Fundamentene og den såkalte New World Order

ble etablert etter andre verdenskrig med opprettelsen av FN. Dette ble langsomt utvidet til å omfatte deres ulike byråer, for eksempel WHO. Som alle som bryr seg om å se, gir regjeringene i verden sakte fra seg kontrollen over sine egne lover og sovjetsherlighet til lover som er opprettet av FN. Se Agenda 2030 for eksempel. Det er tydelig at politikere i land over hele verden jobber og leser fra samme manus og til og med bruker de samme setningene som “Build Back Better”. Folk forstår ikke at å bygge tilbake bedre innebærer å ødelegge det som allerede eksisterer. Dette gjøres tydelig for øyeblikket. Politikere over hele verden representerer ikke lenger sitt folk lenger. De er bare betalte skuespillere som alle leser fra samme manus. Den virkelige makten er i hendene på globale selskaper som betaler lite eller ingen skatt og organer som det korrupte FN og de elitene som støtter World Economic Forum. Legg til dette de globale teknologibedriftene, media, de massive farmasøytiske selskapene.Ingen har stemt på noen av deltakerne i World Economic Forum hvis tydelige mål og mål er å ha en verdensregjering som vil være et resultat av overgangen fra den nye verdensorden vi allerede er i. Hvem stemte på Bill Gates? Se Karl Schwab “The Great Reset” og FNs agenda 2030. Ingenting av dette skjules engang lenger og blir publisert i vanlig syn. Én verdensregjering er det endelige målet i en overgang fra den nye verdensordenen.

Legg igjen en kommentar