatelse til å kaste opp tusenvis av mikrobølgeovnzappere strålet tilbake på alt liv på jorden ?? Kunstige stjerner som håner skaperen. Beklager å belaste deg med mine erfaringer. Jeg lurer på om unge mennesker noen gang vil finne det ut, hva de har blitt nektet, en naturlig verden erstattet med en mobiltelefon, som om det er en naturlig progresjon å bli omfavnet ivrig. Stag for støt. som om det er en naturlig progresjon å bli omfavnet ivrig. Stag for støt. som om det er en naturlig progresjon å bli omfavnet ivrig. Stag for støt.  
  •  juli sier:9. mai 2021 klokken 07:18Hei Raymond xo du har plantet frøet, fortsett …Du var “TAUGHT” via de væpnede styrkene. Det er din sjette sans, og hvordan du kan utnytte den er det de ikke lærte deg. som betyr 1 av 2 ting “DE VET ikke hvordan ELLER det er under lås og nøkkel.ALLE er i stand til å utnytte sin 6. sans eller den magefølelsen. Jeg bruker dette begrepet, RID DET MED TARMEN …Utnytt din Gud gitt 6. sans / tarm … Vi har arbeid å gjøre …Fred og velsignelser min venn XO
  •  Juli sier:9. mai 2021 klokken 08:06H Raymond, jeg har et prosjekt for deg. Jeg jobber med det selv, men trenger din hjelp. Hvilke symboler og språk står på Georgia-guide?Les fra høyre til venstre …Takk xo
 11.  Steve Olsen sier:8. mai 2021 klokken 17.44Hvorfor ikke registrere alle de som tok skuddet for alle de andre medisinske fase 3 kliniske prøvene der ute, siden de er så dristige og kavale. Oppmuntre dem til å spise den nyfallne “snøen” også …Svare
 12.  Lemay sier:8. mai 2021 klokken 17.20I mellomtiden sprayet Barium tonitt på østkysten. Slå opp “NASA Wallops 8. mai rakettoppskyting kan være synlig i østlige USA”.Svare
  •  BBB sier:9. mai 2021 klokka 06:12Ja, som om vi elsker himmelen vår til å bli omgjort til et freak show. Og selvfølgelig faller denne dritten til jorden, og vi puster den. Vitenskap er ikke lenger vennlig. Faktisk har hele planeten blitt en stor klinisk prøve. Disse menneskene er de sanne hackerne.  
 13.  Kate KELLY sier:8. mai 2021 klokken 17:15Vennligst ikke legg inn dette notatet:Bare å ønske deg, Dane, og din veldig støttende og fantastiske familie, det aller beste – når den nåværende situasjonen forverres – Likevel inspirerer meldingen din alle som lytter og følger, når du deler styrke, medfølelse, empati og kjærlighet … så nødvendig i vår verden i dag.Takk, mer enn ord kan uttrykke … for å holde troen på godhet, rettferdighet, håp, kjærlighet og Guds skaperverk.Velsignelser til alle,Kate K. Svare
 14.  V. Susan Ferguson sier:8. mai 2021 klokken 15:26Stansing av cyberangrep styrker den største bensinledningen i USA
  Den største bensinledningen på østkysten, og USA generelt, ble stengt på fredag ​​etter at operatøren slet med å inneholde en cyberangrep som truet systemene. Den 5500-mile Colonial Pipeline , som er den største enkeltraffinerte biprodukter rørledningen i USA, stanset transitt som selskapet ble tvunget til å ta “visse systemer frakoblet å inneholde trusselen, som midlertidig har stoppet alle rørledning operasjoner”, ifølge Wall Street Journal lørdag. Det er angivelig fortsatt frakoblet tidlig på lørdagen.https://www.zerohedge.com/energy/cyberattack-forces-shutdown-largest-fuel-pipeline-united-states

Legg igjen en kommentar